O γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, σχολίασε με τον δικό του τρόπο τόσο τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την Ικαρία, όσο και την εισαγγελική παρέμβαση για τις δηλώσεις του προέδρου ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, σύμφωνα με τον οποίον το εμβόλιο οφείλεται για την παράλυση της νοσοκόμας στην Κέρκυρα.

Μιλώντας στην εκπομπή του «Εν Αθήναις» χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «δήθεν Αρχάγγελο Γαβριήλ», ο οποίος «χρησιμοποιεί την υγειονομική δικτατορία για να μας οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές».

Σχολιάζοντας τις καταγγελίες του κ.Γιαννάκου τόνισε χαρακτηριστικά πως «θέλουν να φιμώσουν κάθε φωνή που θέλει να λέει αληθείς ειδήσεις», ενώ μίλησε επικριτικά και για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«H βία συνοδεύει πλέον κάθε ενέργεια της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Είτε είναι φραστική και απευθύνεται με ιταμό ύφος σε όλους τους πολίτες και κόμματα της αντιπολίτευσης, είτε είναι χημικά και δακρυγόνα που εκτοξεύονται με ευκολία σε φοιτητές ή διαμαρτυρόμενους ανέργους.

Ο κυνισμός και η απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη ψυχή του σημερινού πρωθυπουργού ξεδιπλώνονται καθημερινά πράγμα που φαίνεται πλέον και στις εκφράσεις και τους μορφασμούς των παρουσιαστών της τηλεόρασης, που μόνοι τους ή με καθοδήγηση αποθεώνουν το κυβερνητικό έργο και τον αλαζόνα πρωθυπουργό.

Ο ΣΚΑΪ για δεύτερη φορά έπαιξε χτες τις αστείες δικαιολογίες του για τη γκάφα στην Ικαρία. Είναι απορίας άξιο ότι κάποιοι σύμβουλοί του επιμένουν να τον καθοδηγούν λάθος ή να μην του λένε ότι έτσι εμφανίζεται ως Ντιβαλιέ σε γερμανική μπανανία. Ουδείς μέσα στο Μαξίμου τολμάει να του συστήσει να μην εμφανίζεται υπεράνω των νόμων και να μην παριστάνει έναν Έλληνα Σομόζα, που καταδιώκει ή λασπώνει όσους του λένε ότι οι πράξεις του καταστρέφουν όχι μόνο την εθνική οικονομία αλλά και τον ψυχισμό όλων των Ελλήνων.

Όταν ο ίδιος αποδέχεται ότι η θέα του στην Ικαρία, πλήγωσε και ενόχλησε τους Έλληνες, δεν φτάνει ένα συγνώμη. Λυπάμαι είπε, και στην ποδηλασία της Πάρνηθας. Εξηγήσεις έδωσε και για τις ελεύθερες μετακινήσεις συζύγου, χωρίς να επεκταθεί στις επιδείξεις μεγαλείου τύπου Αντουανέτας, με τις φωτογραφίσεις ακριβών αντικειμένων και αντικών για λογαριασμό των Financial Times. Η αγία οικογένεια μοιράζει παντεσπάνι στο λαό.

Η βία συνοδεύει πλέον τις εκφάνσεις της πολιτικής του ιού Μητσοτάκη. Είναι επόμενο και αναμενόμενο η ελληνική κοινωνία απολαμβάνει ήδη την ανάσα, τον ολοκληρωτισμό ενός ελλιποβαρούς ανθρώπου ο οποίος κατέκτησε την αρχηγία στη Νέα Δημοκρατία και την εξουσία με δόλο και λέγοντας ψέματα για το Μακεδονικό και για την οικονομία στον ελληνικό λαό.

Ήδη πολλαπλασιάζονται οι εικόνες σκληρότητας είτε αυτές προέρχονται από την κρατική μηχανή είτε από τη κεντρική εξουσία δηλαδή απευθείας από τους υπουργούς και το Μαξίμου. Είτε με πρόστιμα σε 80χρονες που δεν έχουν να φάνε, όπως η ηλικιωμένη κυρία στη Λαμία. Είτε με διώξεις εναντίον συνδικαλιστών που αντιδρούν. Είτε με κροτίδες κρότου – λάμψης εναντίον διαμαρτυρομένων φοιτητών.

Στο αποκρουστικό πολιτικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη εμφανίζεται ολοένα και περισσότερο η πλήρης απουσία ανθρωπιάς. Αντικαθιστά όλη την υποκρισία του υγειονομικού πατερούλη, του δήθεν Αρχάγγελου Γαβριήλ που θέλει να σφίξει στις φτερούγες του τους απλούς αδύναμους πολίτες. Όπως ο πατέρας του ήταν ο Εφιάλτης της αποστασίας, ο αρχάγγελος της κάθαρσης που ήθελε να κάτσει ο Ανδρέας Παπανδρέου στο σκαμνί του Ειδικού Δικαστηρίου έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ως αρχάγγελος της υγειονομικής δικτατορίας την οποία χρησιμοποιεί για να μας οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές, σε νέα υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού, νέο μνημόνιο και μέτρα λιτότητας και αμέσως μετά σε διχοτόμηση του Αιγαίου.

Ένα μεγάλο μέρος του επιστημονικού κόσμου, προβληματίζεται από τη συμπεριφορά του και κουβεντιάζει κατ’ ιδίαν ότι κάτι πολύ άρρωστο συμβαίνει, κάτι πολύ κακό για την κοινωνία μας με όπλο ένα υπαρκτό ιό.

Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να διώκονται οι υγειονομικοί παράγοντες ή οι συνδικαλιστές οι οποίοι καταγγέλλουν ή αποκαλύπτουν συμπτώματα παρενεργειών που διαπιστώνονται μετά από εμβολιασμούς. Η κυβέρνηση, όπως τουλάχιστον περιγράφεται στο διαδίκτυο, επιθυμεί να φιλτράρει και να αποκρύπτει όλα τα περιστατικά παρενεργειών. Παραδείγματος χάριν ασκήθηκε δίωξη, όπως διαβάζω, εναντίον του κ. Γιαννακού, προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ επειδή κατήγγειλε ότι μία νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα υπέστη παράλυση μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου.

Οι ανόητοι του Μαξίμου δεν αντιλαμβάνονται ότι σε όλες τις ιατρικές πράξεις όπως και στους εμβολιασμούς υπάρχει πιθανότητα, ποσόστωση κάποιων παρενεργειών. Ελαφρών ή σοβαρών. Ακόμη και πολύ σοβαρών. Αυτό συνέβαινε πάντα. Το θέμα είναι σε ποιο ποσοστό ανέρχονται αυτές οι παρενέργειες δηλαδή αν πρόκειται να έχουμε τραγικά φαινόμενα μετά το πέρας ενός γενικού εμβολιασμού.

Οι ανόητοι εμποτισμένοι από ολοκληρωτική διάθεση κυβερνώντες θέλουν να φιμώσουν κάθε φωνή που θέλει να λέει αληθείς ειδήσεις ή έχει διαφορετική άποψη με την πολιτική τους. Σιγά-σιγά λόγω του βασικού ενστίκτου αυτοσυντήρησης, επαγγελματικής αυτοσυντήρησης, ακόμη και τα καθοδηγούμενα, τα ελεγχόμενα Μέσα Ενημέρωσης θα δυσκολεύονται να περάσουν τη κυβερνητική γραμμή, γιατί θα αντιλαμβάνονται ότι χάνουν το παιχνίδι της τηλεθέασης και ο κόσμος απομακρύνεται από αυτά.

Έως πότε η σύζυγος του σημερινού Δημάρχου της Αθήνας θα μπορεί να υμνεί έναν ελλιποβαρή πρωθυπουργό. Έως πότε παλαιοί δημοσιογράφοι όπως ο κ. Χατζηνικολάου θα μπορούν να κρατάνε τα ζύγια και να μη σχολιάζουν καυστικότερα την παρούσα κυβέρνηση. Ήδη παλαιοί και γνωστοί αρθρογράφοι όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης και άλλοι της Καθημερινής και άλλων κυβερνητικών εφημερίδων, επικρίνουν τον Μητσοτάκη ως γκαφατζή και πολιτικά ελλιποβαρή ή ανόητο. Και είμαστε μόνο στην αρχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »