Τι μεταδίδεται στις ΗΠΑ…

Τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική αναρωτιούνται: «Οι διεθνιστικές υγειονομικές αρχές ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν τον Covid-19 με τον ιό Marburg που μοιάζει με τον Έμπολα ως τη νέα παγκόσμια πανδημία με την οποία θα πραγματοποιήσουν την επόμενη εκστρατεία φόβου;».

Σημειώνεται πως, μολονότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) κήρυξε το τέλος της πανδημίας COVID, στην Αμερική φοβούνται για την Πανδημίας 2.0, η οποία θα έχει ακόμα πιο σκληρό, ίσως και μόνιμο LOCKDOWN (ΕΔΩ).

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ:

Τους τελευταίους μήνες, παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ενδιαφέρονται πολύ για τον πιθανό κίνδυνο μιας επιδημίας του Μάρμπουργκ.

Νωρίτερα αυτό το έτος, το WEF άρχισε να επισημαίνει την συνεχιζόμενη επιδημία ασθένειας στην Δυτική Αφρική με ένα βίντεο και ένα άρθρο του Φεβρουαρίου με τίτλο: “Ακολουθεί τι πρέπει να γνωρίζετε για τον ιό Marburg”.

Το WEF είχε σημειώσει τότε «Τουλάχιστον 16 κρούσματα του ιού Marburg έχουν εντοπιστεί στην Ισημερινή Γουινέα, με εννέα θανάτους», προσθέτοντας: «Εάν συνεχίσει να εξαπλώνεται, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας μπορεί να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος».

Ο ΠΟΥ εξέδωσε μια μεταγενέστερη ενημέρωση για το ξέσπασμα του Marburg στην Ισημερινή Γουινέα στα τέλη Μαρτίου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος του ιού ήταν «πολύ υψηλός σε εθνικό επίπεδο, υψηλός σε υποπεριφερειακό επίπεδο, μέτριος σε περιφερειακό επίπεδο και χαμηλός σε παγκόσμιο επίπεδο. επίπεδο.”

Ομοίως, το CDC δημοσίευσε μια συμβουλή για την υγεία τον περασμένο μήνα σημειώνοντας ότι «οι περισσότεροι ειδικοί συμφωνούν ότι αυτές [οι επιδημίες του ιού Marburg] αντιπροσωπεύουν δύο ανεξάρτητα συμβάντα μετάδοσης από ζώο σε άνθρωπο» και ζήτησε από τους ανθρώπους να αποφεύγουν την επαφή με μολυσμένα άτομα και νυχτερίδες!

Το CDC ζήτησε επίσης από τους γιατρούς στις ΗΠΑ να είναι σε επιφυλακή για κρούσματα του ιού, σύμφωνα με το NBC News .

Η Παγκόσμια Συμμαχία για τα Εμβόλια (GAVI) που χρηματοδοτείται από τον Μπιλ Γκέιτς φαίνεται να αδημονεί εμπρός στην προοπτική ανάπτυξης ειδικού εμβολίου Marburg.

Η GAVI αναρωτήθηκε εάν το Marburg θα ήταν η «επόμενη πανδημία» ήδη από το 2021, ενώ σε μια ενημέρωση του 2023 επισήμανε μια μελέτη του ιατρικού περιοδικού Lancet όπου οι ερευνητές διεξήγαγαν με επιτυχία μια πρώτη κλινική δοκιμή εμβολίου σε άνθρωπο.

(…)

Σύμφωνα με το CDC, τα συμπτώματα της νόσου του ιού Marburg περιλαμβάνουν σοβαρό αιμορραγικό πυρετό. Η ασθένεια φέρεται να ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά σε εργαστηριακό περιβάλλον, όταν οι εργαζόμενοι αρρώστησαν αφού εκτέθηκαν σε πιθήκους της Ουγκάντα ​​και ακολούθησε ένα τοπικό ξέσπασμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »