Τι δηλώνει ο Βρετανός διευθυντής κηδειών John O’Looney

Σοκ προκαλούν τα όσα δήλωσε σε πρόσφατή συνέντευξή του ο Βρετανός διευθυντής κηδειών John O’Looney, ο οποίος υποστήριξε ότι νοσοκομεία ίσως συγκαλύπτουν τους θανάτους βρεφών αποτεφρώνοντας τα ίδια τα μωρά! 

Δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ακούω πως υπάρχει αυτή η εκτεταμένη παραγγελία φέρετρων για βρέφη.

Αυτό έχει πολύ ενδιαφέρον. Έτσι, ακούω από τις φήμες εντός του κλάδου ότι πάρα πολλά βρέφη πεθαίνουν! Σε αριθμούς άνευ προηγουμένου! Είδα την μαρτυρία ενός γραφείου κηδειών πριν μερικούς μήνες ονόματι Wesley -έχω μιλήσει με τον Wesley, είναι ένας εργολάβος κηδειών και μπορώ να σας προμηθεύσω αυτήν την μαρτυρία- και αναφέρει ότι εισήλθε σ’ αυτά τα νοσοκομεία και οι παιδιατρικές κλινικές ήταν τόσο γεμάτες που έβαζαν αυτά τα βρέφη σε δίσκους στο τμήμα ενηλίκων επειδή δεν υπήρχε αρκετός χώρος για αυτά…

Τώρα, δεν μπορούσα να καταλάβω ως εργολάβος κηδειών για ποιο λόγο το τηλέφωνό μου δεν χτυπούσε από κανέναν απ’ αυτούς τους γονείς. Δεν έλαβα καμία κλήση από οποιονδήποτε γονιό που είχε χάσει ένα μωρό. Και έπειτα πήγαμε στο κρεματόριο (αποτεφρωτήριο) την περασμένη βδομάδα και υπάρχει ένας πίνακας ανακοινώσεων στην αίθουσα αναμονής και καταγράφει το όνομα του νεκρού, την ώρα της υπηρεσίας και ποιος είναι ο εργολάβος της κηδείας.

Και είδαμε ονόματα βρεφών εκεί πέρα και τα ονόματα των βρεφών είχαν το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Milton Keynes, το τοπικό νοσοκομείο, ως εργολάβο της κηδείας…

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν!

Μιλήσαμε με ένα μέλος του προσωπικού στο κρεματόριο, το οποίο θέλει να παραμείνει ανώνυμο και μας είπε ότι προσκομίζουν βρέφη από το νοσοκομείο απευθείας 6 και 8 κάθε φορά! Κατά πόσο αληθεύει αυτό, πραγματικά δεν γνωρίζω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »