«ΦΩΤΙΑ» βάζει η συνέντευξή του…

Ο Michel Goldman, MD, Ph.D., καθηγητής ανοσολογίας και φαρμακοθεραπείας στο Université libre de Bruxelles στο Βέλγιο, υποπτεύεται ότι η τρίτη δόση του εμβολίου της Pfizer για τον COVID-19 μπορεί να οδήγησε τον καρκίνο του σε υπερένταση!!!

Ο Goldman, 67 ετών, είναι ένας από τους πιο γνωστούς επιστήμονες της Ευρώπης στην ιατρική έρευνα και ΕΝΘΕΡΜΟΣ υποστηρικτής των εμβολίων.

Ωστόσο, είπε στο The Atlantic ότι θέλει η συζήτηση για το εμβόλιο για τον COVID-19 να είναι διαφανής – γι’ αυτό δημοσιοποίησε την υποψία του ότι το ενισχυτικό εμβόλιο Pfizer που έλαβε στις 22 Σεπτεμβρίου 2021, μπορεί να προκάλεσε ταχεία εξέλιξη των αγγειοανοσοβλαστικών Τ-κυττάρων του λέμφωμα (AITL), ένας τύπος λεμφώματος που είχε διαγνωστεί πριν κάνει το αναμνηστικό εμβόλιο.

Σημειώνεται πως το ΕΛ έχει φιλοξενήσει δημοσιογραφικά δηλώσεις επιστημόνων που ασκούν κριτική στα εμβόλια COVID πως επιταχύνουν τις πιθανότητες καρκίνου!!!

Μετά τη διάγνωσή του, ο Γκόλντμαν είπε ότι έσπευσε να πάρει το αναμνηστικό εμβόλιο, πιστεύοντας ότι θα το χρειαζόταν περισσότερο από τους περισσότερους ανθρώπους, επειδή μόλις ξεκινούσε την χημειοθεραπεία, το ανοσοποιητικό του σύστημα θα ήταν σε κίνδυνο.

Αλλά μετά την λήψη του εμβόλου, η αξονική τομογραφία του Goldman έδειξε κάτι απροσδόκητο: Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, ο καρκίνος του είχε αναπτυχθεί τόσο γρήγορα που καρκινικά σημεία είχαν εξαπλωθεί σε όλο του το σώμα

«Έμοιαζε σαν κάποιος να είχε βάλει πυροτεχνήματα μέσα στο σώμα του Μισέλ», ανέφερε το The Atlantic, τα οποίο βέβαια σχολιάζει την περίπτωση του Goldman ως «σπάνια, ατυχής εξαίρεση».

Ο Γκόλντμαν και ο αδερφός του, Σερζ Γκόλντμαν, συνάδελφος επιστήμονας και επικεφαλής της πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο του Université libre de Bruxelles, υποπτεύονταν ότι το ενισχυτικό εμβόλιο COVID-19 της Goldman μπορεί να προκάλεσε τον γρήγορο πολλαπλασιασμό της καρκινικής ανάπτυξης στο σώμα του.

Η αρχική αξονική τομογραφία ήταν «λίγο ανησυχητική», είπε ο Serge Goldman στο The Atlantic, επειδή έδειξε ένα ασύμμετρο σύμπλεγμα καρκινικών κόμβων γύρω από την αριστερή μασχάλη του Goldman, όπου είχαν χορηγηθεί οι δύο πρώτες δόσεις του εμβολίου του Michel.

Η αξονική τομογραφία που έγινε μετά την τρίτη δόση του Michel έδειξε ότι η ασυμμετρία του καρκίνου είχε αναστραφεί και συγκεντρώθηκε στην δεξιά του μασχάλη, όπου έλαβε την τρίτη δόση!

Τα αδέρφια ήξεραν ότι θα μπορούσε να ήταν μια απλή σύμπτωση, αλλά θεώρησαν ότι ήταν σημαντικό να διερευνηθεί η πιθανότητα ότι το εμβόλιο μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτό – επειδή θα μπορούσε να σημαίνει ότι και άλλα άτομα με ορισμένες μορφές καρκίνου μπορεί να κινδυνεύουν από το εμβόλιο για τον COVID-19 προκαλώντας τον καρκίνο τους να εξελιχθεί πιο γρήγορα.

Έτσι, στις 25 Νοεμβρίου 2021, τα δύο αδέρφια και άλλοι συνάδελφοί τους δημοσίευσαν μια αναφορά, στην οποία περιέγραψαν την εμπειρία του Michel Goldman και προέτρεψαν την επιστημονική κοινότητα να μελετήσει το φαινόμενο.

«Δεδομένου ότι τα τροποποιημένα με νουκλεοσίδια mRNA εμβόλια ενεργοποιούν έντονα τα βοηθητικά κύτταρα Τ ωοθυλακίων, είναι σημαντικό να διερευνηθεί η πιθανή επίδραση των εγκεκριμένων εμβολίων mRNA SARS-CoV-2 σε νεοπλάσματα που επηρεάζουν αυτόν τον τύπο κυττάρων», έγραψαν οι συγγραφείς .

Τα αδέρφια είπαν ότι η μελέτη «υποδεικνύει ότι ο εμβολιασμός με το εμβόλιο mRNA BNT162b2 [Pfizer-BioNTech] μπορεί να προκαλέσει ταχεία εξέλιξη του AITL».

Σημείωσαν, ωστόσο, ότι θα ήταν «πρόωρο» να προεκταθούν τα ευρήματα από την περίπτωση του Michel Goldman σε άλλους ασθενείς με το ίδιο είδος καρκίνου και ότι «χρειάζονται ειδικές μελέτες».

Ο Michel Goldman δεν μετανιώνει που δημοσιοποίησε την περίπτωσή του, παρόλο που παρουσίασε προκλητικά στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων mRNA για άτομα όπως ο ίδιος.

«Είμαι ακόμα πεπεισμένος ότι ήταν το σωστό», είπε στο The Atlantic.

Παραμένει ανένδοτος ότι τα εμβόλια κατά του COVID-19 είναι χρήσιμα για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων, αλλά δεν είναι σίγουρος εάν ο ίδιος θα πάρει άλλη αναμνηστική δόση. «Δεν ξέρω τι θα κάνω», είπε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »