ΜΕΓΑΛΕ – ΤΡΑΝΕ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ” ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ “

Με τις ενέργειές σου στην εξωτερική πολιτική έχει στείλει την χώρα στα βράχια και τούτο γιατί ?

1. Όταν άρχισε ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία μας είπες ” Είμαστε με την Σωστή πλευρά της Ιστορίας ” σε αντίθεση με την Τουρκία η οποια απολαμβάνει των ευεργεσιών όλου του Δυτικού Κόσμου επειδή το παίζει ουδέτερος .

2. Στέλνεις όπλα στην Ουκρανία χωρίς να μας λές τι όπλα στέλνεις και βάζεις τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας να σπείρει την Διχόνοια μέσα στις Ένοπλες Δυνάμεις διότι διέρευσαν το τι όπλα έχει στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία . ΝΤΡΟΠΗ – ΑΙΣΧΟΣ.

3. Ο Χένρι Κίσινγκερ ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι φταίει η Δύση και η Πολιτική της για τον Πόλεμο της Ουκρανίας .

4. Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ διεμήνυσε στην Ουκρανία να παραδώσει εδάφη για να γίνει Ειρήνη και να σταματήσει ο Πόλεμος , προκειμένου να μην πέσει στα χέρια των Ρώσων και η Οδησσός και πλέον η Μαύρη Θάλασσα να γίνει σχεδόν Λίμνη της Ρωσίας .

5. Ο Πάπας μας είπε σήμερα ότι φταίει το ΝΑΤΟ για τον Πόλεμο της Ουκρανίας .

6 . Δίνεις το ΟΚ για να σταλούν Τεθωρακισμένα από τα Νησιά στην Ουκρανία χωρίς να υπάρχει διαβεβαίωση ότι αυτά που θα έρθουν από την Γερμανία ” ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ” και τα οποία θα σταλούν τα περισσότερα στον Έβρο , και το ερώτημα παραμένει τι θα γίνει με τα Νησιά ?

7. Απαιτεί η Αμερικανίδα να αποστρατικοποιηθεί η Νήσος Σκύρος και η Πολιτική Ηγεσία της Χώρας το κάνει Γαργάρα .

8. Σε κατηγορεί Ο Τούρκος Σουλτάνος ότι μας λές Ψέματα για το τι συζητήσατε στην Πόλη και εσύ έχεις καταπιεί το αμίλητο νερό .

9. Σήμερα έγινε σύσκεψη στην Γερμανία συζητήθηκαν θέματα για το Αιγαίο αλλά η Ελλάδα ήταν η Μεγάλη Απούσα .

10. Ετοιμάζεται σύσκεψη για την Λιβύη και πάλι η Ελλάδα δεν έχει κληθεί να συμμετάσχει .
Κύριε Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη γνωρίζεις πολύ καλά το τι απαιτεί για το Αιγαίο οι ΗΠΑ , και δεν δίνουν το ΟΚ για την αύξηση των 6 Μιλίων στα 12 Μίλια και όμως δεν τολμάς να πεις την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό , αλλά δίνεις και την συγκατάθεσή σου να πάρει τον Έλεγχο του Εμπορευματικού Θαλάσσιου Διαύλου Δαρδανελίων – Αιγαίου στην Τουρκία .

Όποια ή Όποιος ψάξει και βρεί το άρθρο του Τεράστιου – Μεγάλου Καθηγητού Ιωάννη Μάζη
“Γεωπολιτική Ανάλυση του Εμπορευματικού Θαλάσσιου Διαύλου Δαρδανελίων – Αιγαίου ” τότε θα καταλάβει όλα τα γεωπολιτικά παιχνίδια που έχουν παιχτεί και θα συνεχίζονται να παίζονται , αλλά δυστυχώς η Ελλάδα έτσι όπως ενεργεί και πράττει δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα , αλλά θα χάσει πολλά από τα Εθνικά της Κυριαρχικά της Δικαιώματα.

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ ” ΙΩΑΝΝΗ Θ. ΜΑΖΗ”
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΣΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »