«Είναι ενδιαφέρον πώς η Ρωσία βρίσκεται στον πόλεμο.

Όλοι οι πολιτικοί της Ουκρανίας είναι τσακάλια.

Θα ήταν ωραίο να ήταν απλώς τσακάλια, αλλά είναι και Ιούδες και δαιμονισμένα τσακάλια.

Όλη η δημοσιογραφία στην Ουκρανία είναι η σφραγίδα του Κάιν,με όλη τη σημασία της λέξης.

Οι φτωχοί είναι κομματιασμένοι, βιασμένοι, εξαπατημένοι.

Ο λαός απλώς καταδικάζεται χωρίς δικαίωμα χάρης.

Τέτοιο είναι το τίμημα των έγχρωμων ”επαναστάσεων”.

Και η Ρωσία… Η Ρωσία έχει ανακτήσει τον ανθρώπινο λόγο και τα Θεία νοήματα. Πολιτικοί και επιστήμονες, ακόμη και το Υπουργείο Εξωτερικών μιλούν για τον πόλεμο ενάντια στον Σατανισμό, ενάντια στη σκοτεινή φασιστική δύναμη. Ο Κύριος Παντοδύναμος και ο Μονογενής Υιός Του επέστρεψαν στη φρασεολογία και επίσημη ρητορική – και επομένως – στον ίδιο τον ιστό της ζωής, γιατί τέτοια είναι η ανθρώπινη γλώσσα. Και πάλι η Ρωσία χρειάζεται προσευχή και τον Λόγο του Θεού. Και όχι τη σιωπή μεμονωμένων ψυχών, αλλά δυνατά και ανοιχτά, δημόσια και επίσημα. Με φόντο τη δηλωμένη μετάβαση φύλου για τα τρίχρονα, τις λατρευτικές σεξουαλικές διαστροφές ως νέα ταυτότητα, με φόντο τον πολιτισμένο σατανισμό.
Τίθεται το ερώτημα: ήταν αδύνατο να ζεις σύμφωνα με τον Θεό σε καιρό ειρήνης; Δύση Πόρνη της Βαβυλώνας εξαπατημένη.

Εξαγόρασε τις ελίτ, μέθυσε όλα τα έθνη με το ενισχυμένο κρασί πορνείας.. Η ίδια η Εκκλησία σιώπησε σε καιρό ειρήνης και αποσύρθηκε από την κραυγή της επικείμενης συλλογικής καταστροφής. Και μόνο έτσι, ως τελευταίο ατού, ο Κύριος χτύπησε τους πάντες αμέσως: αυτούς που αποκοιμήθηκαν με άνεση, αυτούς που παραδόθηκαν στις απολαύσεις, αυτούς που έχασαν τη συνείδησή τους και όλους τους άλλους που κανείς δεν είπε ότι η ζωή είναι μια παγκόσμια τραγωδία μέχρι την Ημέρα της ΚρίσεωςΟ Κύριος χτύπησε, και ξυπνήσαμε. Το σιτάρι και τα ζιζάνια άλλαξαν τόπο, οι μεγάλοι ταπεινώθηκαν, και οι μικροί ήρωες, τα ευσεβή εγγόνια της Natalka Poltavka έγιναν αναλώσιμο υλικό στα χέρια των σατανιστών, και η Ρωσία… η Ρωσία ξύπνησε.

Όχι όλοι, και όχι εντελώς ακόμα. Γιατί η πλήρης αφύπνιση της Ρωσίας θα σημαίνει μια νέα εποχή στη ζωή όλου του κόσμου. Θα σημαίνει μεγάλο πνευματικό πόλεμο και ριζικό διαχωρισμό του σκότους από το φως.
Εντελώς απρόβλεπτο σενάριο. Μόνο ο Κύριος μπορεί να το κάνει αυτό».

π. Αντρέι Τκάτσεφ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »