ΟΙ ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ Ή ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ;

Τελικά σαν πολλές δεν είναι οι αρρώστιες που μας προέκυψαν και μάλιστα από μετάδοση από άλλα είδη, δηλαδή από ζώα; Για χιλιάδες χρόνια δεν είχε παρατηρηθεί κάτι ανάλογο. Και ξαφνικά μας προκύπτει AIDS από πίθηκους, γρίπη από χοίρους, «συνάχι» από κοτόπουλα και κορωνοϊός από …νυχτερίδες!!!! Σκέφτομαι πάντων ότι αν τόσο εύκολα μεταδίδονταν οι αρρώστιες των ζώων στον άνθρωπο, πως είναι δυνατόν να επιβιώνει το ανθρώπινο είδος μετά από τόσο μεγάλο ιστορικό βάθος!!!

Πολύ απλά θέλω να πω ότι οι εκστρατείες τύπου Φάουτσι και Γκέϊτσ που καθοδηγούν το έγκλημα των δολοφονικών ανθρωπονόσων δεν είναι προφανώς τίποτε άλλο από τον τρόπο με τον οποίο οι κρυφοί νταβατζήδες το κόσμου για να ελέγξουν όχι απλά τον πληθυσμό της γης αλλά και τον τύπο των κοινωνιών που θα ανεχθούν! Διότι το έχουν ήδη διαμηνύσει με τους εγκληματίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που παρά το γεγονός ότι ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ νομιμοποιήσεις επικάθονται στις Δημοκρατικές κοινωνίες με δικτατορικές αποφάσεις οργάνων μακριά από την ευρεία νομιμοποίηση των εθνικών κοινοβουλίων. Προφανώς για να αποφευχθούν οι αποκαλύψεις που θα συνέβαιναν κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Κι όμως τόσο αντιδημοκρατικές συμπεριφορές δεν αναδεικνύονται ούτε από τα πολιτικά κόμματα ούτε από τις πολιτικές ηγεσίες των πολιτικών σχηματισμών ,έτσι που να φαντάζει ότι ζούμε σε έναν ΠΛΗΡΩΣ ελεγχόμενο κόσμο και μας μεταχειρίζονται ως άψυχες μαριονέτες. Μαριονέτες στις οποίες επιτρέπεται προς το παρόν να συνυπάρχουν με τους εξαγορασμένους πολιτικούς, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόπειρα κατασκευής του ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΥ για τον οποίο φρόντισαν να μας προειδοποιήσουν ο Σβάμπ και ο Χαράρι, τα πιόνια αυτά της Νέας Τάξης Πραγμάτων που έχουν εμπνευστεί οι ΙΛΛΟΥΜΙΜΑΤΙ και υλοποιεί η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των Ρόθτσαϊλντ και των λοιπών ολιγαρχών του πλανήτη, που τα υπόδουλα και ξεπουλημένα Δυτικά Μέσα Ενημέρωσης μας παρουσιάζουν ως μοναδικές και σύγχρονες αυθεντίες.

Και ενώ μας διαβεβαιώνουν ότι πρόκειται για αγαθοεργές και ακίνδυνες εφαρμογές, αποσπούν από τα «νόθα» κοινοβούλια ρυθμίσεις και εγγυήσεις ανευθυνότητας, για ό,τι ήθελε προκύψει… Δηλαδή ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΗ έναντι οποιουδήποτε οργανωμένου σχεδίου και αν αποκαλυφθεί!!! Και από μόνες τους τέτοιες «ρυθμίσεις» αποκαλύπτουν ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ότι ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ… ΔΡΑΚΟΣ!!! Διότι τέτοια παραβίαση των κοινοβουλευτικών κανόνων και σε τόσο ευρεία έκταση μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι! Πόσο άλλη «μπόχα» να βγάλει η υπόθεση. Αλλά είπα-με «πουλήθηκε» η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σε τιμή ευκαιρίας και κυριάρχησε η ΑΤΙΜΙΑ στην πολιτική εξουσία αλλά και στην επιστημονική κοινότητα. Δολοφονήθηκε μαζί και ο Ιπποκράτης και όσα εκείνος πρέσβευε, μαζί με την αλήθεια και την τιμιότητα. Άλλωστε τα ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ «εγγυώνται» τον θάνατο της Δημοκρατίας…

Παρά το γεγονός ότι το στημένο παιχνίδι της «κατά παραγγελία» επιδημίας έχει ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ εξ αρχής από μεγάλης αναγνώρισης σπουδαίους επιστήμονες και μάλιστα ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΥΣ ,επιβλήθηκαν οι «ενοικιασμένοι» και δεσμευμένοι με συμβόλαια σε ιδιωτικές εταιρείες αλλά και κρατικές υπηρεσίες, προφανώς «αδίστακτοι» επιστήμονες, προκειμένου να υλοποιήσουν τις απαιτήσεις «μυστικών» εταιρειών ,που βρίσκονται πίσω από το παραβάν και κι-νουν αόρατα τα νήματα της σύγχρονης ιστορίας, οδηγώντας το ανθρώπινο στοιχείο σε ένα σφαγείο που δεν υποψιάζεται!!! Και μόλις μία υπεύθυνη φωνή σκίσει τον πέπλο της σιωπής αλαλάζουν με ένταση ώστε να σιγήσουν ότι θα μπορούσε να αποκαλύψει τα άνομα σχέδιά τους.

Όπως έλεγε και συνιστούσε ο Μακιαβέλλι, όσο πιο μεγάλο και αναίσχυντο είναι ένα ψέμα τόσο πιο πιστευτό γίνε-ται εφόσον το παρουσιάσεις με τον κατάλληλο τρόπο. Και οι σύγχρονες ηγεσίες , που είναι ΟΛΕΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΕΣ στην εξουσία του χρήματος και τον στόχο των εμπνευστών της Γαλλικής Επανάστασης, έχουν δημιουργήσει ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις να εξαπατηθούν οι σύγχρονες Κοινωνίες , μάλιστα κολακεύοντας την ανεμελιά τους και την πρόθυμη αποβλάκωσή τους στα υποπροϊόντα και την υποκουλτούρα που επίμονα και με τέχνη καλλιεργούν ασταμάτητα και σε παγκόσμια κλίμακα, ιδιαίτερα μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο και με την διαμόρφωση κατάλληλου υποστρώματος , με τις αποφάσεις των Δικών στη Νυρεμβέργη και την δημιουργία της ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΠΑΤΗΣ σε βάρος των εθνών, τον παραπλανητικά αποκαλείται ΟΗΕ!!!

Η αλήθεια είναι ότι ζούμε σε μία περίοδο, που επιβραβεύεται η «αντίστροφη» λογική. Κάθε τι που γνωρίζαμε ως ορθό, πλέον εξοβελίζεται και ορθό θεωρείται ό,τι αναγνωρίζεται ως τέτοιο από το Παγκόσμιο Φόρουμ ,την σύνοδο της Λέσχης Μπίλντενμπεργκ και παρόμοιων νοθευτικών μηχανισμών της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων, την οποία οι κυβερνώντες του κόσμου πασχίζουν να αποκρύπτουν προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το αποκρουστικό πρόσωπό τους. Γιαυτό και πρόθυμα ξοδεύουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε χορηγίες δήθεν για το καλό! Δήθεν για εμβολιασμούς, δήθεν για επιδημίες, δήθεν για τη Δημοκρατία, δήθεν για δικαιώματα των παιδιών, των αδυνάμων και άλλα παρόμοια , την ώρα που οργιάζει το τράφικινγκ, το εμπόριο σάρκας, το εμπόριο των ναρκωτικών, το εμπόριο οργάνων …. Και όλα αυτά ενώ η διαφθορά των κυβερνώντων, των κυβερνήσεων, των αιρετών και μη κυβερνητών έχει ξεχειλίσει και έχει ονοματεπώνυμα πλανηταρχών και μεγιστάνων Δύσης και Ανατολής. Κι όμως όλοι αυτοί διαφεύγουν των Δικαστικών διερευνήσεων με διάφορους τρόπους ,με πιο προκλητικό με αυτό της «απαλλαγής» των εγκληματιών της κλίκας του κορωναϊού!

Ας θυμηθούμε όμως ότι «όλως τυχαία» πολλοί από τους σημερινούς πρωταγωνιστές υπήρξαν επίσημοι δολοφόνοι πληθυσμών, όπως ο Γκέϊτς και η παρέα του που κατηγορούνται για αναπηρίες και θανάτους στην Ινδία και την Αφρική εγκλήματα για τα οποία η Ουνέσκο και ο ΟΗΕ προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν. Όμως με περισσή υποκρισία και αδιαντροπιά επιχείρησαν να «βαπτίσουν» ως εγκληματίες, τους ανεμβολίαστους πολίτες που δεν δέχθηκαν τη ρυπαρή τους προπαγάνδα. Μια προπαγάνδα και μία διαστροφή της πραγματικότητας που κρατάει από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης με τα «νόθα»συνθήματά της, τα οποία γελοιοποίησαν οι ίδιοι οι …«επαναστάτες» Από τότε μέχρι σήμερα ζούμε την τεχνική της μετατροπής του άσπρου σε μαύρο με κεντρικό μοχλό κίνησης την εξα-γορά και κιβδηλοποίηση των εξουσιών μέσω και υπό το κράτος της εξαγοράς τους από την οικονομική ολιγαρχία.

Πλέον υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ειδοποιούν και προειδοποιούν την ανθρωπότητα για τα αδίστακτα τέρατα που ελέγχουν και τυραννούν τη σύγχρονη κοινωνία τους οποίους καλύπτει και συσκοτίζει η αστείρευτη και καταιγιστική όσο και εγκληματική χρήση των μέσων και των τεχνικών παραγωγής και διάδοσης των ειδήσεων, αφού μεθοδικά και ασφυκτικά τα μέσα αυτά περιήλθαν σε χέρια ολίγων και όχι … ΤΥΧΑΙΩΝ ιδιοκτητών!!! Όμως για όλα αυτά η «κοινή γνώμη» κρατήθηκε με επιμέλεια και εξαιρετική προσοχή ΜΑΚΡΙΆ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΉΡΗ ΆΓΝΟΙΑ. Με συνεχή στροφή της προς άλλες μορφές έκφρασης , μόδας και «κινήματα» προκάτ όπως και αυτά των «πολύχρωμων» και των κάθε λογής «δικαιωματιστών» που τάχα … καταπιέζονται. Αυτών που ενώ καταπιέζονται, οι ίδιοι καταπιέζουν όλους τους άλλους που ασκούν συνήθειες και δικαιώματα από τότε που προέκυψε η ανθρωπότητα.

Ζούμε σε χρόνιας μιάς προσπάθειας ΒΙΑΙΗΣ ανανοηματοδότησης εννοιών και αξιών με τις οποίες εξελίχθηκαν οι ανθρώπινες κοινωνίες. Μάλιστα η κρίση για αυτούς τους νεωτερισμούς δεν παραδίνεται στην πλειοψηφία της οποίας φαίνονται να καταργούνται πάγια δικαιώματα αλλά σε ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ μειοψηφίες ασύμφωνες με την μέχρι σήμερα αποδεκτή κανονικότητα. Επιχειρείται η βίαιη διαστροφή εννοιών συμβόλων, αξιών επεοδή το επιδιώκουν κάποιες ομάδες εγκληματιών όπως ο Σόρος και το παρόμοιο συνάφι, που επιχειρούν να ποδηγετήσουν τις εκλεγμένες ηγεσίες και μέσω των ελέγχων των κοινοβουλίων(κάτι που είναι γνωστό πλέον ότι συμβαίνει με τα διάφορα «λόμπι» )ώστε να αποφεύγεται και η έκθεση των παρανοϊκών απαιτήσεών τους ευθέως στην ετυμηγορία των πολιτών οι οποίοι θα υποχρεούνται να υπακούουν ενάντια στη θέλησή τους , τις αρχές τους και τα πιστεύω τους σε όσα οι «αντιπρόσωποί» τους αποφασίζουν, επειδή έτσι τους υποδείχθηκε από τους χρηματοδότες των εκλογικών τους δαπανών.

Οι κυβερνώντες συνθηκολογημένοι με το οικονομικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ και με ιδιοτελή οφέλη παρέδωσαν τις κοινωνίες στην οικονομική ολιγαρχία, με εξασφαλισμένη την συνενοχή των ΜΜΕ, των Κοινοβουλίων, του Συνδικαλισμού και όλων των γνωστών από παλαιά «κοινωνικών εταίρων». Όλο αυτό το πρόστυχο είδος εξαχρειώθηκε και παραδώθηκε στους βιαστές της ιστορίας και τους μισανθρώπους του «πολιτικά ορθού». Ένοχη σιωπή κρατήθηκε και από τις ηγεσίες των Πανεπιστημίων αλλά και της Εκκλησίας για τους ίδιους λόγους . Αυτούς δηλαδή της αστείρευτης χρη- ματοδότησης των επιδιώξεων φορέων αλλά και προσώπων με ιδιοτελή ,όπως προλέχθηκε, κίνητρα. Κανένα ενδιαφέρων για τα ήθη,το έθιμα της κοινωνίας.Ξεριζωμός και διάλυση των πάντων με ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ τους από όλα όσα μέχρι σήμερα ορίζονταν ως κοινωνικά και ηθικά κοινά πρότυπα. Η πορεία της ανθρωπότητας συνεχώς επιδεινώνε-ται και δεν είναι παρά αποτέλεσμα των διαδικασιών διάλυσης των στοιχείων που κρατούσαν την κοινωνία ενωμένη και συμπαγή μέχρι τώρα.

Σημαντικό ρόλο στην αποσάθρωση των αξιών και την διάλυση των ηθικών προτύπων φαίνεται ότι διαδραμάτισαν όσα περιγράφονται ως επιδιώξεις των μασονικών στοών ,περιγράφονται στα κείμενα των «πρωτοκόλλων των σοφών της Σιών» όπως έχουν καταγραφεί στο ιδρυτικό τους Συνέδριο ως επιδιώξεις τους εναντίον των Χριστιανικών κοινωνιών τις οποίες θεωρούσαν μισητές και άξιες για εξαφάνιση.

Ελπίζω να υπάρξη συνέχεια επ΄αυτών και επαρκέστερη αποσαφήνιση. Τα μάτια ανοιχτά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την κοινή μας «μοίρα». Διασταυρώστε ψάξτε και μην δέχεστε «αμάσητα» τις κονσερβαρισμένες πληροφορίες. Οι περισσότεροι από τους «πληροφοριοδότες» της σύγχρονης επικαιρότητας , είναι ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ και ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ.

Διεκδικήστε την ανεξαρτησία σας με κάθε προσπάθεια. Διεκδικήστε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »