Στην κοβιντοεποχή, οι κορωνόπληκτοι συνάνθρωποι μας, μας πήραν στον λαιμό τους. Πολλά τα κέντρα πανηλιθιότητας τους… μην τα επαναλαμβάνουμε! Και το ότι η ιστορία μας δικαίωσε μικρή σημασία έχει καθώς η παγκόσμια κυβέρνηση του Νταβός επελαύνει μπουρδελοποιώντας το μυαλό ακόμα και των αμπόλιαστων που “θεωρούμασταν” ανώτερο είδος ευφυίας (!!!)…

 

Σε αυτό το “κεφάλαιο” το Νταβός και ο πλανητάρχης ιδρυτής του, έδειξαν ότι μπορούν να χειραγωγήσουν ακόμα και το εξυπνότερο αμπόλιαστο πουλί!

Δεκαετίες σου φωνάζω ότι οι εκλογές νοθεύονται συστηματικά και χωρίς καμία εξαίρεση!!!
Δεν είναι ότι γνωρίζω καλά πως παίζεται το βρώμικο, εθνοπροδοτικό, πολιτικό παιχνίδι πίσω από τις κλειστές πόρτες…

Ούτε ότι γνωρίζω καλά το μηντιακό παιχνίδι της εικονικής πραγματικότητας..
Ούτε ότι γνωρίζω καλά (σαν πρώην διευθ. στέλεχος της τότε Νο1 εταιρίας δημοσκοπήσεων και αντίστοιχα της Ι.Τ. τεχνολογίας) πόσο εύκολα νοθεύονται τα εκλογικά αποτελέσματα μέσα στο black box της Singular…

Το σημαντικότερο είναι ότι γνωρίζω Ιστορία, μαθηματικά, στατιστική των πιθανοτήτων και έχω άριστη μνήμη και προσωπικό database, για αυτό και απέχω δεκαετίες από την κωμωδία των δήθεν “εκλογών”, έχοντας παράλληλα αποσύρει και την συναίνεση και την δέσμευση μου απέναντι στους νόμους (!!!)

Στην σημερινή φαρσοκωμωδία, πανέξυπνο, αμπόλιαστο, πουλί μου, που έσπευσες να πας να ψηφίσεις, σου διέφυγαν μερικά κρίσιμα πραγματάκια!

– Το αποτέλεσμα που έλαβες ήταν προδιαγεγραμμένο από το Νταβός, το οποίο ελέγχει πλέον το 90% των κυβερνήσεων και των τεχνολογικών εταιριών της κάθε χώρας.

– Ψηφίζοντας, συνάθροισες μαζί με τους υπόλοιπους ψηφοφόρους, την νέα νομιμοποίηση της καταστροφής της Ελλάδας από τους πολιτικούς πράκτορες του Νταβός.

– Δεν έλαβες στα σοβαρά την κατάρρευση και ακύρωση όλων των κοινωνικών θεσμών που συντελέστηκε την τελευταία 3ετία και έτσι βοήθησες στην κατάρρευση του τελευταίου θεσμού που λειτουργούσε, έστω εικονικά, του ελληνικού πολιτικού συστήματος, με τρόπο που όπως θα σου εξηγήσω γίνεται εξόχως κραυγαλέα!

Τι θα δεις το επόμενο διάστημα…

Η πρωθυπουργική ιερόδουλη του Νταβός, εξετέλεσε απόλυτα την αποστολή της και αν και “κέρδισε” τις εκλογές θα φύγει. Για αυτό και δήλωσε ότι οι μεγάλες πλειοψηφίες φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές (και καταστροφές).

Θα συγκροτήσει λοιπόν ευρύτερη κυβέρνηση συνεργασίας, ή εθνικής ανάγκης, ή συνασπισμού με όλα τα μεγάλα κόμματα.
Θα δώσει το δαχτυλίδι του πρωθυπουργού / εκτελεστή της Ελλάδας στον επόμενο απεσταλμένο του Νταβός, πιθανώς τον Μαργαρίτη Σχοινά, ή κάποιον αντίστοιχο (“Η Ελλάδα θα κυβερνηθεί από έμπειρα χέρια”).

Η κυβέρνηση αυτή θα έχει την απόλυτη πλειοψηφία της βουλής και θα μπορέσει να ισχυριστεί ότι διαθέτει την εντολή του ελληνικού λαού για όλα αυτά που θα ψηφίσει το επόμενο διάστημα.

Εντολή = ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ !!!

Έτσι ΕΣΥ, δεν θα μπορέσεις ποτέ να ισχυριστείς ότι οι πολιτικοί αυτοί δολοφόνοι που θα σε καταστρέψουν, εσένα, την οικογένεια σου και την πατρίδα σου, ΔΕΝ σε εκπροσωπούν, ή ΔΕΝ διαθέτουν νομιμοποίηση… τους την ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ!!! (έστω, στην έκλεψαν, γιατί σε έπιασαν κορόιδο, για ακόμα μια φορά!).

Μόνο ΕΜΕΙΣ που ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ συστηματικά, και έχουμε ΑΠΟΣΥΡΕΙ την συναίνεση μας από την διακυβέρνηση και το “Matrix” Σύστημα τους, έχουμε απαλλαγεί από τις συνέπειες της δραματικά καταστροφικής δικής σου… “ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ”.
(Το “ΠΩΣ” εφαρμόζουμε αυτό το προνόμιο μας, δεν είναι της παρούσης να σου το εξηγήσω, καθώς είσαι ακόμα στις πρώτες τάξεις του “δημοτικού” ως προς το πως λειτουργεί η κοινωνία).σσ. Είμαι αδελφικός φίλος και συναγωνιστής με αρκετούς αρχηγούς κομμάτων που τους γνωρίζω χρόνια τους βοήθησα στην πορεία και είναι γνήσιοι πατριώτες και ικανότατοι πολιτικοί. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ήδη μέσα στην βουλή και να τα κάνουν όλα π@υτάνα. Τις έλαβαν τις ψήφους!!!

Δυστυχώς ακόμα και αυτοί οι έμπειροι στα πράγματα, έντιμοι πολιτικοί άνδρες, δεν μπορούσαν να φανταστούν και ακόμα αδυνατούν, ότι οι εκλογές ΔΕΝ υπάρχουν σαν θεσμός, γιατί με την συστηματική νοθεία, ο θεσμός της Πολιτικής έχει εκλείψει, ακυρώθηκε… τελευταίος από όλους!

Είναι ώρα να ξυπνήσεις και να συνειδητοποιήσεις ότι ο μόνος δρόμος που σου απομένει είναι πλέον στην αληθινή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και μάλιστα στην αντίσταση ΕΚΤΟΣ ΜΑΤΡΙΞ.

Αν το μυαλό σου δεν μπορεί να το συλλάβει…
“Καληνύχτα και καλή τύχη” !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »