Η Τράπεζα της Αγγλίας από το 2022 προειδοποιούσε ότι :  ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ  παγκόσμια οικονομική κατάρρευση!   

ΣΧΟΛΙΟ: κατάρρευση του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτο πανικό,  σε εξεγέρσεις κλπ, χρειάζονται να  καταρρεύσει η οικονομία για να  φέρουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη. Τα αφεντικά της Νέας Τάξης φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν να σπρώχνουν τα πράγματα μέχρι το τέλος, δεν μπορούν πλέον να κάνουν πίσω, πρέπει να υλοποιήσουν με κάθε κόστος τις αποφάσεις που είναι μια παγκόσμια οικονομική καταστροφή που δεν θα έχει προηγούμενο και έναν παγκόσμιο πόλεμο που ο πλανήτης δεν θα θυμίζει πλέον τίποτα από τον σημερινό…  

Μέχρι στιγμής,  κανείς δεν έχει συνδέσει τις τραπεζικές αποτυχίες (καταρρεύσεις) των τελευταίων ημερών με την πολυδιαφημιζόμενή Μεγάλη Επαναφορά του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), της Νέας Τάξης,  το κραχ της Silicon Valley Bank ήταν μια ενορχηστρωμένη κίνηση που πέτυχε και το κραχ θα έχει ως αποτέλεσμα ένα ντόμινο στον τραπεζικό κλάδο, οδηγώντας σε παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, βασικά αυτός είναι Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ.   

Όπως αποκαλύπτει ο P. Koenig, επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG) :    

Απο το 2020 ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), μιλούσε για την ανάγκη του Ψηφιακού Νομίσματος για τον απόλυτο έλεγχο…….. Η μαζική προγραμματισμένη τραπεζική κατάρρευση έχει ήδη  ξεκινήσει,  το WEF ( Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ) υποστηρίζεται από το Big-Finance  με την BlackRock να είναι ο κύριος χρηματοδότης. Οι BlackRockVanguard και StateStreet, καθώς και μια σειρά από άλλες τράπεζες, η Citi, η Chase, η Morgan, η Bank of America, η Deutsche Bank και η Credit Suisse, όλες αυτές ελέγχουν περίπου. 30 τρισεκατομμύρια δολάρια περιουσιακών στοιχείων σε όλο τον κόσμο.  

Επιπλέον, είναι όλοι αυτοί βαθιά «δεσμευμένοι» στην Αγορά Παραγώγων,  το σύνολο αυτών των χρημάτων  κυμαίνεται από 500 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως πάνω από ένα τετράκις δισεκατομμύρια δολάρια !!!  

Τα παράγωγα είναι το χαλαρό φύλλο σε ένα σπίτι από χαρτιά, το τραβάς και το σπίτι καταρρέει, τραβάς σε δύο ή τρία σπίτια και το φαινόμενο του ντόμινο και τοτε ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα θα καταρρεύσει. Δεδομένου ότι τα παράγωγα είναι διασυνδεδεμένα παγκοσμίως.

J. Rickards, διάσημος δικηγόρος, οικονομολόγος έγραψε : ‘’H κρίση θα ξεκινήσει με «τεράστιες κοινωνικές αναταραχές» σε μια κατάσταση όπου οι τράπεζες θα είναι κλειστές λόγο κατάρρευσης και οι άνθρωποι δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα χρήματά τους,  η κοινωνική αναταραχή θα ξεσπάσει «αρκετά γρήγορα» και πολύ άγρια.  

Το δολάριο ΗΠΑ αναμένεται να γίνει άχρηστο και ακολουθεί το ΕΥΡΩ, η κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος θα εξαλείψει το βιοτικό επίπεδο του πληθυσμού του που  θα πληγεί πολύ άσχημα, θα αρχίσουν να μεταναστεύουν   

Να ελπίζετε για το καλύτερο, αλλά να προετοιμαστείτε για το χειρότερο.  

οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αισιόδοξοι. Αυτό τους κάνει απροετοίμαστους για αποτυχία. Ωστόσο, το καλύτερο είναι να προετοιμαστείτε για τις χειρότερες στιγμές. Είναι σημαντικό να πείτε στα παιδιά σας για σεισμούς, πυρκαγιές, ακραίες καιρικές συνθήκες, για οικονομική καταστροφή, για πολέμους,  και άλλες καταστροφές. Πείτε τους πώς να αντιμετωπίσουν αυτές τις καταστροφές σε περίπτωση που συμβούν.  

Ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι εδώ, ΑΡΧΙΣΕ, αν οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη κατανοούσαν πραγματικά τι διακυβεύεται ( ότι θα πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι) θα έκαναν μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις και εξεγέρσεις, αυτήν την αντίδραση θα την δούμε σύντομα αλλά θα είναι αργά, πολύ αργά.   

Νομίζω ότι πραγματικά θέλουν πολιτικό χάος. Είναι λοιπόν η τέλεια στιγμή για την Νέα Τάξη να μας αποσπάσει την προσοχή με ένα μεγάλο πολιτικό κόλπο με στόχο το πολιτικό χάος που θα οδηγήσει μαζικές μαχητικές διαδηλώσεις και σε εξεγέρσεις …  

Μήπως αυτό το πολιτικό χάος θα έχει σχέση με αυτό που μας είπε ο Γέροντας στις 15/ Ιαν /2022 :  

‘’ Παιδιά μου  θα συλλάβουν  ένα ηγέτη μιας πολύ μεγάλης χώρας!!!       Ίσως δεν προλάβει να πάει Δικαστήριο,  αυτό που θα γίνει ( συλληψη) θα είναι τόσο ξαφνικό που σαν συνέπεια, θα τρίξουν τα θεμέλια όλων των κυβερνήσεων, θα είναι πολύ μεγάλο. Αυτή η  σύλληψη  θα είναι η αρχή του τέλους για πολλούς μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλα, θα τους αφήσει Ο Κύριος να φάνε ο ένας τον άλλον, έρχεται αυτή η ευλογημένη ώρα, θα φάνε τις σάρκες τους, ο ένας θα κατηγορά τον άλλον για διαφθορά και για άλλα πολλά, στην αρχή ο κόσμος θα είναι σε ένα χάος, δεν θα καταλαβαίνουν οι άνθρωποι τι τους γίνεται Ο κόσμος θα μείνει σαστισμένος, θα νομίζουν ότι είναι κάποια φάρσα, μετά από αυτά όμως θα υπάρχει σύγχυση σε πολλούς, κυβερνήσεις θα πέφτουν και άλλες που θα βγαίνουν για να αντικαταστήσουν αυτές που έπεσαν, θα πέφτουν και αυτές αμέσως. 

Αυτές οι εξελίξεις θα είναι τεράστιες, δεν θα έχουν προηγούμενο, θα έχουν αρχή αλλά το τέλος θα αργήσει, το τέλος θα είναι μεν οδυνηρό για πολλούς αλλά θα είναι γαλήνιο για τους υπόλοιπους που έχουν υποφέρει από τους πολλούς, έτσι θα γίνουν όλα… ‘’ 

ΠΡΟΣΕΧΩΣ : Θα συλλάβουν  ένα ηγέτη μιας πολύ μεγάλης χώρας!!! Έρχονται μαζικές αποστολές στρατευμάτων στην Ευρώπη, 300.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ στα ρωσικά σύνορα, σύντομα εμφύλιες αναταραχές στις ΗΠΑ, η Γερμανία απειλεί να συλλάβει τον Πούτιν, η Πολωνία θα εισέλθει σε σύγκρουση πολεμική,    

ΠΟΛΩΝΙΑ…..ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ 12/10/2022: Οι δυτικοί θα ενεργοποιήσουν την Πολωνία εναντίον της Ρωσίας στα σύνορα που ανέφερα για να αποκλείσει τον διάδρομο και να σταματήσουν την προέλαση των ρωσικών δυνάμεων….. 24 Φεβ 2022, Ο Γέροντας μας είπε να κοιτάζουμε προς την Πολωνία, κάτι μεγάλο θα συμβεί και θα πληρώσει τις συνέπειες……το ΝΑΤΟ θα χρησιμοποιήσει την ΠΟΛΩΝΙΑ σε κάτι το όποιο θα εξαγριώσει τους Ρώσους και η Πολωνία θα δεχτεί ένα δυνατό ΔΑΓΚΩΜΑ. 

ΑΜΕΡΙΚΗ: Από τον Γέροντα :  

‘’Παιδιά μου στην Αμερική θα ξεσπάσει ένας γενικευμένος εμφύλιος σε 4 μεγάλες πόλεις, μια από αυτές θα είναι η Ουάσιγκτον, θα δούμε μεγάλες ταραχές,  θα είναι ένας ξεσηκωμός…… ο εμφύλιος είναι αναπόφευκτος η τώρα η μετά……Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ο στρατός θα αρχίσει να μαζεύει ανθρώπους του κογκρέσου και της κυβέρνησης του Biden……. αν ξεσπάσει αυτός ο εμφύλιος δεν θα είναι μέσα στα πολιτικά πλαίσια του εμφυλίου, αλλά θα επεκταθεί και μεταξύ λευκών-μαύρων, χριστιανών-μουσουλμάνων, και μεταξύ άλλων καταστάσεων, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ από τον θυμό αυτών των ανθρώπων που θα ξεσπάσει με τέτοια οργή και θα είναι θρησκευτικής, πολιτικής, και ρατσιστικής φύσεως, θα είναι όλα μαζί, και αυτός ο θυμός θα προκαλέσει την φύση και θα έρθει και η καταστροφή από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »