Η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού για τα εθνικά θέματα
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν την ομιλία του Κώστα Καραμανλή στην επετειακή εκδήλωση της συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών «Παναθηναϊκή», που πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη»), σήμερα Τετάρτη 1 Ιουνίου.
Ο πρώην πρωθυπουργός ασκεί σκληρή κριτική στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και μιλά για τα εθνικά θέματα, ιδιαίτερα τώρα που η Τουρκία έχει απογειώσει την προκλητικότητά της. Ο κ. Καραμανλής διατηρεί αποφασιστική στάση και ζητά η Ελλάδα να χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα έναντι στις αξιώσεις και την επιθετική ρητορική της Άγκυρας.

Το θέμα της ομιλίας του είναι «Ελλάδα και Ευρώπη στη δίνη μεγάλων αλλαγών» με τον Κώστα Καραμανλή να τοποθετείται για αυτές τις μεγάλης σπουδαιότητας αλλαγές, δεδομένου του εξελισσόμενου πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και των οικονομικών και ενεργειακών επιπτώσεων που έχει αυτή η πολεμική αναμέτρηση αυτός στη χώρα μας.

Η εμφάνιση και η δημόσια ομιλία του πρώην πρωθυπουργού και έμπειρου πολιτικού συγκεντρώνει  την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων.

Πάνω από 70 βουλευτές της Ν.Δ. βρίσκονται στην ομιλία του, ενώ αναμένεται να δώσουν το «παρών» και αρκετοί υπουργοί, όπως ο υπ. Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ο υπ. Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο υπ. Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημερινή ομιλία του στο Μέγαρο Μουσικής μεταδίδεται ζωντανά στο διαδίκτυο με τη μέθοδο του live streaming.

Έτσι, σπάει και ο αποκλεισμός που επιχείρησαν να επιβάλουν ορισμένοι τηλεοπτικοί σταθμοί, όπως ο περίφημος ΣΚΑΙ, ο οποίος την τελευταία φορά που μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός στο Ιδρυμα Καραμανλή μετέδωσε τι είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά όχι την ομιλία Καραμανλή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »