Ο πόλεμος μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας στην Ουκρανία δεν γίνεται μόνο για την αναγνώριση των ανεξάρτητων δημοκρατιών του Ντονιέτσκ (RPD) και του Λουγκάνσκ (RPL). Μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική σελίδα της παγκόσμιας ιστορίας, έναν πολυπολικό κόσμο και μια πλήρη αλλαγή ολόκληρης της αρχιτεκτονικής της παγκόσμιας τάξης.

Έτσι, η Ρωσία προσπαθεί να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο μπλοκ αντίστασης έναντι μιας «συλλογικής Δύσης» που δεν είναι, εδώ και καιρό, η συνέχεια του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού, ούτε του χριστιανικού κόσμου, αλλά είναι ένα νεκροταφείο τοξικών πολιτιστικών αποβλήτων στην επικυριαρχία των Ρότσιλντ, Σόρος, Κλάους Σβαμπ (Νταβός), Μπιλ Γκέητς και των άλλων αφεντικών της Big Pharma/Big Tech και των τραπεζικών κολοσσών.

Αυτοί οι κύκλοι είναι που συνδέονται άμεσα με τα γεγονότα το 2014 στην Ουκρανία και το ενορχηστρωμένο από τις ΗΠΑ πραξικόπημα του Μαϊντάν, που ήταν η αρχή αυτού του πολέμου.

Αν κάνουμε το λάθος να πιστεύουμε ότι ο πόλεμος άρχισε τώρα, όπως μας βομβαρδίζουν τα ενσωματωμένα ΜΜΕ, είναι ως να θεωρούμε σαν «εισβολή» την απόβαση των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στην Νορμανδία κατά της «κυρίαρχης και δημοκρατικής» Γαλλίας του Βισύ. Να θεωρούμε δηλαδή ότι αυτή ήταν η αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και να μην μας πείραζε που η κυβέρνηση του Βισύ ήταν μια μαριονέττα των Ναζί, που οι ευκαιρίες για διαπραγματεύσεις είχαν απορριφθεί και ο πόλεμος εμαίνετο ήδη για χρόνια.

Αλλά αυτές οι διεθνείς τοκογλυφικές και ολιγαρχικές συμμορίες και οικογένειες συνδέονται και ιστορικά με τον γεωγραφικό χώρο και το παρελθόν της Ουκρανίας, όπως μας εξηγεί η Τατιάνα Βασίλιεβνα Γκράτσεβα (Tatyana Vasilievna Gracheva), πολιτική επιστήμονας, αναπληρώτρια καθηγήτρια, επικεφαλής του τμήματος της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Επί σειρά ετών ήταν κορυφαία ερευνήτρια στο Κέντρο Στρατιωτικών-Στρατηγικών Ερευνών του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αποφοίτησε από τα ανώτερα μαθήματα της Στρατιωτικής Ακαδημίας και του Γενικού Επιτελείου με πτυχίο Εθνικής Ασφάλειας, και είναι συγγραφέας πολλών άρθρων και βιβλίων για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας.

Η Τατιάνα Γκράτσεβα στο αποκαλυπτικό βιβλίο της «Αόρατη Χαζαρία» (Invisible Khazaria), που είναι βασισμένο στο κλασσικό πόνημα του Άρθουρ Καίσλερ «Η Δέκατη Τρίτη Φυλή» (1976), κάνει μια συγκλονιστική διαπίστωση: οι σημερινοί Αμερικανοί, Ευρωπαίοι, Ρώσοι, Καυκάσιοι και άλλοι Εβραίοι είναι εθνικοί, απόγονοι εξ αίματος των νομάδων των Τούρκων-Χαζάρων που ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό τον 8ο αιώνα και σχημάτισαν έναν ενιαίο ποικιλόμορφο πληθυσμό με επικεφαλής τα υπολείμματα των Εβραίων της φυλής του Νταν, που εκδιώχθηκαν από την Παλαιστίνη και αποτελούν την ολιγαρχική εξουσία του κράτους της Χαζαρίας.

Ο Καίσλερ στο δικό του βιβλίο, το οποίο σήμερα επιβεβαιώνεται, προωθεί την θέση ότι οι Ασκενάζι (Ashkenazi) Εβραίοι δεν προέρχονται από τους ιστορικούς Ισραηλίτες της αρχαιότητας, αλλά από τους Χαζάρους, έναν τουρκόφωνο λαό, ο οποίος για μεγάλο διάστημα είχε παρουσία στα σημερινά εδάφη της Ουκρανίας. Ο Καίσλερ αποδεικνύει ότι οι Χαζάροι, που προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαϊσμό κατά τον 8ο αιώνα, μετανάστευσαν προς τα δυτικά τον 12ο και 13ο αιώνα, όταν η Χαζαρική Αυτοκρατορία κατέρρευσε.

Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα, εξηγεί η Γκράτσεβα, είναι ότι πρακτικά όλοι οι σύγχρονοι λεγόμενοι Εβραίοι είναι μόνο πνευματικοί Εβραίοι. Όχι μόνο δεν έχουν κοινές εθνοτικές ρίζες με τον εκλεκτό από τον Θεό λαό του Ισραήλ, με τις δώδεκα φυλές του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνδέονται με αυτή την γη της Παλαιστίνης!

Αυτή η ανακάλυψη, που αναγνωρίζεται και από τις εβραϊκές αρχές, εξηγεί πολλά στην συμπεριφορά των σημερινών Χαζάρων, οι οποίοι κρύβουν την καταγωγή τους κάτω από διαφορετικές εθνικότητες.

Απόγονοι νομάδων από βαρβαρικές φυλές που υιοθέτησαν τον Ιουδαϊσμό και μαζί του την λατρεία του «χρυσού μόσχου», σύμφωνα με την θρησκευτική ιδέα της παγκόσμιας κυριαρχίας, είναι προσηλωμένοι στον στόχο να οικοδομήσουν ένα παγκόσμιο Χαγανάτο (Kaganate) σύμφωνα με την δικής τους αντίληψη περί παγκοσμιοποίησης. Η Χαζαρία σήμερα κυριαρχεί στην παγκόσμια πολιτική. Σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια του κόσμου είναι υποταγμένα σε αυτήν… Και στο νέο βιβλίο της Τατιάνας Γκράτσεβα αυτό το γεγονός υποστηρίζεται από σοβαρή και πειστική επιχειρηματολογία.

Μέσα από μια αμερόληπτη πνευματική ανάλυση της σύγχρονης πολιτικής και βασικών γεωπολιτικών προβλημάτων, η Τατιάνα Γκράτσεβα παρουσιάζει μια σαφή εικόνα για το πώς τα συμφέροντα της Χαζαρίας είναι πρακτικά ενσωματωμένα στην σύγχρονη πολιτική. Ταυτόχρονα, τονίζει ιδιαίτερα τα κρυμμένα από πολλούς θρησκευτικούς χαρακτήρες καθήκοντα και στόχους της Χαζαρίας.

Ένας θρησκευτικός και ιδεολογικός πόλεμος διεξάγεται εναντίον της Ρωσίας για την κατοχή της ψυχής και της συνείδησης των πολιτών της και πρέπει να αντισταθούμε, λέει, σε αυτόν, χρησιμοποιώντας ακριβώς το θρησκευτικό και ιδεολογικό όπλο που βασίζεται στην Ορθοδοξία ως πίστη και παραδόσεις που ιστορικά ένωσε τους λαούς της Ρωσίας σε ένα ενιαίο αυτοκρατορικό κράτος…

«Όταν σήμερα παρατηρούμε την παθιασμένη επιθυμία χωρών όπως η Γεωργία και η Ουκρανία να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, να ενταχθούν στην αόρατη Χαζαρία μέσα από την ορατή Δύση, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό που μιλάει σε αυτές δεν είναι επιθυμία για ανεξαρτησία ή εθνική αυτοδιάθεση, αλλά μια βαθειά επιθυμία να βρουν ένα ισχυρό κέντρο, έναν αυτοκρατορικό πυρήνα για να στηριχθούν. Έχουν συνηθίσει να ζουν σε μια αυτοκρατορία και να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματά της. Όταν η Χαζαρία, αφού κατέρρευσε η ΕΣΣΔ, τους αποστέρησε από αυτά τα πλεονεκτήματα, αναγκάζοντάς τους να εγκαταλείψουν την αυτοκρατορία, άρχισαν να αναζητούν μια άλλη αυτοκρατορία που θα τους φρόντιζε επίσης. Και αφού, εκτός από τους Χαζάρους, δεν είχε μείνει άλλος ιμπεριαλισμός, πήγαν εκεί, σκεπτόμενοι αφελώς ότι θα ήταν συνέχεια της παλιάς καλής ζωής. Σύντομα, όμως, αποδεικνύεται ότι τους πήγαν εκεί για σφαγή, δηλαδή με σκοπό την καταστροφή τους και, πρώτα απ’ όλα, της ορθόδοξης πίστης, που είναι ο κύριος στόχος της Χαζαρίας», τονίζει η Γκράτσεβα στο πυκνογραμμένο βιβλίο της, προϊόν μακρόχρονης έρευνας, το οποίο δυστυχώς δεν έχει μεταφρασθεί ακόμα από τα ρωσικά.

Επομένως, ιστορικά, η Ρωσία (είτε ως Ρωσική Αυτοκρατορία είτε ως Σοβιετία είτε ως σημερινή Ομοσπονδία), δεν βρέθηκε -ποτέ- αντιμέτωπη με την επιλογή να πολεμήσει ή να μην πολεμήσει, αλλά μόνο με το δίλημμα πώς, κάνοντας μικρότερες θυσίες, να αποφύγει κολοσσιαία θύματα. Αυτή είναι μια επιλογή που επιβλήθηκε από την Χαζαρία, μια πολύ σκληρή και δραματική επιλογή ανάμεσα στο λίγο αίμα στην επίθεση και τη νίκη, και στο πολύ αίμα στην υποχώρηση και την ήττα.

Δυστυχώς, πολλοί Αμερικανοί και Ευρωπαίοι συνεχίζουν να «αγοράζουν» το αφήγημα του ΝΑΤΟ -ίσως επειδή είναι εύκολο και παρηγορητικό να πιστεύουμε ότι οι σοβαροί κίνδυνοι «εκεί έξω» καθιστούν το ΝΑΤΟ απαραίτητο για την επιβίωσή μας. Όπως έγραψε ο Ιούλιος Καίσαρας στο «De bello civile» – quad volumus, ea credimus libenter, «αυτό που θέλουμε να πιστεύουμε, πιστεύουμε». Με άλλα λόγια, mundus vult decepi – «ο κόσμος θέλει πραγματικά να εξαπατηθεί».

Για να καταλάβουμε το μέγεθος της εξαπάτησης αρκεί να δούμε ποιος είναι αυτός ο «θίασος» που παρελαύνει καθημερινά στις οθόνες μας προσποιούμενος ότι «αντιστέκεται» στην Ουκρανία.

Ο «ήρωας» Ζελένσκι, επικεφαλής ουσιαστικά πέντε ναζιστικών ταγμάτων, που εξελέγη παριστάνοντας τον εχθρό των ολιγαρχών και τον φιλορώσο πολιτικό -για να κοροϊδέψει τους ψηφοφόρους του μετά και να ζητήσει την ένταξη στο ΝΑΤΟ- είναι ένας πάμπλουτος ηθοποιός που έχει μια αμύθητη περιουσία δισεκατομμυρίων. Ο ίδιος, με τους μακροχρόνιους φίλους του στο χώρο του θεάματος και τους τηλεοπτικούς συνεργάτες του, βρέθηκαν στην λίστα των Pandora Papers (γράψαμε σχετικά σε προηγούμενο Nexus), σύμφωνα με πρόσφατη αποκάλυψη του βρετανικού Guardian. Τα ονόματα του Ζελένσκι, του τηλεοπτικού παραγωγού του Σερχί Σεφίρ και του αδελφού του Μπόρις Σεφίρ, σεναριογράφου του, βρίσκονται στα θησαυροφυλάκια ενός εκτεταμένου δικτύου υπεράκτιων εταιρειών σε φορολογικούς παραδείσους.

Η Εταιρεία Film Heritage, που έχει με την σύζυγό του Ολένα, συγγραφέα του σήριαλ που παρουσίαζε, έχει έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και το Μπελίζ. Ο ίδιος διαθέτει, μεταξύ άλλων ακινήτων, ένα πολυτελές διαμέρισμα στην ακριβή συνοικία Regent’s Park του Λονδίνου. Δίπλα του είναι μια ομάδα στενών φίλων του από τον χώρο του θεάματος. Ο Ιβάν Μπακάνοφ, διευθυντής studio κωμικών παραγωγών, είναι ο Επικεφαλής της Ανώτατης Υπηρεσίας Πληροφοριών της Ουκρανίας. Ο αρχηγός του Επιτελείου του Προεδρικού Μεγάρου είναι ο Αντρέϊ Γιεμάρ, κωμικός παραγωγός στο Κίεβο.

Επικεφαλής της Προεδρικής Διοίκησης είναι ένας δικηγόρος της βιομηχανίας του θεάματος, ο Αντρέϊ Μποντίν.

Σύμβουλος Εθνικής Πολιτικής του Προέδρου είναι ο Σεργκέϊ Σεφέϊ, συγγραφέας κωμωδιών.

Ανώτερος Σύμβουλος της Ουκρανικής Επιτροπής Εθνικής Άμυνας είναι ο Σεργκέϊ Σιβόκο, κωμικός και συνεργάτης του Ζελένσκι στην υποκριτική. Ο Αντρέϊ Γιάκοβλεφ και άλλοι συμπληρώνουν τον κύκλο των ολιγαρχών που έσυραν την Ουκρανία σε αυτή την επικίνδυνη πολεμική περιπέτεια, υλοποιώντας την στρατηγική του Μπρεζίνσκι.

Δισεκατομμυριούχοι άνθρωποι του θεάματος, ακολουθώντας την Δυτική συνταγή, έσυραν τον λαό της Ουκρανίας σε μία ανείπωτη τραγωδία, έβαλαν τον πόλεμο μέσα στην Ευρώπη, δίχασαν τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σταδιακά θα σύρουν όλη την ανθρωπότητα σε μία ολική καταστροφή, διότι η ζωή δεν είναι Χόλλυγουντ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »