“Έσπειρες ανέμους και θερίζεις θύελλες κ. Καλογερόπουλε” η απάντηση Γούτου για την αποχή
Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο» Χρήστος Γούτος έκανε την παρακάτω δήλωση, με αφορμή την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας για την έγκριση του προϋπολογισμού 2021 και την αποχή της δημοτικής παράταξης από την συνεδρίαση.

«Πολύ καλή, μια ακόμα προσπάθεια του κ. Καλογερόπουλου, να διαστρεβλώνει την αλήθεια, ως συνήθως και να παραπληροφορεί τους δημότες της Αιγιάλειας, όπως πάντα, ότι για όλα φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απ’ αυτόν.

Δεν είσαι αποτέλεσμα τω περιστάσεων κ Καλογερόπουλε. Είσαι αποτέλεσμα των αποφάσεών σου.

Θα μπορούσες να έχεις προϋπολογισμό από τις αρχές Ιανουαρίου κ. Καλογερόπουλε, αν δεν είχες – ανεπιτυχώς – κάνει ενστάσεις στα μειωμένα τέλη που ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο. Τώρα καταλαβαίνω την αγωνία σου, έτσι όπως έχεις οδηγήσει την κατάσταση.

Έσπειρες ανέμους και θερίζεις θύελλες κ. Καλογερόπουλε και προσπαθείς να δικαιολογηθείς στην κοινωνία της Αιγιάλειας, η οποία δεν φταίει σε τίποτα.

Ακόμα και τη μέρα της κρίσιμης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου , φρόντισες να πυρπολήσεις το κλίμα. Αντί διαμόρφωσης κλίματος συναίνεσης, εσύ έριξες λάδι στη φωτιά.
Η παρουσία μας σε μία τέτοια συνεδρίαση μόνο σε αδιέξοδο για τον Δήμο και την κοινωνία θα οδηγούσε.

Θέλω να ενημερώσω τους δημότες της Αιγιάλειας ότι η μεγαλύτερη Δημοτική Παράταξη, η παράταξή μου, δεν θα επιτρέψει στον Δήμαρχο να ρίξει τον Δήμο στα βράχια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »