Η βολική απόφαση για τη ΝΟVARTIS και ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι με σεβασμό στην αλήθεια από τη πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο COVID-19 επέμενε ότι η αλήθεια και η λύση κρύβονται στη προέλευση του ιού η οποία βρωμούσε κατασκευή σε Εργαστήριο και Επίθεση κατά της Ανθρωπότητας με στόχο την εμμονική επιβολή των εμβολίων COVID-19 τα οποία έχουν σαν σκοπό τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων του παγκόσμιου πληθυσμού. Δηλαδή τη μείωσή του.

By Jason Bourne

Η όλη επιχείρηση εκτός από το εργαλείο του κατασκευασμένου ιού χρησιμοποιεί επίσης όλα αυτά τα κινήματα που στηρίζουν όλες τις υπόλοιπες επιλογές σεξουαλικής κατεύθυνσης εκτός από τους str8 άνδρες και γυναίκες στους οποίους στηρίζεται η παραδοσιακή οικογένεια. Το Πατρίς Θρησκεία (καταναλωτική) Οικογένεια ήταν το moto των ιδίων οι οποίοι σήμερα μετά από 400 τρις παγκόσμιο χρέος επιχειρούν να αλλάξουν το βιολί και μέσα από τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού και τον βιομετρικό έλεγχο όσων επιβιώσουν να αλλάξουν την διακυβέρνηση του κόσμου.

Έτσι χρησιμοποίησαν όλα τα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, τους επιστήμονες και κυρίως τους πολιτικούς-εργαλεία τους για να καταπνίξουν κάθε αναφορά στη προέλευση της πανδημίας η οποία θα οδηγούσε στους εμπνευστές του σχεδίου. Από τα ελάχιστα ΜΜΕ που αντιστάθηκαν αρχικά ήταν τα ΜΜΕ του Mέρντοχ και η The Wall Street Journal.

Στην Ελλάδα εφημερίδες όπως η Καθημερινή και το Πρώτο Θέμα και κανάλια όπως ο ΣΚΑΙ έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιβολή των εμβολίων με εργαλείο τον τρόμο.

Τα εμβόλια λοιπόν προκαλούν μία έκρηξη ξαφνικίτηδων σε όλες τις τοπικές κοινωνίες του κόσμου και στην Ελλάδα φυσικά. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Ισραήλ, όπου την ώρα που ο περιφερόμενος Mπουρλά ελάμβανε στην Ιερουσαλήμ ένα ακόμη βραβείο, Ισραηλινοί πολίτες τον περίμεναν έξω από το θέατρο της Ιερουσαλήμ με το σύνθημα “Δολοφόνε” ενώ στο Ισραήλ υπάρχουν πλέον ιστοσελίδες γνωριμιών για ανεμβολίαστους Εβραίους άνδρες και γυναίκες που αναζητούν σύντροφο ο οποίος δεν έχει τρυπηθεί με τα εμβόλια COVID-19.

Η Καθημερινή λοιπόν αναγκάζεται να φιλοξενήσει σήμερα δήλωση του Εβραικής καταγωγής κορυφαίου καθηγητή του Columbia Jeffrey Sachs ο οποίος υποστηρίζει ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος-ρεπορτάζ που έχουν διαβάσει κατ΄επανάληψη οι αναγνώστες του Κουρδιστού Πορτοκαλιού.

Ιδού τι δηλώνει σήμερα στη Καθημερινή της Κυριακής ο Jeffrey Sachs και καθώς οι αεροδιακομιδές των εμβολιασμένων ασθενών και οι σειρήνες των ασθενοφόρων που επίσης τους μεταφέρουν μετατρέπονται σιγά σιγά σε εφιάλτη στο μυαλό όσων φοβούνται ότι πλησιάζει η ώρα της Δικαισύνης. Και μια και μιλάμε για Δικαιοσύνη η απόφαση για την NOVARTIS είναι πολύ βολική για όλα τα ελληνικά κόμματα. Κι αυτό γιατί η NOVARTIS θα μπορούσε απλά να λαδώνει-φυσικό φαινόμενο στην Ελλάδα. Κάποια άλλη εταιρία δεν αρκέστηκε σ΄αυτό.

Πάμε να δούμε τώρα τι δηλώνει σήμερα (2 Ιουλίου 2022), ο Jeffrey Sachs στη Καθημερινή>

-Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρχε ένα βουνό από περιπτώσεις κρυφής γενετικής χειραγώγησης ιών που μοιάζουν με τον SARS που
χρηματοδοτήθηκαν από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας National Institutes of Health NIH των ΗΠΑ και υπήρχε ακόμη η ανακοινωθείσα πρόθεση να εισαχθεί μια επικίνδυνη Furin Cleavage Site (FCS) σε έναν ιό που μοιάζει με τον SARS.

Οταν πρωτοεμφανίστηκε ο ιός SARS-CoV-2 πολλοί κορυφαίοι ιολόγοι πίστευαν ότι η παρουσία του FCS κατέστησε πιθανόν ότι ο ιός προήλθε από το εργαστήριο Ωστόσο τα ΝΙΗ εργάστηκαν σκληρά για να καταπνίξουν αυτή την άποψη και να
δώσουν την ψευδή εικόνα ότι ο ιός σχεδόν σίγουρα εμφανίστηκε στη φύση. Εν ολίγοις τα ΝΙΗ έδρασαν ανέντιμα!

Πάνω, ο Έλληνας πρωθυπουργός συζητά με τον Jeffrey Sachs και κάτω ο καθηγητής Βασιλακόπουλος βγάζει από τον τόκο το επιστημονικό του κύρος και το καταθέτει στα πόδια ενός παρατράγουδου της Αννίτας Πάνια. Στο μεταξύ ο δυστοπικός καθηγητής Σωτήτης Τσιόδρας επιχειρεί επικοινωνιακή εξαφάνιση.

 

Μάλιστα σε έναν αριθμό-ρεκόρ χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι το 61.05% των διασωληνωμένων είναι πλήρως εμβολιασμένοι!

Αναλυτικότερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο, 2 Ιουλίου 15.839 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με 3.128 επαναλοιμώξεις.

Από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.276 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 95 (63.2% άνδρες).

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 37 (38.95%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 58 (61.05%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.
Και να που οι άνθρωποι που υπέστησαν τόνους λάσπης έχουν αρχίσει πλέον να ακούγονται καθώς οι “ξαφνικοί” σαρώνουν και το σμπαραλιασμένο ανοσοποιητικό των εμβολιασμένων ανθρώπων σε όλες τις χώρες του κόσμου με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού είναι αποκαλυπτικό του εφιάλτη που κάποιοι σχεδίασαν για τα “ενοχλητικά” 8 δις της ανθρωπότητας.

Xώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού όπως η Ταιβάν και η Πορτογαλία έχουν δει τους θανάτους να εκτοξεύονται την ίδια στιγμή που σε πολλές χώρες της Ευρώπης τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2022 δείχνουν εντυπωσιακή άνοδο της υπογεννητικότητας.

Σ΄αυτό το σημείο θα θέλαμε να ρωτήσουμε την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα (μια και θεωρούμε τους επιχειρηματίες έξυπνους ανθρώπους) πως είναι δυνατόν οι οικογένειές τους να εμπιστεύονται με τόση ευκολία τα εγχώρια ΜΜΕ την ώρα που η Pfizer σε συνεργασία με τον FDA ζητούσε να παραμείνουν σε εμπάργκο 95 χρόνων τα έγγραφα αδειοδότησης του εμβολίου της;

Πως είναι δυνατόν να εμπιστεύεσαι ένα εμβόλιο την ώρα που η εταιρία που το κατασκευάζει βάζει επιδιώκει να κρατήσει έναν αιώνα στο σκοτάδι τα 400.000 έγγραφα της αδειοδότησης του εμβολίου; Πως είναι δυνατόν να εμπιστευτείς ένα εμβόλιο οι (παρ)ενέργειες του οποίου-καταγεγγραμμένες και από την ίδια τη Pfizer- θερίζουν χιλιάδες καθημερινά; Την ίδια στιγμή ανώτατος Έλληνας δικαστικός νομιμοποιεί το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους όπου ανεμβολίαστος μπορεί να θεωρείται ο καθένας όσα εμβόλια COVID-19 κι εάν έχει κάνει. Το πρόστιμο λοιπόν στην ουσία επιταχύνει το θάνατό σου με τα απανωτά ασφαλή εμβόλια-άρα την μείωση του πληθυσμού.

Και γι΄αυτή την Ναζιστική απόφαση δεν είδαμε το πονηρό αγόρι από τα Τζουμέρκα που εκπαιδεύτηκε στο μεταξύ στα παρισινά σαλόνια και σε ειδικά σαλέ να εκδίδει κάποια ανακοίνωση όπως έκανε με τις εκτρώσεις που έχουν επίσης την ίδια συνεισφορά στο project. Μειώνουν τις γεννήσεις σκοτώνοντας ανθρώπους ηλικίας ημερών και μηνών. Αντίθετα ο καλοφτιαγμένος κ. Τσίπρας που έχει τη ψευδαίσθηση (παρέα με κάτι άλλους εγχώριους σατυροβαρκάρηδες-τραχανοπλαγιάδες που νομίζουν ότι ανήκουν στην ελίτ) μίλησε και είπε ότι πρέπει να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού για έναν ιό που κορυφαίοι πλέον καθηγητές και όχι ο Τσιόδρας, ο Βασιλακόπουλος, η Παγώνα και η Αίθουσα Κλιματίζεται, μιλάνε ανοιχτά για την εργαστηριακή του προέλευση.

Ο σπουδαίος νεαρός Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri και ένας σπουδαίος Αμερικανός δικαστής έσπασαν το εμπάργκο και τα 400.000 έγγραφα έχουν αρχίσει να βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας και μαζί τους οι εφιαλτικές παρενέργειες των εμβολίων της.

Και μια και μιλάμε για δικηγόρους αξίζει μνεία και στον Έλληνα δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη αλλά και στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο για το εξής.

Σύμφωνα με τον Νίκο Αντωνιάδη> Την ίδια μέρα που εγκατέλειψε το κτίριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο Βασίλης Πλιώτας και εγώ δεχόμουν την τηλεφωνική κλήση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, την ίδια μέρα ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος το έκανε επιτέλους! Διέταξε την πολυπόθητη προκαταρκτική εξέταση κατά της εγκληματικής οργάνωσης του και έστειλε τη δικογραφία στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου.

Στα προηγούμενα επεισόδια>

Μετά τη βόμβα του Εβραικής καταγωγής καθηγητή του Columbia Jeffrey Sachs ο οποίος υποστηρίζει ότι ο ιός COVID-19 είναι εργαστηριακά κατασκευασμένος έρχονται δύο ακόμη επιστήμονες με νέο βιβλίο να ισχυριστούν ότι η επιχείρηση του παγκόσμιου εμβολιασμού ως μοναδική απόκριση στην πανδημία είχε σχεδιαστεί στο σπίτι του Bill Gates κοντά στο Seattle ήδη από το 2000.

Ο καρδιολόγος και επιδημιολόγος Dr. Peter McCullough (L) και ο John Leake, συν-συγγραφείς του “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death while Battling the Bio-Pharmaceutical Complex”, υποστηρίζουν ότι η απόκριση του εμβολίου στον COVID-19 ήταν προσχεδιασμένη.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας για το βιβλίο τους, «The Courage to Face Covid-19: Preventing Hospitalization and Death while Battling the Bio-Pharmaceutical Complex», ο καρδιολόγος Dr. Peter McCullough και ο συγγραφέας John Leake ανακάλυψαν ότι το «σύστημα» ξεκίνησε από παγκόσμιους ηγέτες ώστε να καταστήσουν τον εμβολιασμό την κύρια απάντηση στην πανδημία COVID-19.

«Αυτό ήταν απολύτως τηλεγραφημένο από την αρχή», είπε ο McCullough. «Το 2010, ο Gates υποστήριξε ότι θα ζήσουμε η δεκαετία των εμβολίων. Αργότερα, ο ίδιος εξομολογείται σε συνεντεύξεις ότι η απόδοση της επένδυσης των εμβολίων είναι 20 προς 1 συγκριτικά με οτιδήποτε άλλο έχει κάνει.

«Είναι ξεκάθαρο ότι το σύστημα ήταν έτοιμο για το εμβόλιο», είπε ο McCullough κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο πρόγραμμα «American Thought Leaders» του EpochTV.

Ο McCullough αναφερόταν σε μια ανάρτηση του Bill Gates το 2010 στο Twitter, στην οποία ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής έγραψε: «Decade of Vaccines – μια δέσμευση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων, 10 ετών για έρευνα, ανάπτυξη και παράδοση εμβολίων».

Το 2019 ο Gates είπε στο CNBC’s και στην εκπομπή του Becky Quick “Squawk Box” σε σύδεση από το Τhe World Economic Forum in Davos της Ελβετίας, «Αισθανόμαστε ότι η επένδυσή μας των 10 δις δολαρίων στην ανάπτυξη εμβολίων έχει απόδοση πάνω από 20 προς 1».

Στη συνέντευξη με τον McCullough, ο Leake αμφισβήτησε γιατί τα εμβόλια για τον COVID, τα οποία αναπτύχθηκαν βιαστικά, διαφημίστηκαν ως ασφαλή και διαφημίστηκαν ως η μόνη λύση για την πανδημία, ενώ οι αποτελεσματικές εναλλακτικές και εκτός ετικέτας θεραπείες δαιμονοποιήθηκαν.

«Αυτό που ανακαλύψαμε στην έρευνά μας και αυτό που χαρτογραφούμε στο βιβλίο μας είναι ότι αυτό είχε προγραμματιστεί, πολύ εκ των προτέρων», είπε ο Leake. Επίσης επέκρινε τον Gates για την εμμονή του με τα εμβόλια.

« O Gates φαίνεται να έχει μετατοπίσει το μονοπωλιακό του πνεύμα από την επιχείρηση λογισμικού στην επιχείρηση εμβολίων», είπε ο Leake. Ο Gates είναι επίσης ο ιδρυτής και το κύριο μέλος που συνεισφέρει στον Συνασπισμό για την Επιδημική Ετοιμότητα και Καινοτομία (CEPI), ο οποίος ξεκίνησε στο World Economic Forum το 2017.

Το επιχειρηματικό σχέδιο του οργανισμού, φαίνεται να επικεντρώνεται εξ ολοκλήρου στην ανάπτυξη εμβολίων, χωρίς αναφορά σε άλλες θεραπείες για ιογενείς επιδημίες, είπε ο McCullough.

Το CEPI λέει ότι συγκεντρώνει αρχηγούς κυβερνήσεων, ιδιωτικές επιχειρήσεις και φιλάνθρωπους για να «επιταχύνουν» την ανάπτυξη εμβολίων για να αποτρέψουν μελλοντικές «επιδημίες και πανδημίες» και να διασφαλίσουν ότι «όλοι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη» έχουν πρόσβαση σε αυτά τα εμβόλια.

Επιπλέον, μία από τις πιο πρόσφατες προσπάθειες του Gates στη διάδοση των εμβολίων είναι το βιβλίο του, «Πώς να αποτρέψουμε την επόμενη πανδημία».

Στο βιβλίο, ο Gates υποστηρίζει την ίδρυση ενός καλά χρηματοδοτούμενου παγκόσμιου οργανισμού που θα διοικείται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας των Ηνωμένων Εθνών, δουλειά του οποίου θα ήταν να αναζητήσει και να ανταποκριθεί στην επόμενη πανδημία του κόσμου, είπε ο McCullough.

Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για σχόλια.

Ο McCullough είπε ότι αν και τα εμβόλια γενικά κάνουν λίγα για την πρόληψη ασθενειών από λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, εξακολουθούν να προωθούνται ως απάντηση στην πανδημία COVID-19.

«Δεν υπάρχει ούτε μία βολή στο χέρι που να κάνει σχεδόν οτιδήποτε για μια αναπνευστική ασθένεια», είπε ο McCullough, προσθέτοντας ότι τα εμβόλια για τον COVID επιβλήθηκαν σιωπηλά και χωρίς διάλογο με την προτροπή: «Είναι ασφαλή και είναι αποτελεσματικά και θα τα πάρετε.»

Καμία συζήτηση μετά. Καμία επίσημη συζήτηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα, καμία εγγύηση για επαναξιολόγηση, καμία μηνιαία αναθεώρηση της ασφάλειας.»

Cardiologist and epidemiologist Dr. Peter McCullough (L) and John Leake, co-authors of “The Courage to Face COVID-19: Preventing Hospitalization and Death While Battling the Bio-Pharmaceutical Complex,” in Washington on May 31, 2022. (Matthew Pearson/CPI Studios)

 

Η ασφάλειά τους θεωρήθηκε ότι πρέπει να είναι δεδομένη, ακόμη και μετά τη δημοσίευση μιας κινεζικής επιστημονικής εργασίας που επισημαίνει ότι υπήρχαν μεγάλα προβλήματα υγείας από το εμβόλιο για άτομα με υποκείμενα προβλήματα υγείας, είπε ο McCullough.

Ο McCullough χαρακτήρισε αυτή την ευρεία χρήση των εμβολίων είναι «βιολογική καταστροφή».

Επιπλέον, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) προσπάθησε να θάψει πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων σφραγίζοντας, για 55 χρόνια, τον «φάκελο της Pfizer», που είναι περίπου μισό εκατομμύριο σελίδες εγγράφων που περιγράφουν λεπτομερώς τα βασικά ευρήματα στο ανάπτυξη και εφαρμογή των εμβολίων, δήλωσε ο McCullough.

Ο οργανισμός Public Health and Medical Professionals for Transparency με την συνεργασία του σπουδαίου νεαρού Εβραίου δικηγόρου Aaron Siri, μήνυσε τον FDA βάσει του Νόμου περί Ελευθερίας της Πληροφορίας (FOIA) και ζήτησε να δημοσιοποιηθεί ο φάκελος.

Στην απόφασή του, ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Mark Pittman είπε ότι το αίτημα FOIA της ομάδας ήταν «υψίστης δημόσιας σημασίας» και διέταξε την έκδοση-δημοσιοποίηση 55.000 σελίδων το μήνα (pdf) από την FDA.

Από αυτά τα έγγραφα, «μάθαμε ότι υπήρχαν 1.223 θάνατοι μέσα σε 90 ημέρες από την κυκλοφορία του προγράμματος Pfizer, παγκοσμίως. Το πρότυπο είναι συνήθως 50 θάνατοι για κάποιο ευρέως χρησιμοποιούμενο προϊόν, [και έχει] αποσυρθεί από την αγορά», δήλωσε ο McCullough

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) καταγράφει τους θανάτους στο Σύστημα Καταγραφής Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου (VAERS).

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο McCullough είπε ότι έχουν καταγραφεί 13.000 θάνατοι μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID.

«Αυτό είναι εκπληκτικό», είπε. «Ποτέ δεν αφήσαμε ένα προϊόν να λειτουργεί έτσι για αυτό το χρονικό διάστημα χωρίς να επανεξετάσουμε την ασφάλεια, χωρίς να αναφέρουμε την ασφάλεια, χωρίς καν να αμφισβητήσουμε την ασφάλεια και ο θάνατος να είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Ο McCullough είπε ότι υπήρξε επίσης μια σειρά από μη θανατηφόρες αλλά σοβαρές παρενέργειες από τα τρία κύρια εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της καρδιακής βλάβης, των θρόμβων αίματος και της φλεγμονώδους νόσου.

Οι Epoch Times απευθύνθηκαν στις Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson για σχόλια σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων.

«Αυτό που νομίζω ότι δεν κατάλαβε πολύ το κοινό είναι ότι πρόκειται για μια εντελώς νέα τεχνολογία», είπε ο Leake. «Πρόκειται για τεχνολογίες γενετικής μεταφοράς. Στην πραγματικότητα κάνετε έγχυση αγγελιοφόρου RNA που κωδικοποιεί την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, άρα αυτό είναι το Star Trek».

Ο McCullough είπε ότι είναι ψευδής ισχυρισμός ότι τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία και τον θάνατο.

Είπε ότι δεν έχουν γίνει ενδελεχείς τυχαιοποιημένες δοκιμές με το δραστικό φάρμακο και το εικονικό φάρμακο που να δείχνουν μείωση της νοσηλείας και του θανάτου.

“Κανένα από τα εμβόλια δεν έχει πραγματοποιήσει κλινικές δοκιμές έναντι εικονικού φαρμάκου με αυτό το σύνθετο τελικό σημείο”, δήλωσε ο McCullough. «Αυτό που συνέβη με την πάροδο του χρόνου είναι μια ψευδής αφήγηση που αναπτύχθηκε από δεδομένα παρατήρησης».

Υπήρξαν πολλές «προκατειλημμένες αναλύσεις από ερευνητές και γιατρούς και από εκείνους στο βιοφαρμακευτικό συγκρότημα που έχουν επενδύσει στην προσπάθεια προώθησης των εμβολίων», είπε ο McCullough.
δισκία ιβερμεκτίνης

Πρόσθεσε ότι οι αναλύσεις βασίζονται σε λανθασμένα και μεροληπτικά δεδομένα, τα οποία δεν παρακολουθούν τα εμβολιασμένα άτομα που μπαίνουν σε ένα νοσοκομείο. Αντίθετα, όλοι όσοι εισέρχονται στο νοσοκομείο με λοίμωξη από COVID υπολογίζονται ως μη εμβολιασμένοι από προεπιλογή.

«Μπορώ να σας πω ότι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν λάβει έγκαιρη θεραπεία, κάτι που πραγματικά είναι ο οδηγός για τη μείωση της νοσηλείας και του θανάτου», είπε ο McCullough.

Ο Leake είπε ότι η ίδια αυστηρότητα και τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν στην έγκαιρη θεραπεία για τον COVID αγνοούνται εντελώς με τα νέα εμβόλια αγγελιαφόρου RNA. «Ξαφνικά, η μεθοδολογία και η αυστηρότητα της εξακρίβωσης της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας μόλις πετιέται από το παράθυρο με το εμβόλιο», είπε.

Ο McCullough είπε ότι η πανδημία θα μπορούσε να είχε τελειώσει γρήγορα εάν είχαν διατεθεί πόροι για την παροχή πρώιμων θεραπειών σε ασθενείς υψηλού κινδύνου με υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη, αλλά αντίθετα αυτές οι πρώιμες θεραπείες ήταν κακογραμμένες.

Ο McCullough ανέφερε επίσης τα μονοκλωνικά αντισώματα, μια άλλη ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία που έχει περιοριστεί υπέρ των εμβολίων, είπε.

Παρά το γεγονός ότι αυτές οι πρώιμες θεραπείες λειτουργούν καλά, αποσύρονται από το ράφι, αλλά τα εμβόλια, τα οποία δεν είναι αποδεδειγμένα ασφαλή ή αποτελεσματικά, προωθούνται στο κοινό ως η λύση για την πανδημία, είπε ο McCullough.

Οι Leake και McCullough περιέγραψαν αυτό που παρατήρησαν και τεκμηρίωσαν ως «μονολιθική λύση εμβολίου» για όλα τα προβλήματα δημόσιας υγείας.

Το βιβλίο τους τεκμηριώνει πώς άλλα εθνικά ιδρύματα, όπως τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας-National Institutes of Health, επωφελούνται από αυτά τα εμβόλια και από τη σχέση τους με πλούσιους φιλάνθρωπους.

«Στην πραγματικότητα είχαν μια συνάντηση στο σπίτι του Βill Gates κοντά στο Seattle το 2000. Για 20 χρόνια, δούλευαν μαζί», υποστήριξε ο Leake.

Υπάρχει μια ατζέντα για τα εμβόλια, στην οποία οι δυνάμεις θέλουν κάθε άτομο να συνεχίσει να εμβολιάζεται επ’ αόριστον, είπε ο McCullough.

«Το έχουν προχωρήσει και ταυτόχρονα υπάρχει μια λήθη στην ασφάλεια και είναι παγκόσμια», είπε ο McCullough.

Ο McCullough και ο Leake είπαν ότι θα ήθελαν να δουν όλες τις εντολές εμβολίων να αρθούν και όλα τα εμβόλια COVID-19 να αποσύρονται από τα ράφια για μια ενδελεχή αναθεώρηση ασφάλειας και αποτελεσματικότητας.

«Έχουμε καεί», είπε ο McCullough. «Αυτό ήταν, κατά μία έννοια, το έγκλημα της ζωής μας, αν όχι όλων των εποχών. Δηλαδή του μαζικού εμβολιασμού του κόσμου εν μέσω μιας εξαιρετικά διαδεδομένης και εξελισσόμενης πανδημίας-αγνώστου προελεύσεως που βρωμάει εργαστηριακή κατασκευή».

Στο προηγούμενο επεισόδιο>

Καθώς ο τριπλά εμβολιασμένος Έλληνας Σοφός κ. Ευάγγελος Βενιζέλος (συμμετέχει πλέον σε Επιτροπή Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς η Σοφία και η Σοφιστεία μπερδεύονται γλυκά) εξήλθε από το Σωτηρία όπου είχε ολιγόωρη παραμονή με συμπτώματα COVID-19, ο Αμερικανός οικονομολόγος Εβραικής καταγωγής, ακαδημαϊκός, αναλυτής δημόσιας πολιτικής και πρώην διευθυντής του The Earth Institute στο Πανεπιστήμιο Columbia, όπου κατέχει τον τίτλο του καθηγητή Πανεπιστημίου Jeffrey Sachs επανέρχεται με νέα συνέντευξή του και ζητά εκ νέου έρευνα για την προέλευση του ιού COVID-19.

Κι αυτό καθώς πλέον πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι ο ιός COVID-19 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε εργαστήρια και χρησιμοποιήθηκε για να επιβληθούν στη παγκόσμια κοινότητα τα εμβόλια ως εργαλεία ελέγχου των βιομετρικών στοιχείων των ανθρώπων και διά μέσω αυτού τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού για να το πούμε κομψά μια και τα γεγονότα θα οδηγήσουν τους ηγέτες της Δύσης των Ευρωπαίων συμπεριλαμβανομένων όχι απλά να ταξιδεύουν με τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα αλλά να διαμορφώσουν ως πρωθυπουργικές λιμουζίνες τα γνωστά τεθωρακισμένα Leopard 2 τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους ο Κυριάκος, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης και η Κατερίνα της Προεδρίας.

Από τους προαναφερθέντες ο πιο αθώος είναι ο Κυριάκος γιατί ο Κυριάκος είναι αναμενόμενος. Είναι απόφοιτος του Harvard, γόνος παραδοσιακής πολιτικής οικογένειας και επαγγελματίας πολιτικός με εξαίρεση ένα διάστημα επαγγελματικής καριέρας.

Ο Sachs λοιπόν ξαναβάζει στο τραπέζι την εργαστηριακή προέλευση του ιού καθώς τα εμβόλια ως εργαλείο για την αντιμετώπισή του καταπίπτουν πλέον σε όλα τα μέτωπα.

 

Ο κ. Patrushev έδωσε λοιπόν συνέντευξη στα ρωσικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων είπε και τα εξής>

«Η τακτική των Αγγλοσάξωνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Έτσι και σήμερα συνεχίζουν να υπαγορεύουν τους όρους τους στον κόσμο, καταπατώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών.

Καλύπτοντας τις πράξεις τους με ωραία λόγια για τους αγώνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και τη δημοκρατία, εφαρμόζουν στην πραγματικότητα το δόγμα του «χρυσού δισεκατομμυρίου», που υποδηλώνει ότι ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων μπορεί να ανθίσει σε αυτόν τον κόσμο.

Η μοίρα των υπολοίπων, όπως πιστεύουν, είναι να λυγίσουν την πλάτη στο όνομα του διακηρυγμένου στόχου τους.

Προκειμένου να %B

Translate »