“Ξέρω ότι πολλοί σήμερα θα θυμούνται τη φράση ενός προκατόχου μου ότι αυτή είναι η Ελλάδα” και η οποία στη συνέχεια καταλήγει: “Προσωπικά είμαι στην πολιτική για να αλλάξω αυτή την «κακιά τη χώρα», αυτήν την παλαιά Ελλάδα που μας πληγώνει. Γι’ αυτό προσπαθώ, κάθε μέρα”…..
Μας λέει δηλαδή ο πορφυρογέννητος γόνος ότι υπάρχει η κακιά χώρα, η καθυστερημένη, η παλαιά Ελλάδα, και υπάρχει και Αυτός. Ο αίρων τις αμαρτίες υμών. Υπάρχει Αυτός που θα αλλάξει (σε πρώτο ενικό) τη χώρα και την κακή της μοίρα. Ποιος δηλαδή; Ο Μητσοτάκης, που ως πρωθυπουργός κυβερνά τη χώρα 4 χρόνια, που ως υπουργός κυβέρνησε άλλα 4 χρόνια, που ο μπαμπάς του κυβέρνησε επίσης 4 χρόνια, και που το κόμμα του κυβέρνησε σχεδόν 20 χρόνια κατά τη μεταπολίτευση. Αυτός λοιπόν, που σήμερα μετά από τις δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη τον αποκαλούν «σταθμάρχη» όλοι οι Έλληνες, αποφάσισε, ότι “θα σώσει τη χώρα”. Λιγότερη έπαρση είχε ο Λουδοβίκος 14ος.
Θα ήθελα να πω στους ακριβοπληρωμένους κυρίους που γράφουν επιμελώς τα διαγγέλματα και τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού, ότι λίγη συστολή, για να μην πω συντριβή, δεν θα έβλαπτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »