Αποκορύφωμα το τελευταίο σκάνδαλο που αφορά τον Τ.Θεοδωρικάκο και την εμπλοκή του υιού του σε υπόθεση ναρκωτικών

Το επιτελικό κράτος της «κυβέρνησης των αρίστων» του Κ.Μητσοτάκη ένα πράγμα μόνο κατάφερε να παράξει και αυτό δεν είναι κάτι άλλο από σκάνδαλα.

Τελευταίο μετά από μία σειρά σκανδάλων εξίσου μεγάλης σοβαρότητας είναι αυτό που έχει ξεσπάσει με την υπόθεση που αφορά τον γιο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία φέρεται να εμπλέκεται.

Σύμφωνα με αυτή σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το 2021  σε παρέα νεαρών στο Μαρούσι βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών. Στην παρέα αυτή ήταν και ο υιός του Τ. Θεοδωρικάκου.

Στην συνέχεια και όπως καταγγέλλει ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ  -σύμφωνα με την εφημερίδα  Documento-  ο οποίος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθεί ελεύθερο, το μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου.

θέμα προσεκτικά και με την απαραίτητη ευαισθησία καθώς πρόκειται για ένα θέμα που αφορά οικογενειακή υπόθεση, αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν αποδείξεις και η υπόθεση λαμβάνει πολιτικές διαστάσεις μετά τις καταγγελίες του ανώτατου Αξιωματικού της ΕΛΑΣ για άνωθεν παρεμβάσεις.

Την φωτογραφία  με τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν από τον έλεγχο στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου τον Νοέμβριο του 2021 στο Μαρούσι έφερε  στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA ο οποίος είναι φιλοκυβερνητικός και tovima.gr που ανήκει στον ίδιο όμιλο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν η φωτογραφία που τράβηξαν οι άνδρες της Δι.ΑΣ που έκαναν τον έλεγχο δείχνει ναρκωτικά που εντοπίστηκαν στην παρέα του υιού του υπουργού Τακη Θεοδωρικάκου το 2021 στο Μαρούσι.

Για την υπόθεση αυτή που αποκαλύφθηκε προχθες ο υπουργός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση μιλώντας για αθλιότητα και προαναγγέλλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Σημειώνεται ότι ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ κατέθεσε – σύμφωνα με την εφημερίδα  Documento- στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., καταγγέλλοντας πως τον Νοέμβριο του 2021, ο τότε αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ παρενέβη με απειλητικό και επιτακτικό ύφος και απαίτησε να μην σχηματιστεί δικογραφία και να αφεθούν ελεύθεροι, μέλος της οικογένειας Θεοδωρικάκου (ο γιος του, όπως είπε και ο ίδιος ο υπουργός) και ακόμη δύο πρόσωπα, που είχαν εντοπιστεί με ποσότητες ναρκωτικών.

Δηλαδή ζητήθηκε από «πολύ ψηλά» ο υιός Θεοδωρικάκου να μην έχει την αντιμετώπιση που θα είχαν οι υιοί χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων σε παρόμοια περίπτωση.

Αυτό βέβαια είναι το τελευταίο μίας σειράς σκανδάλων,

Σε ότι αφορά τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ μείζον θέμα είναι και η χθεσινή του απάντηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής περί άγνοιας για τα φαινόμενα διαφθοράς στην ΕΛΑΣ αποκαλύπτοντας ότι δεν είχε επικοινωνία και ενημέρωση από τις Εσωτερικές Υποθέσεις της ΕΛΑΣ!

«Τα αποτελέσματα αυτής της υπηρεσίας τους τελευταίους μήνες είναι πενιχρά», είπε ο Τ. Θεοδωρικάκος στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής και πρόσθεσε: «προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν περισσότερες υποθέσεις διαφθοράς και να έχουν διαλευκανθεί. Δεν έχω ενημέρωση προσωπικά από τον πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας. Εκεί υπήρχε ένα στεγανό για τις υποθέσεις».

Μάλιστα ο υπουργός απευθύνθηκε στους βουλευτές της αντιπολίτευσης οι οποίοι επικαλέστηκαν τους διαλόγους αστυνομικών και μαφιόζων που δημοσιεύονται στο Βήμα και τα Νέα.

Σημειώνεται ότι η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ενέκρινε κατά πλειοψηφία τον διορισμό το του υποστράτηγου Παναγιώτη Πούπουζα στη θέση του Διοικητή της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Με λίγα λόγια έχουμε έναν ακόμα υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκης που είναι κάτοικος της «Συννεφούπολης» και πέφτει από τα «σύννεφα» καθώς δεν γνώριζε τίποτε…

Όπως είπαμε όμως αυτό είναι το τελευταίο σκάνδαλο.

Είχαμε το σκάνδαλο του πρώην πλέον βουλευτή της ΝΔ Α.Πάτση ο οποίος προχώρησε σε πρωτοφανείς ομολογίες για το σκάνδαλο κερδοσκοπίας σε βάρος χιλιάδων δανειοληπτών και του ενός εκατομμυρίου ευρώ που είχε «τσιμπήσει» από τα ΕΛΤΑ.

Ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε μάλιστα ότι όλες οι εταιρείες ήταν δηλωμένες στο πρώτο πόθεν έσχες που κατέθεσε ως βουλευτής το 2020 και μάλιστα όταν έγινε καταγγελία στη Βουλή ελέγχθηκε από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και απαλλάχθηκε μετά από έλεγχο που διήρκησε 8 μήνες.
Πιο πριν φανερώθηκε το σκάνδαλο του βουλευτή Μαγνησίας της ΝΔ Κ.Μαραβέγια που σαν να μην τρέχει τίποτα είχε εγκριθεί να λάβει από τον Αναπτυξιακό Νόμο και από τραπεζικά δάνεια 11 εκατομμύρια ευρώ! Άραγε πόσοι πολίτες θα μπορούσαν να λάβουν αυτές τις διευκολύνσεις; 

Δεν είναι τυχαίο ότι για να κάνει κάποια ερώτηση που κριτικάρει την κυβέρνηση κάποιος βουλευτής της ΝΔ θα πρέπει να έχει ήδη λάβει το πράσινο φως εκ των προτέρων! Αλλά δεν αντιδρούν. 

Πώς να ξεχαστούν αυτά που συνέβησαν με την ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη, που στο σύνολό τους αποτελούν ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα για τη ΝΔ αφού εν τέλει αυτό που προέκυψε είναι ότι λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία της δινόταν απόλυτη στήριξη ήρθε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την απέπεμψε, ξεκαθαρίζοντας μάλιστα ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφια στην Α Θεσσαλονίκης, όπως είχε ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι την άρση της ασυλίας της ευρωβουλευτού της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη ζήτησε ο Ευρωπαίος Γενικός Εισαγγελέας, στο πλαίσιο έρευνας για απάτη σε σχέση με τη διαχείριση της βουλευτικής αποζημίωσης και τις αμοιβές των βοηθών τους στην Ευρωβουλή.

Τι συνέβη δηλαδή; Ο αρχηγός του κόμματος διέψευσε το ίδιο του το κόμμα και τις επίσημες ανακοινώσεις του, για τέτοιο «μπάχαλο» μιλάμε.

Μετά ακολούθησε νέο σκάνδαλο με τον βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμη Χειμάρα, ο οποίος παραιτήθηκε και αυτός όταν αποκαλύφθηκε ότι μέσω επιχειρήσεων συμφερόντων του είσπραξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από συμβάσεις του Δημοσίου.

«Αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή μου, έγινε η αιτία για να φέρω σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετώ και τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, παραδίδοντας την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως οφείλω» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Φυσικά το κορυφαίο σκάνδαλο όλων δεν είναι άλλο από αυτό των υποκλοπών όπου έχει αποκαλυφθεί ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρακολουθεί και υποκλέπτει τους πάντες και τα πάντα.
Αποκορύφωμα ήταν η πρόσφατη επιβεβαίωση της παρακολούθησης από την ΕΥΠ «νόμιμα» του υπουργού Εργασίας Κ.Χατζηδάκη και του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου!
Σε ομολογία ότι η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κων. Φλώρος, τον νυν υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη και τέσσερα ακόμα πρόσωπα, προέβη για πρώτη φορά από την Βουλή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, στην προσπάθειά του αποφύγει το «σφυροκόπημα» του ΣΥΡΙΖΑ τις χαρακτήρισε νόμιμες αν και δεν τις γνωρίζει μέχρι σήμερα, όπως είπε!

Άρα αφού ήταν «νόμιμες» έγιναν!

Για να μην αναφερθούμε και στις άλλες παρακολουθήσεις με το «Predator» το οποίο η κυβέρνηση ακόμα προσποιείται ότι δεν ξέρει τι είναι αυτό…

Τα έγγραφα εξαγωγής του Predator στην Μαδαγασκάρη δημοσιοποίησε με ανάρτησή του στα social media ο Παύλος Πολάκης, αποδεικνύοντας έτσι όχι μόνο τη στενή συνεργασία της κυβέρνησης Μητσοτάκη με την εταιρεία Intellexa αλλά και ότι γνώριζε τα πάντα για το λογισμικό παρακολούθησης.

Μέχρι τις εκλογές δεν είναι διόλου απίθανο να φανερωθούν κι άλλα σκάνδαλα…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »