Δείτε το έγγραφο
Όπως φαίνεται η κυβέρνηση, όχι μόνο δεν έκανε πίσω στην επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο του Έβρου, αλλά έβαλε πρόσω ολοταχώς στην ολοκλήρωση του έργου, παρά τις φωνές που προσπαθούσαν να καταδείξουν τα προβλήματα που δημιουργούνται με την απόφαση αυτή.

Η Κυβέρνηση αν και ανακοίνωσε την ακύρωση επέκτασης του ΚΥΤ Φυλακίου, προχωράει κανονικά με το “κόλπο” της επέκτασης του ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ τον προγραμματισμό της, γράφοντας στα “παλαιότερα των υποδημάτων” της τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

 

Δημοσιεύθηκαν πριν από λίγο στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου τα μισθωτήρια με τους 4 ιδιοκτήτες χωραφιών, οι οποίοι δέχθηκαν να τα ενοικιάσυν για 10 χρόνια (5+5), αντί 1.000 ευρώ το στρέμμα. Πρόκειται για έναν κάτοικο Ριζίων, έναν κάτοικο Κεράμου, μία κάτοικο Κυπρίνο και μία Αλεξανδρούπολης, όπως ανφέρει το evros-news.gr.

Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, Λεωφ. Θηβών 196-198 – Τ.Κ. 182 33, με ΑΦΜ: 996797093, ΔΟΥ Μοσχάτου και νομίμως εκπροσωπείται για την υπογραφή της παρούσας από την Υπηρεσιακή Γραμματέα, Δρ. Φωτεινή Τ. Κουλούρη.

Το ετήσιο μίσθωμα, για όλη τη διάρκεια της μίσθωσης, ορίζεται στο ποσό των χιλίων ευρώ (1.000,00€) ανά στρέμμα και συνολικά στο ποσό των 2.965,00 ευρώ για το αγροτεμάχιο.

Η διάρκεια της ανωτέρω μίσθωσης άρχεται από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης μισθώσεως έως την 31-12-2025. Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου διατηρεί το δικαίωμα μονομερούς παράτασης της μίσθωσης, με την έγγραφη ενημέρωση των εκμισθωτών πριν την λήξη της, για πέντε (5) επιπλέον έτη, με το ίδιο μίσθωμα και τους ίδιους όρους.

Λίγες εβδομάδες πριν, η κυβέρνηση βρωντοφώναζε πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, μετά τη διαβούλευση με την τοπική κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »