• ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ- ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ
ΤΡΑΓΚΑ

• ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ
ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΟ ΕΣΡ

Νέα λασπολογική επίθεση εξαπέλυσαν με εντολή ΜΑΞΙΜΟΥ οι χειραγωγούμενοι δημοσιογράφοι στην Αθήνα. Το ΜΑΞΙΜΟΥ έδωσε εντολή στον ΕΟΦ να καταγγείλει στο ΕΣΡ, τον Γιώργο Τράγκα με τα ψευδή και ανυπόστατα στοιχεία ότι ο γνωστός δημοσιογράφος-εκδότης και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Γιώργος Τράγκας, παραπλάνησε του ακροατές του, προωθώντας δήθεν φάρμακα όπως η κολχικίνη, η αζιθρομυκίνη και η Ιβερμεκτίνη.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΟΦ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ:

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο του ΕΟΦ κ. Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος αναφέρεται στην αγορά 5 τόνων χλωροκίνης για την παραγωγή υδροξυχλωροκίνης από Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία.

Βράβευση της Προέδρου της Φαρμακοβιομηχανίας UNIPHARMA κ. Ιουλίας Τσέτη για τις μεγάλες της δωρεές χλωροκίνης σε Ελλάδα και Κύπρο. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος την ευχαρίστησε εκ μέρους του Κράτους για τη μεγάλη προσφορά της.

Συνέντευξη με τον κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη, καθηγητή Καρδιολογίας, Βουλευτή της ΝΔ, για την κολχικίνη και τα ευεργετικά αποτελέσματα της.

Συνέντευξη με την διακεκριμένη Πνευμονολόγο και φίλη του Πρωθυπουργού κ. Μίνα Γκάγκα, για τη χρήση αζιθρομυκίνης και υδροξυχλωροκίνης στη μάχη κατά του COVID-19.

Συνέντευξη τύπου του Επικεφαλής της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων κ. Σωτήρη Τσιόρδα, κατά την οποία ενημερώνει για τα ευεργετικά αποτελέσματα της κολχικίνης.

Συνέντευξη της δημοσιογράφου-παρουσιάστριας κ. Κοσιώνη στο Δελτίο Ειδήσεων του SKAI, με τον Αντιπρόεδρο της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Γεράσιμο Σιάσο, για τη κολχικίνη ως την Ελληνική απάντηση στην αντιμετώπιση του COVID-19.

Συνέντευξη του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκο Πλατανησιώτη για την αγορά 5 τόνων χλωροκίνης από την Ινδία για την αντιμετώπιση της λαίλαπας της πανδημίας.

Συνέντευξη με τον Βουλευτή της ΝΔ- γιατρό, αναισθησιολόγο κ. Χρήστο Κέλλα για τη συμβολή της χλωροκίνης στην αντιμετώπιση του COVID-19.

Όλους τους θεραπευτικούς αλγόριθμους της Κυβερνητικής Ιστοσελίδας που αναφέρονται στην θεραπευτική αντιμετώπιση των ασθενειών COVID-19.

Ένα πλήθος δηλώσεων του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ για την ευεργετική δράση της υδροξυχλωροκίνης, και του Γάλλου Καθηγητή της Ιατρικής Ραούλ για τις θεραπείες που εφήρμοσε στη μάχη κατά του COVID –19 με την χρήση υδροξυχλωροκίνης.

Δημοσιεύματα του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων καθώς και μια πληθώρα φιλοκυβερνητικών site που κάνουν λόγο για ενθαρρυντικά αποτελέσματα κλινικής δοκιμής του αντιπαρασιτοκτόνου φαρμάκου ιβερμεκτίνης σε ασθενείς με ήπια Covid-19.

Την έρευνα του δημοσιογράφου- εκδότη κ. Κώστα Βαξεβάνη στις 31-1-2021 που αφορά στην κολχικίνη.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ:

Επί 54 έτη δημοσιογράφος έχει αποδείξει ότι δεν παράγει FAKE NEWS.

Προσκομίζει στο ΕΣΡ δεκάδες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του, στις οποίες λέει ως διαβητικός επί δεκαετίες ότι ο COVID-19 είναι λίαν επικίνδυνος ιός για τις ευάλωτες ομάδες, τους διαβητικούς, τους καρδιοπαθείς και τους ηλικιωμένους.

Διαφώνησε και διαφωνεί με τα παράλογα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν σε στρατιές ανέργων και στο λουκέτο χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Επίσης ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ έχει επισημάνει, όπως και ο μισός πληθυσμός της χώρας, τις αντιφάσεις στα μέτρα που εξήγγειλε η παρούσα Κυβέρνηση. Άλλωστε όταν το πρακτορείο BLOOMBERG και το REUTERS και πλήθος άλλων διεθνών εντύπων λένε ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απέτυχε παταγωδώς, κατασκευάζουν FAKE NEWS;

Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ:

Ο Πρόεδρος του ΕΟΦ κ. Δημήτρης Φιλίππου

Ο κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, καθηγητής Καρδιολογίας, Βουλευτής της ΝΔ

Η Προέδρος της Φαρμακοβιομηχανίας UNIPHARMA κ. Ιουλία Τσέτη

Ο καθηγητής κλινικής Φαρμακολογίας κ. Δημήτρης Κούβελας

Ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου STANFORD κ. Γιάννης Ιωαννίδης

Η πνευμονολόγος κ. Μίνα Γκάγκα

Ο Επικεφαλής της επιτροπής των Λοιμωξιολόγων κ. Σωτήρης Τσιόρδας

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Νίκος Πλατανησιώτης

Ο Αντιπρόεδρος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών κ. Γεράσιμος Σιάσος

Ο Βουλευτής της ΝΔ- γιατρός αναισθησιολόγος κ. Χρήστος Κέλλας

Ο Εκδότης-Δημοσιογράφος κ. Κώστας Βαξεβάνης

Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ.

ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ- ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΗΣ PFIZER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΟΦ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΣΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΜΕΛΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

ΠΡΟΣΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΕΚΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ «ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Αυτό είναι μικρό μέρος του αποδεικτικού υλικού που φέρνει ο Γιώργος Τράγκας στο ΕΣΡ, στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στα Ευρωπαϊκά όργανα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »