Η πείνα απειλεί το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας. Οι τιμές των προϊόντων έχουν φτάσει στον… Θεό και η κυβέρνηση της Ολλανδίας αποφάσισε να μειώσει την ζωική παραγωγή, κατά 30%, προκαλώντας, τεράστιες αντιδράσεις των αγροτών της χώρας.

Αιτία, σύμφωνα με την Ολλανδική κυβέρνηση, είναι η “κλιματική αλλαγή”, λες και το κλίμα θα το ρυθμίσει ο κάθε διαπλεκόμενος και όχι η ίδια η Φύση! Πόσες φορές θα το πούμε;; Άλλο το κλίμα, άλλο το περιβάλλον, λαμόγια!

Το πόσο γελοία είναι αυτή η αιτιολογία, φαίνεται και από τα φουγάρα των ενεργειακών σταθμών, που μπήκαν μπροστά, καταναλώνοντας κάρβουνο και λιγνίτη, προϊόντα που τα είχαν ενοχοποιήσει, για την “κλιματική αλλαγή”, αλλά τώρα δεν βγάζουν τσιμουδιά. “Οι κυρώσεις λειτουργούν” μπρε!

Ωστόσο, η βασική αιτία, για τις περικοπές παραγωγής προϊόντων κατανάλωσης ζωικού κρέατος είναι η εφαρμογή του σχεδίου της “Μεγάλης Επαναφοράς”, που ξεκίνησε να υλοποιείται με την “πανδημία” και σύμφωνα με τις αποφάσεις του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. “Δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος”. “Θα τρως έντομα και θα σου αρέσουν!”

Και λαός που πεινάει, ζητιανεύει. Παρακαλάει τον αφέντη, που κατέχει την τροφή, να του δώσει να φάει. Εκεί έρχεται ο Γκέιτζ, που έχει αρχίσει, ήδη, να παράγει την “συνθετική μπριζόλα” και σύντομα θα τον δούμε να διαφημίζει και την παραγωγή “συνθετικού ψαριού”, γιατί, όπως μπορεί να μας πει,  τα ψάρια “τρώνε πλαστικά, στις θάλασσες” και αυτός ο “Θεός” θα μας σώσει.

Για να πιάσει τόπο η ….παραγωγή του, πρέπει πρώτα να βρεθεί η κατάλληλη και “πιστευτή” δικαιολογία, που θα διαφημιστεί, από ΜΜΕ και ΜΚΟ, από ΟΗΕ και ΠΟΥ, από “ζωόφιλους”, “ψαρόφιλους”, “κοτόφιλους”, που θα καταναλώνουν σε απ΄ευθείας μετάδοση την αηδιαστική μπριζόλα του Γκέιτζ, προστατεύοντας το κλίμα και τα “κακόμοιρα τα ζώα”.

Πολύ πρόσφατα, αυτός ο άσχετος με την επιστήμη, αλλά πολύ καλός στο “δούναι και λαβείν”,  αγόρασε και νέες καλλιεργήσιμες εκτάσεις, στις ΗΠΑ, για να τρώμε περισσότερα μεταλλαγμένα λαχανικά και φρούτα, παραγωγής του ιδίου. Το χρήμα να ρέει και να διαφθείρει κυβερνήσεις, “επιστήμονες” και διεθνείς Οργανισμούς! Ποιος ενδιαφέρεται, τώρα, για τους ανθρώπους!
Ούτε και οι ίδιοι!

Όσο για τα παρόμοια δικά μας τεκταινόμενα, οι αγρότες αντί να τα κλείσουν όλα και να βγουν στους δρόμους, ξεπατώνουν τις καλλιέργειες τους, που έχουν γίνει εντελώς ασύμφορες, λόγω των κυρώσεων, που τρέξαμε να υιοθετήσουμε, εναντίον της Ρωσίας, εδώ και 8 χρόνια.
Κι ας πεινάνε οι Έλληνες! Τα κεράσια στην χωματερή, τα βερύκοκα, στην χωματερή, τα πορτοκάλια στην χωματερή, για να αυξάνεται λόγω έλλειψης, η τιμή τους στον πάγκο και να διευκολύνονται οι εισαγωγές, από άλλες χώρες.

Ζήτω η υπνωτισμένη Ελλάς!

Σιχάθηκα την αναισθησία μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »