ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ …

Επί τέλους πια έλεος !!! Οι επιτιθέμενοι υπέρμαχοι της ομοφυλοφιλίας επιτίθενται με λύσσα θα έλεγε κανείς κατά των φυσιολογικών ,ως προς την σεξουαλικότητα, ανθρώπων!

Πόσο αθώο και τυχαίο μπορεί να είναι αυτό; Και άραγε συμβαίνει για πρώτη φορά στον κόσμο;

Δυστυχώς όχι και μάλιστα μάλλον εγγυάται πολύ αίμα, για να ξεπλυθεί η αναισχυντία αυτή και η επιμονή στη διαστροφή αυτή, από μικρούς και μεγάλους, άνδρες και γυναίκες… Στα Σόδομα και τα Γόμορρα, που αποτέλεσαν την πρώτη «εφαρμογή» των LOATKI κοινοτήτων, η Παλαιά Διαθήκη ιστορεί πειστικότατα το αποτέλεσμα της … εφαρμογής! Καταστροφή ΟΛΟΣΧΕΡΗΣ!!!

Τώρα;;;;

Φλερτάρουμε επικίνδυνα με την καταστροφή μας ,επιλέγοντας να ακολουθούμε δουλικά τις προτροπές του Σόρος, της Μασονίας, του Σατανισμού της αντίθεης παραφροσύνης τα αφηγήματα και μαθήματα! Και όλα αυτά όχι όπως οι πρώτοι παθόντες που δεν είχαν παράδειγμα σωφρονισμού!!! Δυστυχώς η δουλικότητα η δική μας στα παλαιά κι αβυσσαλέα πάθη της σάρκας έχουν και πλήρη παραδειγματισμό και σωσμένες μέχρι τις μέρες μας πηγές και αφηγήσεις. Και όμως εμείς κλείνοντας σφιχτά τα μάτια δηλώνουμε άμοιροι και … τυφλοί!!!!

Όταν επιλέγεις όμως έναν παγιδευμένο δρόμο και ευχαριστιέσαι να σου κλείνουν και τα μάτια, τι άλλο πρέπει να γίνει για να ανακηρυχθείς μνημείο ηλιθιότητας ή αυτοχειρίας; Όμως και οι δύο καταστάσεις, απέχουν από μία φυσιολογική λειτουργία νοήμονος ανθρώπου. Η εξήγηση άπτεται του χώρου της «ψυχανάλυσης» ή ασφαλέστερα της πνευματικής διαστροφής.

Οι οργανωμένοι αυτοί δυστυχείς, υποκινούμενοι από μιαρούς υπανθρώπους, μάλλον σεξουαλικά κακοποιημένους , όπως ο ίδιος ο πάτρωνάς τους , μάλλον σαν είδος εκδίκησης για τον προσωπικό τους ξεπεσμό, αποφάσισαν να προωθήσουν το πάθημά τους ως προχωρημένο «σχήμα» μιάς προωθημένης «κουλτούρας», όπως ακριβώς η κολοβωμένη αλεπού!

Τελικά οι πολλές αλεπούδες δεν συμφώνησαν με την «μοδάτη» ακρωτηριασμένη συγγενή τους αλλά συνέχισαν να διατηρούν την ουρά τους και να καμαρώνουν για το πόσο φουντωτή ήταν. Αυτό όμως αύξησε τον φθόνο της κολοβής εναντίον τους. Έβαλε λοιπόν σε εφαρμογή το σχέδιό της να αποπλανά τις αφελέστερες ή προβληματικότερες ή πιο τεμπέλες, έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την πλειονότητα (όχι το σύνολο) των πιθηκιστικών «αλεπούδων» που προσποιούνται τους LOATKI, όσο και αν δεν αντέχουν την κριτική.

Είναι και αυτό ένα τέχνασμα της κατασκευασμένης προπαγάνδα τους, ώστε να προκαλούν τον φόβο σε όποιον τυχόν τολμήσει να τους «κράξει» ώστε να επιβάλουν τα «ζαβά» ως φυσιολογικά! Όμως η συννεφιά όσο πυκνή και αν είναι, δεν είναι δυνατόν να κρύβει τον ήλιο για πάντα, γι αυτό δεν πρέπει να υποστέλλεται για κανένα λόγο η σημαία του φυσιολογικού αλλά να προτείνεται σε κάθε εκτροπή προς την ανωμαλία, ως οδοδείκτης μιάς αρχέγονης αλήθειας την οποία ΠΟΤΕ δεν άντεξε ο εισηγητής του ψεύδους, από την πρώτη στιγμή.

Λίγο αγάντα και ο ήλιος άρχισε να αχνοφέγγει, γι αυτό και η λύσσα της … εκτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »