Στις 22 Οκτωβρίου το τελικό ντιμπέιτ
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή το βράδυ (τοπική ώρα) σε μια συνέντευξή του στο Fox News ότι σταμάτησε πριν από οκτώ ώρες να παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή για την καταπολέμηση του κορωνοϊού ενώ ετοιμάζεται για δυναμική επιστροφή στην προεκλογική του εκστρατεία με πρώτη ομιλία σε συγκέντρωση στην Φλόριντα.

«Αυτήν τη στιγμή δεν παίρνω φάρμακα. Δεν παίρνω κανένα φάρμακο, εδώ και οκτώ ώρες», είπε.

Ανυπόμονος να επιστρέψει στην προεκλογική του εκστρατεία, μετά την μόλυνσή του με COVID-19, ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας θα μιλήσει σε υποστηρικτές του σε εξωτερικό χώρο στον Λευκό Οίκο αργότερα σήμερα και την Δευτέρα θα παραστεί σε προεκλογική του συγκέντρωση στη Φλόριντα.

Η συγκέντρωση, η οποία θα γίνει στην πόλη Σάνφορντ, θα πραγματοποιηθεί 12 ημέρες μετά την ανακοίνωση του θετικού τεστ για κορωνοϊό του προέδρου.

Ο Τραμπ είχε επανειλημμένα εκφράσει την ανυπομονησία του κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του να επιστρέψει σε προεκλογικές εκδηλώσεις ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου και ο γιατρός του είπε ότι μπορεί να επιστρέψει στις δημόσιες δραστηριότητές του «χωρίς κίνδυνο» από χθες Σάββατο.

Η δεύτερη τηλεμαχία μεταξύ του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του υποψηφίου των Δημοκρατικών για τον Λευκό Οίκο Τζο Μπάιντεν, που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ακυρώθηκε, ανακοίνωσε χθες η ανεξάρτητη επιτροπή που είναι αρμόδια για τη διοργάνωση των προεδρικών ντιμπέιτ, σημειώνοντας πως οι προεκλογικές εκστρατείες των δύο υποψηφίων ανακοίνωσαν «άλλα σχέδια για αυτή την ημερομηνία».

«Είναι πλέον προφανές ότι δεν θα διεξαχθεί μια τηλεμαχία στις 15 Οκτωβρίου και η επιτροπή θα στρέψει την προσοχή της στις προετοιμασίες για το τελικό προεδρικό ντιμπέιτ που είναι προγραμματισμένο για τις 22 Οκτωβρίου», υπογραμμίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Η επιτροπή ήθελε να μετατρέψει την δεύτερη προεδρική τηλεμαχία, που επρόκειτο να γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, σε ένα εικονικό ντιμπέιτ, κάτι που ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »