Ο εφιάλτης ξεκινάει πάντα από την… τροφή

Εκπρόσωποι της εταιρείας «Prairie Cricket Farms» βάζουν τα μικρά παιδάκια να τρώνε…γρύλους, δίνοντάς όχι μόνο σακουλάκια αλλά και οδηγίες για το πως μπορούν να αλλάξουν τις διατροφικές τους επιλογές φυσικά για το καλό του… περιβάλλοντος και του… δυτικού τρόπου ζωής.

Μάλιστα τα επιχειρήματα τα οποία χρησιμοποιούν κάποιοι για να μας πείσουν ότι είναι καλό να γίνουμε εντομοφάγοι είναι τα εξής:

– υψηλή απόδοση μετατροπής τροφής των εντόμων
– λιγότερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου
– λιγότερη χρήση νερού και καλλιεργήσιμων εκτάσεων
– χρήση βιομετατροπής με βάση τα έντομα για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε ως τροφή των Ευρωπαίων πολιτών την κατανάλωση γρύλων, σκουληκιών και ακριδών προκειμένου να αντέξει την μείωση της γεωργικής παραγωγής που προκάλεσαν οι κυρώσεις της στην Ρωσία!

Δηλαδή, τους προτρέπει να τρώνε αυτά αντί για ψωμί, λαχανικά ή κρέας, διότι η Ρωσία σε απάντηση των κυρώσεων έχει απαγορεύσει στα «μη φιλικά κράτη» την εξαγωγή λιπασμάτων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της παραγωγής λαχανικών δημητριακών κλπ. αλλά και την απαγόρευση εξαγωγής δημητριακών που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση των ζωοτροφών.

Και για απάντηση σε αυτό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε ότι οι πολίτες πρέπει να… τρώνε έντομα!

Εν ολίγοις προκείμενου να ικανοποιήσει τα αμερικανικά γεωπολιτικά συμφέροντα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προτιμάει να υποβαθμίσει τα ατομικά και βιοτικά συμφέροντα των Ευρωπάιων πολιτών.

Φυσικά για να περάσει αυτό, η Νέα Τάξη Πραγμάτων που κρύβεται πίσω από τα δυτικά κέντρα εξουσίας ενσωματώνει την τροφή ως μέρος της εκπαίδευσης όπου επιχειρείται να αλλάξουν αναίμακτα οι διατροφικές συνήθειες που είχαν οι άνθρωποι μέχρι σήμερα.

Αυτό δεν γίνεται να καταστεί εφικτό σε εγκεφάλους ανθρώπων που διανύουν την μέση ηλικία αλλά είναι εφικτό να συμβεί σε παιδιά που δεν έχουν ακόμα αναπτύξει και «στερεοποιήσει» την προσωπικότητά τους.

Όλοι θα τρώμε έντομα; Όχι βέβαια!

Υπάρχουν οι προνομιούχοι της ΕΕ οι οποίοι μέσα στο υπερπολυτελές κτίριο της ΕΕ μπορούν να τρώνε πάντα δωρεάν τα καλύτερα φαγητά, ανεξάρτητα κυρώσεων!

Γιατί ως γνωστόν ισχύει το ρητό «πηγαίνετε να πολεμήσετε για να κερδίσουμε», δηλαδή αυτοί που βγάζουν τις αποφάσεις θα συνεχίσουν να τρώνε «γκουρμέ» και οι υπόλοιποι θα το ρίξουν στις… ακριδοσαλάτες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »