Τι λέγεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού…

Παρά το γεγονός πως η αντιπαράθεση στην Ουκρανία αυτή την στιγμή μοιάζει συγκρατημένη, προκειμένου να παραταθεί ο πόλεμος και να καταστραφούν οι πολίτες της Ευρώπης, προκειμένου οι διεθνιστές να τους πλασάρουν, χωρίς αντιστάσεις, νέο πολίτευμα εξαναγκασμού και ελέγχου, εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ δεν αποκλείουν, αργά ή γρήγορα, το ξέσπασμα πυρηνικού πολέμου, καθώς Ρωσία και Κίνα ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ!!!

«Ο κόσμος προετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο καθώς ο Ζελένσκι καλεί το ΝΑΤΟ να εξαπολύσει προληπτικό χτύπημα κατά της Ρωσίας και ο Τζο Μπάιντεν προειδοποιεί για τον Αρμαγεδδώνα», σημειώνουν και συνεχίζουν:

«Υπάρχουν δορυφορικές εικόνες και αυτό που φαίνεται να παρουσιάζεται είναι η ταχεία κατασκευή σε πολλά  ύποπτα πεδία “σιλό” στην Κίνα, τα οποία θα μπορούσαν τελικά να εκτοξεύσουν πυρηνικά όπλα.

Όλα αυτά (δείχνουν) ότι η χώρα επίσης ενισχύει σημαντικά τις στρατιωτικές της δυνατότητες. Το CNN έχει μάθει ότι οι ΗΠΑ αναπτύσσουν ενδεχομένως σχέδια έκτακτης ανάγκης για πιθανή κλιμάκωση πολέμου της Ρωσίας στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής χρήσης τακτικών πυρηνικών όπλων.

Η προοπτική  μιας πυρηνικής σύγκρουσης, που κάποτε ήταν αδιανόητο είναι τώρα πίσω στην σφαίρα των πιθανοτήτων.

Η Ακτοφυλακή των ΗΠΑ, εντοπίζει Κινεζικούς κατευθυνόμενους πυραύλους Cruiser και Ρωσικά πολεμικά πλοία, ανοιχτά της ακτής της Αλάσκας.

Κατά τα φαινόμενα, η Ρωσία και η Κίνα εργάζονται πάνω σε πράγματα πίσω από τα παρασκήνια, και οι ηγέτες μας είναι σε τόσο δυσμενή θέση, και τα δικά μας μέσα ενημέρωσης μας είναι τόσο πίσω, που δεν βλέπουν τι συμβαίνει».

Δείτε το βίντεο, το οποίο στο τέλος παρουσιάζει εικόνες «Αποκαλύψεως»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »