Λίγο περισσότερο από δύο χρόνια πριν, ο διάσημος πολωνός προφήτης Krzysztof Jaczkowski προειδοποίησε ότι ο κόσμος επρόκειτο να εισέλθει σε κάποια τρομερή περίοδο κατά την οποία κάθε επόμενο έτος θα ήταν πιο τρομακτικό από το προηγούμενο και γενικά αυτός ο εφιάλτης θα διαρκούσε τρεισήμισι χρόνια.

Τώρα, σύμφωνα με τον Krzysztof, περνάμε από το τελευταίο στάδιο και θα υπάρξουν σοκ για ένα ακόμη έτος ή ενάμιση χρόνο. Και το κύριο συγκλονιστικό γεγονός αυτής της χρονικής περιόδου, σύμφωνα με το όραμα του Πολωνού Προφήτη, θα είναι ένα είδος παγκόσμιου πολέμου, το οποίο, όπως φαίνεται, θα γίνει θερμοπυρηνικό.

Το νέο βίντεο του Pan Yatskovsky φαίνεται τώρα να επαναλαμβάνει το πρώτο του βίντεο για το 2019, όταν υποσχέθηκε για πρώτη φορά τα τρομερά 3,5 χρόνια που είδε σε μια απομακρυσμένη συνεδρία προβολής. Αλλά μόνο τώρα ο Krzysztof προσπάθησε να εξετάσει το έτος 2025, το οποίο, αν και δεν θα είναι πολύ σύντομα, η εικόνα του κόσμου του 2025 αποκαλύπτει πολλά από τα επερχόμενα γεγονότα. Αυτά τα γεγονότα, προφανώς, θα μετατρέψουν τον κόσμο σε αυτό που είδε ο Pan Krzysztof.

Όπως το βλέπει ο κ. Γιατσκόφσκι, το 2025 ο κόσμος θα χωριστεί σε “κόκκινες” και “πράσινες” ζώνες. Ο Krzysztof δεν χρησιμοποιεί τους όρους “κόκκινο” και “πράσινο” – τους πήραμε από ταινίες fanstastic, επειδή αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του 2025 πολύ καλά και πλήρως. Κυριολεκτικά, ο Krzysztof λέει ότι”θα υπάρξουν, όπως ήταν, δύο κόσμοι”.

Ένας κόσμος, όπως θα λέγαμε – η “κόκκινη ζώνη” – θα περιλαμβάνει περιοχές του πλανήτη όπου θα σαρώσει ένας θερμοπυρηνικός πόλεμος. Είναι θερμοπυρηνικό, με τη χρήση στρατηγικών πυρομαχικών υδρογόνου. Ο Krzysztof λέει ότι αυτές οι περιοχές θα καούν και θα μετατραπούν σε ημι-έρημο. Αυτό θα προκληθεί εν μέρει από τον τελευταίο πόλεμο, εν μέρει από την επική ξηρασία που τον ακολούθησε. Αλλά τι είδους φωτιά μιλάμε σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, ο διηγητής δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα.

Μερικοί άνθρωποι θα παραμείνουν στις” κόκκινες ζώνες”, αλλά η ζωή και η κοινωνική τους δομή θα είναι περίεργες – σε κάθε περίπτωση, δεν θα υπάρχουν κράτη εκεί. Η κύρια κατοχή αυτών των επιζώντων θα περιμένει βοήθεια από έναν άλλο δεύτερο κόσμο – από ένα είδος “πράσινης ζώνης”, το οποίο δεν θα επηρεαστεί ούτε από ξηρασία ούτε από Πόλεμο. Ή αν επηρεαστούν, τότε το 2025 δεν θα είναι πλέον πολύ εμφανές.

Ωστόσο, η βοήθεια που θα περιμένουν όλοι δεν θα είναι πολύ άφθονη, μάλλον επίσημη, αφού οι ίδιοι οι άνθρωποι στην “πράσινη ζώνη” δεν θα είναι αρκετοί. Ταυτόχρονα, θα είναι αδύνατο να μετακινηθείτε από την “κόκκινη ζώνη” στην “πράσινη ζώνη”, καθώς οι άνθρωποι στην “κόκκινη ζώνη” θα θεωρηθούν μολυσμένοι με κάτι και ως εκ τούτου θα μπλοκαριστούν σε περιοχές όπου θα πιαστούν από φωτιά – δηλαδή, είτε θερμοπυρηνικός πόλεμος, είτε ξηρασία, ή και τα δύο.

Εκτός από τις” κόκκινες ζώνες “θα υπάρχει ένα είδος” γκρίζων ζωνών”, όπου η ζωή θα είναι ακόμη πιο τρομακτική από ό, τι στο”κόκκινο”. Θα είναι πολύ, πολύ κρύο εκεί και οι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να εγκαταλείψουν τις πεδιάδες, προσπαθώντας να βρουν σπηλιές στα βουνά. Μία από αυτές τις τρομερές ζώνες θα είναι είτε το Καζακστάν, είτε μια περιοχή παρόμοια με αυτήν.

Γεωγραφικά, ο Krzysztof βλέπει το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας και της Μέσης Ανατολής στην “κόκκινη ζώνη” – θα υποφέρουν περισσότερο από κάποιο είδος πυρκαγιάς. Στην Ευρώπη, δύο ζώνες θα υποφέρουν-το βόρειο και το νότιο. Η πιο τρομερή εικόνα θα είναι στην Ισπανία, αλλά και πάλι δεν είναι σαφές εάν μια ξηρασία ή ένας θερμοπυρηνικός πόλεμος θα κάψει την Ισπανία. Ο Krzysztof χρησιμοποιεί μόνο μία λέξη – φωτιά.

Όπως λέει ο Krzysztof, μόνο οι ΗΠΑ εμπίπτουν στην “πράσινη ζώνη”. Αν και λέει Αμερική, δηλαδή, ίσως θα υπάρχουν δύο ηπείρους, ίσως Βόρεια Αμερική, ίσως μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες καθόλου. Αλλά για να βοηθήσει, όπως ο Krzysztof επανέλαβε αρκετές φορές, η Αμερική θα είναι μέτρια.

Γενικά, ο κ. Γιατσκόφσκι ζωγράφισε μια εικόνα που δεν ήταν πολύ αστεία, χωρίς να λέει πότε θα ξεσπάσει αυτή η φωτιά. Ωστόσο, από τα άλλα λόγια του, καθώς και από το τελευταίο βίντεο, προκύπτει ότι η φωτιά θα κάψει τον κόσμο σίγουρα όχι αύριο, επειδή προγραμματίζονται και άλλα γεγονότα για αυτό το αύριο.

Πρώτα απ ‘ όλα, ο κόσμος δεν έχει ακόμη αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα τροφίμων. Αυτά τα προβλήματα θα σχεδιαστούν το φθινόπωρο, αλλά δεν θα έρθουν στην πείνα – σε αυτό το στάδιο θα μιλήσουν μόνο για την πείνα. Παρ ‘ όλα αυτά, οι πολιτικοί καταλήγουν σε διάφορους περιορισμούς εξοικονόμησης.

Θα αναπτυχθεί είτε η ευλογιά των πιθήκων είτε κάποια άλλη πανούκλα, για την προσέγγιση της οποίας ο κ. Γιατσκόφσκι προειδοποίησε συνεχώς στην κορυφή της πρώτης πανδημίας, όταν φάνηκε σε όλους ότι τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερο. Αλλά το φθινόπωρο, δεν θα φαίνεται έτσι σε όλους πια.

Τα μόνα καλά νέα από τον Pan Kshishtov αφορούν τη Muscovy, η οποία θα αποκλειστεί από κάποιον πολύ σημαντικό διεθνή οργανισμό τους επόμενους μήνες. Στη συνέχεια, στη Μοσχοβία, στο πλαίσιο μιας γενικής ηρεμίας, η Τουρκία θα χτυπήσει ξαφνικά, χτυπώντας τους Μοσχοβίτες σαν στην πλάτη. Και στη συνέχεια, στα έλη Moksha, ο Krzysztof βλέπει ταραχές όχλων Κακοποιημένων ανθρώπων που έχουν βγει στους δρόμους.

Είτε οι ταραχές στα έλη Moksha θα τελειώσουν με μια επανάσταση και μαζικές εκτελέσεις κακοποιών στην Κόκκινη Πλατεία, ο κ. Yatskovsky δεν βλέπει ακόμα καθαρά, ωστόσο, ολόκληρος ο κόσμος θα ακολουθήσει τώρα ελπίζουμε ότι θα ακολουθήσει την εξέλιξη των γεγονότων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »