Σε περίπτωση που δεν έχετε προσέξει, το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στον τρίτο πρωθυπουργό του τις τελευταίες 7 εβδομάδες. Πρώτα απομακρύνθηκε ο Μπόρις Τζόνσον, στη συνέχεια η Λιζ Τρας διετέλεσε πρωθυπουργός για 45 ημέρες μέχρι να απομακρυνθεί και αυτή. Ο πρωθυπουργός με τη μικρότερη θητεία στη βρετανική ιστορία αντικαταστάθηκε από τον Ρίσι Σουνάκ, μέλος του WEF, δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη μιας σκοτεινής εταιρείας με γραφείο σε σχήμα πυραμίδας, η οποία τυχαίνει να συνεργάζεται χέρι-χέρι με το WEF του Κλάους Σβαμπ για την εφαρμογή βασικών πτυχών της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας.

Τι συνέβη λοιπόν στο Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους δύο μήνες; Εν ολίγοις, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ πραγματοποίησε πραξικόπημα, καθαιρώντας δύο εν ενεργεία πρωθυπουργούς, παρακάμπτοντας τη βρετανική δημοκρατία, καταστρέφοντας την οικονομία και εγκαθιστώντας τελικά τον δικό του άνθρωπο, τον Ρίσι Σουνάκ.

Όποιος και αν αναλάβει την πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου, τα νήματα θα κινεί ο Κλάους Σβαμπ. Οι εντολές θα έρθουν από αλλού.

Όλος ο διαγωνισμός για την πρωθυπουργία ήταν απλώς μια παρωδία για να δοθεί στο βρετανικό κοινό η ψευδαίσθηση της δημοκρατίας και της επιλογής. Το γεγονός είναι ότι το WEF είχε βρει τον άνθρωπό του εδώ και πολύ καιρό.

Σε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως “πραξικόπημα” για την εκδίωξη της Liz Truss, είχαμε την πρωθυπουργό του WEF Liz Truss και το μέλος του WEF Kwasi Kwarteng στο τιμόνι, που εφάρμοζαν περισσότερη επιδιωκόμενη καταστροφή για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη συνέχεια, μαντέψτε ποιος ανέλαβε στη συνέχεια να “διορθώσει” το καράβι. Σωστά, ήταν το μέλος του WEF Jeremy Hunt. Τι σύμπτωση!

Στη συνέχεια, 3 άτομα μπήκαν στη μάχη για να γίνουν ο επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Rishi Sunak, ο Boris Johnson και η Penny Mordaunt.

Θα σοκαριζόσασταν αν σας έλεγα ότι και οι 3 είναι επίσης μέλη του WEF; Ποιος είπε ότι η δημοκρατία είναι μια ψευδαίσθηση;

Και έπειτα υπάρχει και το μικρό θέμα ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είναι επίσης επίσημος εταίρος του WEF. Ναι, δεν είναι απλά μέλη, είναι συνεργάτες στο έγκλημα.

Αλλά για να κατανοήσουμε πραγματικά τη φύση του εγκλήματος, πρέπει να εμβαθύνουμε λίγο περισσότερο. Ας ρίξουμε μια ματιά στους δρομείς και τους αναβάτες που διεκδικούσαν να γίνουν ο επόμενος πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου και κυρίως στους βουλευτές που υποστήριζαν τους Sunak, Johnson και Mordaunt. Ειδικότερα, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι βουλευτές που έχουν διασυνδέσεις με το WEF. Θα σας πω εκ των προτέρων ότι θα αρχίσετε να βλέπετε ένα μοτίβο.

Σχεδόν όλοι όσοι υποστήριξαν τον Sunak είναι μέλη της WEF. Ο Johnson και ο Mordaunt είχαν μόνο ένα ο καθένας.

Ποιοι ήταν λοιπόν οι βουλευτές μέλη της WEF που υποστήριξαν τον Sunak πριν ο Johnson και ο Mordaunt παραδεχτούν;

Dominic Raab, MP for Esher and Walton https://www.weforum.org/people/dominic-raab

 

Robert Jenrick, MP for Newark

 

Liam Fox, MP for North Somerset https://www.weforum.org/people/liam-fox

 

David Davies, MP for Monmouth https://www.weforum.org/people/david-davis

 

Sajid Javid, MP for Bromsgrove https://www.weforum.org/people/sajid-javid

 

Matt Hancock, MP for West Suffolk https://www.weforum.org/people/matt-hancock

 

Tom Tugendhat, MP for Tonbridge and Malling https://www.weforum.org/people/tom-tugendhat

 

Jeremy Hunt, MP for South West Surrey https://www.weforum.org/people/jeremy-huntTobias Ellwood, Parliamentary Undersecretary of State, https://www.weforum.org/people/tobias-ellwood

Άφησα τον Έλγουντ για το τέλος, επειδή είναι ο πιο βαθύς κρατικός από όλους.

Όχι μόνο είναι μέλος του WEF, αλλά ήταν βαθιά αναμεμειγμένος στη συνωμοσία Russiagate εναντίον του Τραμπ μέσα από τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, ξεπλένοντας τα αιτήματα κατασκοπείας της CIA και του FBI για τον Τραμπ και τους συνεργάτες του. Αυτό είναι παράνομο σύμφωνα με το αμερικανικό δίκαιο, ιδιαίτερα η CIA, αλλά χρησιμοποίησαν το παραθυράκι ότι οι βρετανικές πληροφορίες που “μοιράστηκαν”, παρά το γεγονός ότι η CIA τις ζήτησε εξ αρχής.

Ο Ellwood είναι επίσης αξιωματικός της Επικράτειας στην 77η Ταξιαρχία του βρετανικού στρατού, κατέχοντας τον ανώτερο βαθμό του αντισυνταγματάρχη. Για όσους δεν γνωρίζουν, η 77η Ταξιαρχία είναι ο οργανισμός ψυχολογικής υποστήριξης των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων, ο οποίος δραστηριοποιείται στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, το Twitter και το Reddit.

Τώρα λοιπόν που σας παρουσιάσαμε τα μέλη του WEF που έβαλαν τον Sunak στην 10 Downing Street, ας δούμε αναλυτικότερα πώς εξελίχθηκαν τα γεγονότα.

Ο Sunak ήταν σίγουρα γρήγορος στο να ανοίξει τα χαρτιά του στο τραπέζι. Στην πραγματικότητα, λίγο πιο γρήγορα για κάποιους. Φαίνεται να είναι μπροστά από το παιχνίδι κατά 6 μήνες. Μήπως ο Κλάους του άφησε κάποιο υπονοούμενο για το ένδοξο μέλλον του; Τον Δεκέμβριο του 2021 καταχώρησε τον ιστότοπο για την προσπάθειά του να γίνει πρωθυπουργός, όταν ο Τζόνσον εξακολουθούσε να κυβερνά το πλοίο, αφού έλαβε τις εντολές πλοήγησης από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Θα μπορούσατε να ισχυριστείτε ότι ο Σουνάκ ήξερε τι ερχόταν στην πορεία και, όπως ο τραπεζίτης της Goldman Sachs που ήταν στην προηγούμενη ζωή του, απλώς κάλυπτε τα στοιχήματά του.

Ο Σούνακ παραιτήθηκε από καγκελάριος στις 5 Ιουλίου 2022, επικαλούμενος στην επιστολή παραίτησής του τις διαφορές μεταξύ του ιδίου και του Μπόρις Τζόνσον. Στις 8 Ιουλίου 2022 ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για να αντικαταστήσει τον Τζόνσον στις επερχόμενες εκλογές για την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος.

Με ένα πολύ επιδέξιο βίντεο η καμπάνια του Sunak ξεκίνησε σε χρόνο μηδέν.

Επίσης, δεν άργησε να αλλάξει το προφίλ του στο Twitter σε “Ready For Rishi”.

Εκεί που γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον είναι όταν μπαίνουμε στην τρύπα του κουνελιού και ρωτάμε “Cui Bono” ή πώς ωφελείται. Η σύντομη απάντηση είναι ότι επωφελείται πάρα πολύ. Να γιατί.

Ενώ ήταν στο κολέγιο ο Sunak γνώρισε τη σύζυγό του, την Akshata Murty, κόρη του Ινδού δισεκατομμυριούχου N. R. Narayana Murthy, γνωστού ως “Ινδός Bill Gates”.

Ο Murthy ίδρυσε την Infosys, τον Αύγουστο του 2009. Η Akshata Murty κατέχει μερίδιο 0,91% στην Infosys, η οποία αποτιμάται σε περίπου 900 εκατ. δολάρια (690 εκατ. λίρες), από τον Απρίλιο του 2022.

Έτσι, το μερίδιο του Sunak ή θα έπρεπε να πω το μερίδιο της συζύγου του είναι σχεδόν 700 εκατομμύρια λίρες. Αυτό είναι ένα ωραίο κομμάτι ψιλά. Όπως είναι φυσικό, η InfoSys είναι μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Στο προφίλ τους στο WEF αναφέρεται:

“Η InfoSys καθοδηγεί τους πελάτες στο ψηφιακό τους ταξίδι δίνοντάς τους τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν έναν πυρήνα με τεχνητή νοημοσύνη που βοηθά στην ιεράρχηση των προτεραιοτήτων για την εκτέλεση της αλλαγής”.

Είναι πολύ στενά ευθυγραμμισμένοι με την 4η βιομηχανική επανάσταση. Τα άρθρα τους που εμφανίζονται στον ιστότοπο του WEF είναι εξίσου αποκαλυπτικά.

Τον Δεκέμβριο του 2020 ο πρόεδρος της InfoSys και μέλος του WEF Ravi Kumamoto έγραψε ένα άρθρο με τίτλο “Οι επιχειρήσεις έχουν μεγάλο ρόλο να παίξουν στον εμβολιασμό του κόσμου”.

Άλλα άρθρα που γράφτηκαν από την InfoSys περιλαμβάνουν: “Η InfoSys έχει γράψει ένα άρθρο για την ανάπτυξη της οικονομίας, το οποίο είναι ένα από τα ακόλουθα: “Η InfoSys έχει γράψει ένα άρθρο για την ανάπτυξη της οικονομίας”:

“3 τρόποι για να καλύψετε τα ανησυχητικά κενά στην κυβερνοασφάλεια”.

“3 μοχλοί για τη διασφάλιση ισότιμης πρόσβασης στην οικονομία των δεδομένων”.

“Η ψηφιακή ταυτότητα μπορεί να συμβάλει στην προώθηση των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών χωρίς αποκλεισμούς”.

Αυτά τα άρθρα από μόνα τους θα πρέπει να προκαλούν ανησυχία. Εμβόλια, δεδομένα και ψηφιακές ταυτότητες.

Καταλαβαίνετε πού πάει αυτό το πράγμα; Όλα συνδέονται με τα CBDCs και τα Social Credit Scores για άλλη μια φορά.

Η InfoSys συμμετέχει τακτικά στο Νταβός εδώ και χρόνια. Φέτος μάλιστα είχαν το δικό τους σαλόνι στο Νταβός.

Έχουν επίσης ένα αμφισβητήσιμο γραφείο στο Μπανγκαλόρ σε σχήμα πυραμίδας.

Η ίδια πυραμίδα εμφανίζεται στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του 1 δολαρίου ΗΠΑ.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο σύμβολο – που εμφανίζεται σε όλο τον κόσμο – και υποδηλώνει μια θρησκεία που πιστεύει και λατρεύει έναν θεό, αλλά όχι ΤΟΝ Θεό. Εδώ είναι και πάλι, ένα μέρος του Ανώτατου Δικαστηρίου του Ισραήλ:

Εδώ το ίδιο σύμβολο τώρα, στα κεντρικά γραφεία της IRS στο Μέριλαντ:

Οι παγκόσμιοι ηγέτες αρέσκονται επίσης να αναβοσβήνουν το σήμα.

Ο λόγος που οι παγκόσμιοι ηγέτες αναβοσβήνουν αυτό το σήμα και ο λόγος που εμφανίζεται τόσο συχνά σε όλο τον κόσμο είναι ότι όλες οι κυβερνήσεις ελέγχονται από την Κεντρική τους Τράπεζα . Όλες οι Κεντρικές Τράπεζες ελέγχονται από την BIS – την Κεντρική Τράπεζα των Κεντρικών Τραπεζών – η οποία ζητά ανοιχτά ένα CBDC για να υποδουλώσει τον κόσμο, επιτρέποντας στην BIS να καθορίζει – σε πραγματικό χρόνο – πώς, πότε, αν και σε τι μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας.

Κατά τρόπο βολικό, ο Rishi Sunak, η μαριονέτα του WEF, είναι το πρόσωπο των CBDCs.

Πλησιάζουμε τώρα στην κορυφή της πυραμίδας και στη ρίζα της δομής ελέγχου. Ποιος ελέγχει την BIS; Ποιος θα ελέγχει τα CBDCs;

Πολλοί λένε ότι είναι οι Ρότσιλντ. Ο Meyer Amschel Rothschild, πατριάρχης της διαβόητης τραπεζικής φατρίας και ιδρυτής της διεθνούς οικονομίας, είπε χαρακτηριστικά: “Επιτρέψτε μου να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιος κάνει τους νόμους του”.

Με το τυπωμένο φανταστικό τους χαρτονόμισμα, οι Κεντρικές Τράπεζες ελέγχουν τα μυαλά των ανθρώπων και, συνεπώς, όλα τα έθνη. Αυτό ισχύει από την ίδρυσή τους και είναι ο λόγος ύπαρξής τους. Η αγάπη για το χρήμα είναι πραγματικά η ρίζα κάθε κακού.

Αλλά τα πράγματα χειροτερεύουν. Αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας δεν μπορούν να αφήσουν τίποτα στην τύχη, και έτσι, αντί να βασίζονται μόνο στο χρήμα για να διαφθείρουν και να ελέγξουν πολιτικούς, ηγέτες, μουσικούς, ειδήμονες και οποιονδήποτε έχει μεγάλο ακροατήριο (και άρα μεγάλη εμβέλεια), στρέφονται σε φρικτές μεθόδους ελέγχου για να βάλουν αυτούς τους παράγοντες επιρροής κάτω από τον έλεγχό τους.

Κάθε παγκόσμιος ηγέτης – και οι περισσότεροι διασκεδαστές και παρουσιαστές ειδήσεων – είναι εκτεθειμένοι με αυτόν τον τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι ΟΛΟΙ εκτελούν τις εντολές των αφεντικών τους στην κορυφή αυτής της πυραμίδας. Αυτή η προσφορά ισοδυναμεί με τη διαφθορά όλων των μυαλών, τη σεξουαλικοποίηση των παιδιών, τον υπερανθρωπισμό, την ερήμωση και τη δουλεία για τους επιζώντες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλοι τραγουδούν τα ίδια τραγούδια και εφαρμόζουν τις ίδιες καταστροφικές πολιτικές. Θέλουν να προκαλέσουν μια κρίση ψυχικής υγείας μαζί με τον πόλεμο, την πείνα, τον λοιμό και τον θάνατο.

Ολόκληρο το σύστημα μας επιτίθεται με τελικό στόχο να σκοτώσει τους περισσότερους από εμάς και να διαφθείρει και να υποδουλώσει τους υπόλοιπους. Ο Rishi Sunak είναι τόσο ελιτιστής όσο και ο επόμενος δισεκατομμυριούχος στο Νταβός με τις υπερανθρωπιστικές και αποπληθυσμιακές τους ατζέντες. Σύμφωνα με έναν νεαρό Rishi, οι φίλοι του είναι όλοι αριστοκράτες και ανώτερη τάξη. Δεν έχει φίλους από την εργατική τάξη.

Ο Κλάους Σβαμπ πραγματοποίησε “πραξικόπημα” και το WEF έχει πλέον τον πλήρη έλεγχο της Μεγάλης Βρετανίας. Πώς έπεσαν οι ισχυροί.

Έχει αρχίσει να σχηματίζεται η όλη πλοκή για σένα τώρα;

Παρακολουθήστε:

 

.https://newspunch.com/britain-has-fallen-with-rishi-sunak-the-wefs-coup-is-complete/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »