Προσφάτως βρέθηκα επισκέπτης σε ένα Μαιευτήριο της Αθήνας….
Εκεί έζησα τις πρωτόγνωρες αδικίες του μητσοτακικού χουντοπρωτοκόλλου υγείας που όχι απλά δουλεύει τους πολίτες… αλλά και τους κλέβει.
Η ετοιμόγεννη με πόνους και με τον σύζυγό της βρέθηκαν από τα ξημερώματα στο Μαιευτήριο…Μπαίνοντας στον προθάλαμο τους ζητήθηκε μοριακό τέστ για τον covid, το οποίο φυσικά λόγω έκτακτης ώρας και ανάγκης ήταν απίθανο να έχουν…
Ετσι έκαναν μοριακό τέστ γρήγορης διάγνωσης, όπως το αποκαλούν εκεί, το οποίο τους κόστισε ανά άτομο 100 ευρώ….
Τα παιδιά επιτέλους βρέθηκαν στον χώρο του Μαιευτηρίου και η επίτοκος οδηγήθηκε για τις προγεννητικές εξετάσεις κλπ… ενώ ο σύζυγος δηλώθηκε και ως συνοδός της….
Φυσικά απαιτήθηκε να φοράει συνεχώς σε όλους τους χώρους μάσκα… και ως σύζυγος – συνοδός θα μπορούσε με το μοριακό τεστ να βρίσκεται και μέσα στα χειρουργεία κατά τον τοκετό…
Εμείς οι επισκέπτες φτάσαμε νωρίς το πρωί και μας ζήτησαν να κάνουμε ράπιντ τεστ των 10 ευρώ…Και φυσικά να φοράμε συνεχώς την μάσκα μας….
Κάποιοι εμβολιασμένοι προσπάθησαν να πούνε ότι έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, αλλά η ρεσεψιόν τους είπε ότι δεν περνάνε ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ…. και αυτομουτζώθηκαν!!!!!
Στην συνέχεια όλοι με τις μάσκες μας βρεθήκαμε στο σαλονάκι του Μαιευτηρίου περιμένοντας τα ευχάριστα νέα της έκβασης του τοκετού….
Σε όλη την διάρκεια που είμασταν εκεί διαπιστώσαμε:
1. Οτι το νοσηλευτικό προσωπικό φορούσε μεν μάσκες, αλλά κανείς τους δεν είχε πρόσφατο μοριακό ή ράπιντ τεστ, αφού είναι ΟΛΟΙ εμβολιασμένοι… (για τους επισκέπτες ισχύουν άλλα γιατί έτσι γουστάρει η χουντάρα…)
2. Ο καφετζής πηγαινοερχόταν χωρίς μάσκα κι έμπαινε με καφέδες ακόμα και μέσα στους χώρους των χειρουργείων…. (φυσικά χωρίς κανένα τεστ…..)
3. Ολο το διοικητικό προσωπικό του μαιευτηρίου βρισκόταν στα γραφεία ΧΩΡΙΣ μάσκα….
Κάποια στιγμή μάλιστα όλοι μας (οι επισκέπτες), αναρωτηθήκαμε γιατί φοράμε μάσκα, αφού είμαστε τεσταρισμένοι με ράπιντ και δεν το έχουμε κουνήσει από το σαλονάκι όλο το πρωί, αλλά μια νοσηλεύτρια μας επάνέφερε στην τάξη, λέγοντάς μας πρέπει να φοράτε συνεχώς μάσκες, “ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ”…
Τελικά όλα πήγαν καλά και το μωράκι ήρθε στον κόσμο υγιέστατο, δόξα τω Θεώ.
Το θέμα όμως είναι σε ποιον κόσμο ήρθε;
Στον ανάποδο κόσμο του χουντοαπατεώνα Μητσοτάκη, αλλά και όλων των υπολοίπων απατεώνων που σιγοντάρουν τα ψευτομέτρα του…
Συνεχίζουμε την διήγηση…
Είδαμε στα πεταχτά βρέφος και λεχώνα, χαρήκαμε, κλάψαμε κλπ…
Κατόπιν φύγαμε και μας είπαν ότι για τις επόμενες μέρες απαγορευόταν το επισκεπτήριο στο Μαιευτήριο….. ούτε με τεστ… λόγω πρωτοκόλλου….
Κοινώς είμαστε επικίνδυνοι όλοι οι ασθενείς και επισκέπτες…. ευτυχώς όμως δεν είναι επικίνδυνοι οι εργαζόμενοι στο Μαιευτήριο… και δεν χρειάζονται ΟΥΤΕ τεστ κλπ…
Το βράδυ ζήτησαν από τον πατέρα – συνοδό να φύγει, καθώς απαγορευόταν η διανυκτέρευση… (μέτα κατάλαβε ο πατέρας ότι αυτό το έκαναν -την απαγόρευση της διανυκτέρευσης- για να τον κάνουν να ξανακάνει την αυριανή, το ανούσιο τεστ…)
Τον ειδοποίησαν λοιπόν ότι την επομένη μέρα θα έπρεπε να ξανακάνει ράπιντ τέστ για να έρθει…
Οταν εκείνος είπε ότι ο νόμος ορίζει ότι το μοριακό έχει διάρκεια 48 ωρών, του απάντησαν ότι δεν τους ενδιαφέρει…. έτσι ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ (των απατεώνων Μητσοτάκη και Πλεύρη).
Τότε ο πατέρας απάντησε… να το χε…ω το πρωτόκολλο… κι έφυγε.
Την επόμενη μέρα ο πατέρας πήγε το πρωί με ράπιντ τεστ και ρώτησε έναν σεκιουριτά στην πόρτα αν αυτός ο ίδιος έκανε κάθε μέρα τεστ, για να εργάζεται εδώ…
Ο σεκιουριτάς απάντησε, “μα τι λέτε κύριε εγώ είμαι τριπλοεμβολιασμένος… έχω πιστοποιητικό”…
Την στιγμή εκείνη εντελώς τυχαία δίπλα τους περνούσε ένας απλός επισκέπτης που κι αυτός είχε πιστοποιητικό εμβολιασμού και τον άκουσε…
Εβγαλε το πιστοποιητικό και του το έδειξε λέγοντάς του, “Κι εγώ έχω αλλά δεν το δέχεσαι…”.
– ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, απάντησε με μειδίαμα ο σεκιουριτάς…
Ο πατέρας – συνοδός ανέβηκε στο δωμάτιο, αλλά πριν μπεί παιρνώντας από το γραφείο υποδοχής του ορόφου, η προϊσταμένη τον σταμάτησε:
– Που πάτε κύριε;
– Είμαι συνοδός, απάντησε ο πατέρας…
– Εχετε κάνει ράπιντ;
Ο πατέρας έβγαλε την βεβαίωση αρνητικού τέστ, από την τσέπη του λέγοντας:
– Εσείς έχετε κάνει τεστ;
– Μα εγώ δεν χρειάζεται, απάντησε η προϊσταμένη, είμαι εμβολιασμένη και μην ξεχνάτε ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ….
– Δηλαδή απάντησε ο πατέρας, εγώ για να πλησιάσω το παιδί μου και την γυναίκα μου (υποτίθεται με ασφάλεια) έκανα χθες μοριακό το οποίο πλήρωσα 100 ευρώ και σήμερα ράπιντ που πλήρωσα 10 ευρώ κι εσείς που χθες βράδυ μπορεί να είσασταν σε σκυλάδικο, μπορείτε να πλησιάζετε το παιδί μου χωρίς καν ένα ράπιντ τεστ…
– ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, επανέλαβε η προϊσταμένη….
Ο πατέρας ξαναείπε, να χέ…ω το πρωτόκολλο και τράβηξε για το δωμάτιο…
Κατόπιν όλη την μέρα έβλεπε όλους τους εργαζομένους του κτιρίου (γιατρούς, νοσηλευτές, τραπεζοκόμους και καθαριστές) να τριγυρνάνε στα δωμάτια χωρίς τέστ γιατί σύμφωνα με ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ είναι υγιέστατοι….
Το δούλεμα της νεοταξικής χουντάρας πάει σύννεφο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »