Σημείωση: θυμάστε Το ΝΕΟ μήνυμα του Γέροντα 28 Οκτ 2022, μεταξύ άλλων ο Γέροντας είπε: ‘’ Θα προσπαθήσουν να αναζωπυρώσουν την σύγκρουση Κοσσόβου-Σερβίας, μετά θα έχουμε ένα Ντόμινο εξελίξεων που θα αναγκάσουν την Ρωσία να κάνει αυτά που σας είπα σε προηγούμενα Μηνύματα, ( δεν θα υπάρχει έλεος )’’  λοιπόν σήμερα διάβασα ότι Σερβικός Στρατός μετακινείται προς την περιοχή του Κοσσυφοπεδίου, ο Σέρβος Πρόεδρος διέταξε τον σερβικό στρατό να είναι σε ετοιμότητα….. ο Γέροντας επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά………

Μην ανησυχείτε όλα είναι ήρεμα μέχρι στιγμής, συνεχίστε να κάνετε την δουλειά σας πηγαίνετε στο Supermarket, παρακολουθήστε τις τηλεοπτικές εκπομπές σας, πηγαίνετε να παίξετε μπάλα, πηγαίνετε στα μπουζούκια, στα τριήμερα και διήμερα σας, και μην ανησυχείτε για οτιδήποτε, κάποιοι φροντίζουν για το ’’καλό’’ σας, για το ‘’μέλλον ‘’  σας, δουλεύουν υπερωρίες για να εξαφανίσουν το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού για να μπορέσετε εσείς που νομίζετε ότι όλα αυτά που συμβαίνουν είναι για τους άλλους και ότι εσείς θα επιβιώσετε……..  

Γνωρίζετε ότι αυτός ο πόλεμος είναι ένα σενάριο, που όλα έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν την πολυαγαπημένη παγκόσμια τάξη του αντίχριστου; Αυτά που θα διαβάσετε σήμερα δεν έχουν σχέση με εσάς, αυτά αφορούν το 80% των ανθρώπων που θα αφανιστούν για να ζήσετε εσείς ( έτσι νομίζετε) μια καλύτερη ζωή.

 

Κάτι περίεργο συμβαίνει στις Η.Π.Α  όλα τα στρατιωτικά αεροσκάφη των Ηνωμένων Πολιτειών έχουν απενεργοποιήσει τους αναμεταδότες τους, τα αεροπλάνα δεν μπορούν πλέον α παρακολουθούνται από πολιτικές οντότητες ή μέσω Διαδικτύου, μαχητικά και άλλα στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφέρονται αθόρυβα σε περιφερειακά αεροδρόμια κοντά σε βάσεις πυρηνικών πυραύλων χωρίς καμία εξήγηση

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ταχείες αποστολές νέων πυρηνικών όπλων στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλες τις χώρες του ΝΑΤΟ! μια μεγάλη κλιμάκωση του πολέμου είναι προ των πυλών…Τίποτα δεν λέγεται στα ΜΜΕ για την άμεση πλέον σύγκρουση Ρωσίας με το Η.Β.

Η Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών και Ασφάλειας (MUST) της Κεντρικής Διοίκησης Ενόπλων Δυνάμεων της Σουηδίας ενημέρωσε το Υπουργείο Άμυνας (MoD) ότι έχουν συμμετάσχει στην έρευνα για τα αίτια της τρομοκρατικής επίθεσης στον αγωγό Nord Stream :   «Μονάδες του βρετανικού Πολεμικού Ναυτικού ενεπλάκησαν σε μια «τρομοκρατική επίθεση», η οποία κατέστρεψε τους βασικούς αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream… Στελέχη του Βασιλικού Ναυτικού συμμετείχαν στον σχεδιασμό, την υποστήριξη και την υλοποίηση «του σχεδίου για την ανατίναξη της υποδομής τον Σεπτέμβριο».

Η Ρωσία ετοιμάζεται να κηρύξει πόλεμο στη Βρετανία! :

Το πρωί της 29ης Οκτωβρίου, η πόλη της Σεβαστούπολης στην Κριμαία δέχθηκε μεγάλη επίθεση από εχθρικά drones. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη επίθεση από ένα σμήνος drones σε ρωσική πόλη από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία…….Συνολικά 9 UAV και 7 βρετανικά μη επανδρωμένα οχήματα επιφανείας (USV) στόχευσαν πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και πολιτικά σκάφη.

Η προετοιμασία αυτής της τρομοκρατικής ενέργειας και η εκπαίδευση του στρατιωτικού προσωπικού του Ουκρανικού 73ου Ναυτικού Κέντρου Ειδικών Επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση Βρετανών ειδικών…..

Βρετανοί εκπαιδευτές εκπαίδευσαν Ουκρανούς στρατιωτικούς να ελέγχουν ναυτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την επίθεση στην Σεβαστούπολη. Παρεμπιπτόντως, τα drones παραδόθηκαν και από τη Βρετανία, το κέντρο στο Ochakovo χτίστηκε από τους Αμερικανούς και τους Βρετανούς ακριβώς για τη διεξαγωγή ειδικών επιχειρήσεων κατά του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, η παρουσία μονάδων του Ουκρανικού Ναυτικού εκεί ήταν μόνο για κάλυψη. topwar

Η Ρωσία απάντησε στην επίθεση της Ουκρανίας το Σάββατο από πλοία του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας  χτυπώντας  ένα κέντρο εκπαίδευσης δυνάμεων ειδικών επιχειρήσεων του Ουκρανικού Ναυτικού στο Ochakiv με κατευθυνόμενα  όπλα ακριβείας. Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας, το κέντρο έχει καταστραφεί.

Η Νορβηγία έθεσε τον στρατό της σε ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!  Και Αμερικανικά στρατεύματα άρχισαν να   μετακινούνται προς Ουκρανία!

Το κανάλι RT International αναφέρει ότι ‘’η Ουκρανία  «παραβίασε κατάφωρα»  τη συμφωνία της Κωνσταντινούπολης για τις εξαγωγές σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας και ανάγκασε τη Μόσχα να την αναστείλει επ’ αόριστον, δήλωσε τη Δευτέρα στο Συμβούλιο Ασφαλείας ο απεσταλμένος της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βασίλι Νεμπένζια.  Το ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό θα επιθεωρήσει όλα τα φορτηγά πλοία με προορισμό την Ουκρανία, ο ανθρωπιστικός διάδρομος της Μαύρης Θάλασσας χρησιμοποιείται από την ουκρανική πλευρά για σκοπούς στρατιωτικής δολιοφθοράς»,  είπε ο Nebenzia, αναφερόμενος στην επίθεση με drone του Σαββάτου στη Σεβαστούπολη…… Η Ρωσία  «δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτικών πλοίων που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία της Μαύρης Θάλασσας»,  πρόσθεσε ο Nebenzia, καθώς  «δεν γνωρίζουμε ποιες άλλες τρομοκρατικές επιθέσεις ετοιμάζει το Κίεβο με την υποστήριξη των δυτικών χορηγών του».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ…..ο κακός δαίμονας του Ελληνισμού, και ιδιαίτερα του κυπριακού Ελληνισμού, ήταν ανέκαθεν η Βρετανία…… Δεν υπήρξε περίπτωση στη διαδρομή της ιστορίας των τελευταίων διακοσίων ετών που η βρετανική πολιτική, έναντι του Ελληνισμού, να ήταν τουλάχιστον αντικειμενική…… η στάση τους ήταν πάντα γεμάτη υποκρισία, αλαζονεία και φθόνο μαζί

To 1974 η Αγγλία, με δεκατέσσερα (14) πλοία και αριθμό αεροσκαφών, συνέβαλε στην επιτυχία της απόβασης και της εισβολής ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ στην Κύπρο το 1974, Ο στόλος τους, ευρίσκετο έξω από την Κερύνεια, τρεις μέρες πριν από το πραξικόπημα.

Το 1953, το Συμβούλιο του Στέμματος, αποφάσισε τον διαμελισμό της Κύπρου………

(α) Το σχέδιο του διαμελισμού και οι χάρτες που κατέγραψαν τις διαχωριστικές γραμμές ήσαν Αγγλικοί, από το σχέδιο Ράντκλιφ το 1956 έως σήμερα το Λονδίνο σχεδίασε εννέα διχοτομικά σχέδια

(β) Υπάρχει έγγραφο του Φόρεϊν  Όφις του 1955, υπογεγραμμένο από τον τότε Υπ. των Εξωτερικών της Αγγλίας Μακ Μίλλαν και της Τουρκίας Ζορλού, εις το οποίο εισηγούνται τη μεταφορά από την Τουρκία στην Κύπρο 300.000 εποίκων για αλλαγή της δημογραφίας του κυπριακού πληθυσμού, δεν το κατόρθωσαν τότε και το έκαναν το 1974 με την εισβολή, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και τους δικούς μας εφιάλτες, Απόρρητο έγγραφο του Foreign Office που αποδεικνύει ότι ο Ε. Αβέρωφ, υπουργός Εθνικής Άμυνας (Αττίλα ΙΙ  14-16 Αυγούστου 1974) άρχισε να προωθεί την ιδέα της διχοτόμησης από τον Ιούλιο του 1956, σε συνάντηση που είχε στην Αθήνα με τον…Αμερικανό υπουργό Kohler.

Αυτά, για όσους επιμένουν να παραποιούν την Ιστορία και να αποκρύπτουν τη βλάσφημη φράση του επονομαζόμενου “Εθνάρχη” από την Τήνο το Δεκαπενταύγουστο του ΄74 πως η “Κύπρος κείται μακράν  ο λεγόμενος Εθνάρχης που λόγω …κουφαμάρας ( Όταν ξέσπασε ο Ελληνοϊταλικός πόλεμος του 1940 επικαλείται το πρόβλημα της βαρυκοΐας του και δεν στέλνεται στο μέτωπο) δεν πήγε να πολεμήσει !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »