Ο Ιρανός πρόεδρος Ebrahim Raisi, το βράδυ θα απευθύνει έκτακτη ομιλία στη χώρα, με βάση τα αποτελέσματα έρευνας, για την πρόσφατη επίθεση στο Ιράν, με Drones καμικάζι, σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις του. Η Τεχεράνη είναι έτοιμη, να λάβει σκληρά μέτρα, κατά της χώρας ή των χωρών, που ευθύνονται για την επίθεση, δεν αποκλείει μια νέα ένοπλη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή, αλλά και σε άλλη γεωγραφική περιοχή, αφού το Ιράν ανακοίνωσε, ότι η Ουκρανία, συμμετείχε στην επίθεση σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ιράν, και επιβεβαιώνεται το Priftis News!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη, έφτασαν στο Ισραήλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και από τη στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ στο Ιντσιρλίκ στην Τουρκία, και την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Κατάρ.

Το Ισραήλ λαμβάνει επειγόντως παραδόσεις, πρόσθετων συστημάτων αεράμυνας, και όπλων κρούσης, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων βεληνεκών, στο πλαίσιο της επιδείνωσης της κατάστασης με το Ιράν.

Ο εκπρόσωπος της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας Γιούρι Ιγκνάτ, δήλωσε ότι η Ουκρανία χρειάζεται συστήματα αεράμυνας Western Patriot PAC-3 και SAMP-T, για να καταρρίψει τους Ιρανικούς πυραύλους Fateh και Zolfaghar, επιβεβαιώνοντας ξανά το Priftis News, που έχει γράψει, ότι οι Ιρανικοί πύραυλοι, δρουν είδη στο πολεμικό μέτωπο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »