Είχαν εκδώσει συνειδητά ψευδή ανακοίνωση στις 24 Μαρτίου
Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν στην Ελληνική Αστυνομία. Ενώ η ΕΛ.ΑΣ διέψευδε ότι είχε διαθέσει ποτέ φρουρά στο Μένιο Φουρθιώτη τώρα αίφνης με εντολή του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοϊδη η φρουρά που δεν… «υπήρχε ποτέ» αποσύρεται!

Αυτά τα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο τελικά παραδέχθηκε ότι κρυφίως είχε διαθέσει «στρατιά» αστυνομικών και περιπολικών για να φρουρούν τον παρουσιαστή και πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου!

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο και με… παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη αποσύρθηκαν από σήμερα οι αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για την φύλαξη στον Μένιο Φουρθιώτη, φύλαξη η οποία σύμφωνα με την ΓΑΔΑ και σε ανακοίνωσή της στις 24 Μαρτίου δεν υφίστατο!

«Σχετικά με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο περί φύλαξης δημοσιογράφων, ενημερώνουμε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.


Τώρα ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ πήρε την απόφαση για την απόσυρση της φρουράς που δεν υπήρχε ποτέ!

Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από την παρέμβαση του κ. Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία είχε χορηγηθεί αστυνομική φρουρά στον Μένιο Φουρθιώτη.

Πράγματι, μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη.

Επομένως αφού είχαν διαθέσει στα κρυφά αστυνομική συνοδεία στον παρουσιαστή και πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στη συνέχεια είπαν συνειδητά ψέματα ότι δεν υπήρχε καμία τέτοια φρουρά και στο τέλος διέψευσαν τους εαυτούς τους λέγοντας ότι αποσύρουν την φρουρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »