Όλοι οι τάχα αριστεροί και τάχα πατριώτες, που τόσες ευκαιρίες μας δόθηκαν και δεν συνασπίστηκαν για να ανατρέψουμε στους δρόμους την δούλα στην παγκόσμια δικτατορία κυβέρνηση, πάλι στον λαό τα ρίχνουν! Που ούτε τους γνωρίζει ούτε και τους εμπιστεύεται για να τους ψηφίσει- μετά κυρίως τις προδοτικές κωλοτούμπες του τιποτένιου Τσίπρα. Που τον έστειλε ο ίδιος ο κόσμος της αριστεράς δια της αποχής του στον δρόμο που του άξιζε:…
στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας! Και αυτό για όσους έχουν ελάχιστο μυαλό είναι το θετικότερο αυτών των εκλογών, διότι θα ανοίξει τον δρόμο σε νέες και αυτή τη φορά πιο ριζοσπαστικές δυνάμεις.
Αντί λοιπόν να λάβουν τα πραγματικά μηνύματα του εκλογικού αποτελέσματος και της αποχής, οι κάλπικοι αριστεροί και πατριώτες, κλαίνε και οδύρονται για τον «δούλο ελληνικό λαό» ενώ οι ίδιοι έβαλαν και υποψηφιότητα στις καλποεκλογές προκειμένου να το παίζει σήμερα ο νεκροθάφτης Μητσοτάκης «δημοκρατικά εκλεγμένος» και… «πλειοψηφία» με 2.3060.000 ψήφων, εκ των οποίων οι 700.000 είναι ψήφοι αλλοεθνών! Ας είχαν έστω το σθένος να δούνε κατάματα την αλήθεια και των δικών τους ευθηνών όπου περιγράφει λιτά και καθαρά μια απλή γυναίκα και δικαίως πικραμένη:
«Νοθεία, όπως πάντα, απλά ξέφυγαν αυτή τη φορά,, αφού δεν έχουν και τίποτα να φοβηθούν, ένας εξαθλιωμένους λαός, τσακισμένος τουλάχιστον 10 χρόνια τώρα, με κάθε σχεδόν οικογένεια με έναν άρρωστο-πεθαμένο -αυτοκτονούμενο, με όλους εμάς διαιρεμένους σε 50 κομματάκια, που και σε τι να ελπίζει,? Η ελευθερία ποτέ και που κερδήθηκε με εκλογές? σε μία χώρα όπου η διαπλοκή ήταν ο αέρας που αναπνέαμε όλοι χρόνια τώρα? Στη μονή χώρα στον πλανήτη όπου μονομπλόκ και οι 300 ψήφισαν κορωνο νόμο ψευδοπανδημίας, υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις κλπ κλπ?…. Ίδιοι είναι όλοι ειδικά τα τελευταία 10 15 χρόνια, για να μην πάω πιο βαθιά, δείτε τα επίμαχα νομοσχέδια την ομερτά κλπ κλπ τα υπόλοιπα ήταν φούμο, για έναν λαό που τα δικαιώματα του ταχε ήδη κάνει ξεροκόμματα που του πετούσαν στα κλεφτά…»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »