Σε 4 κρίσιμες πολιτείες προηγείται ο Μπάιντεν – Θα απευθύνει απόψε διάγγελμα στον αμερικανικό λαό
Ουποψήφιος των Δημοκρατικών για το Λευκό Οίκο, Τζο Μπάιντεν, θα απευθυνθεί απόψε στους Αμερικανούς πολίτες, ανέφερε μια πηγή του επιτελείου του.

Ο Μπάιντεν μπήκε μπροστά σήμερα στην κούρσα για το Λευκό Οίκο στην Τζόρτζια και την Πενσιλβάνια ενώ εξακολουθεί να προηγείται επίσης στην Αριζόνα και τη Νεβάδα.

 

Ο 77χρονος Μπάιντεν δεν έχει ανακηρύξει τη νίκη του στις εκλογές, όμως νωρίτερα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η Δημοκρατική Νάνσι Πελόζι, είπε ότι είναι «προφανές» ότι «θα κερδίσει τον Λευκό Οίκο» και τον αποκάλεσε «εκλεγμένο πρόεδρο».

Ο Μπάιντεν είναι πλέον στο κατώφλι της προεδρικής κατοικίας των ΗΠΑ, αφού πήρε κεφάλι στην Τζόρτζια και την Πενσιλβάνια, όμως ο Τραμπ δείχνει αποφασισμένος να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα της κάλπης. Προς το παρόν, κανείς δεν έχει ανακηρυχθεί νικητής.

“Οι Αμερικανοί θα αποφασίσουν το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών”, είπε σήμερα, Παρασκευή (06.11.2020) ένας εκπρόσωπος του Μπάιντεν, ο Άντριου Μπέιτς. “Και οι αμερικανικές αρχές είναι απολύτως ικανές να εκδιώξουν τους εισβολείς από τον Λευκό Οίκο”, πρόσθεσε.

Απομένουν να καταμετρηθούν 63.000 ψήφοι στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα
Στην κομητεία Κλαρκ της Νεβάδα, απομένουν να καταμετρηθούν 63.000 ψήφοι, σύμφωνα με αξιωματούχο.

Ο ίδιος ανέφερε ότι αναμένει την τελική καταμέτρηση των ψήφων, που είναι στην πλειοψηφία τους επιστολικές, μέχρι την Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »