«Είναι για το καλό μας – Είναι η δουλειά της»

«Η ΕΥΠ έχει μία δουλειά και αυτή είναι να παρακολουθεί τους πάντες (δηλαδή όλους τους Έλληνες» δήλωσε πριν από λίγο ο πολιτευτής της ΝΔ, πρώην βουλευτής και μετακλητός του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου, Γρηγόρης Ψαριανός!

Να δηλητηριάσει την ελληνική κοινωνία με τη θεωρία ότι η ΕΥΠ πρέπει να μας παρακολουθεί όλους επιχειρεί ο Γ.Ψαριανός με την μέθοδο του «μιθριδατισμού».

Δηλαδή, όλα τα κυβερνητικά στελέχη δημοσίως θα ισχυρίζονται το νέο αφήγημα (αφού αποκαλύφθηκε ότι εν τέλει όντως παρακολουθούσαν τους πάντες) με βάση το οποίο «θα σας παρακολουθούμε για το καλό σας».

Κι όταν λέμε παρακολούθηση εννοούμε τα πάντα, προσωπική ζωή (με ότι περιλαμβάνει αυτό γιατί πολλοί που σκέφτονται πρόχειρα μάλλον δεν το έχουν καταλάβει), προσωπικές επαφές και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί μετά να χρησιμοποιηθεί ως εκβιαστικό μέσο από τον κάθε τυχάρπαστο «ωτακουστή» ή και από την ίδια την κυβέρνηση, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της εξουδετέρωσης οποιουδήποτε αποτελεί «πονοκέφαλο» για τους κυβερνώντες.

Μάλιστα αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Η ΕΥΠ οφείλει να παρακολουθεί τον Πρωθυπουργό,τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους εκλεγμένους, τους δικαστές τους δημοσιογράφους».

 

«Η ΕΥΠ κάνει μια δουλειά. Ποια δουλειά κάνει; Η ΕΥΠ οφείλει να παρακολουθεί τον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους βουλευτές, τους εκλεγμένους, τους δικαστικούς, τους δημοσιογράφους. Αυτή είναι η δουλειά της ΕΥΠ» ανέφερε στο Open TV ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Με απλά λόγια, έτσι, περιέγραψε την εκτροπή στην οποία έχει βάλει τη χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ. Δεν είναι τα «ρυπαρά δίκτυα», δεν είναι «λάθος που αν το γνώριζε δεν θα το επέτρεπε ποτέ» όπως ισχυρίστηκε ο πρωθυπουργός όταν αποκαλύφθηκε η παρακολούθηση Ανδρουλάκη. Αυτή είναι η δουλειά της ΕΥΠ επί κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »