“Θα υπερασπιστούμε την ενότητα, την ακεραιότητα και την κυριαρχία του Λιβυκού εδάφους”
Ησυριακή κυβέρνηση εξέφρασε την υποστήριξή της στον Εθνικό Στρατό της Λιβύης (LNA) και στην ενότητα, την ακεραιότητα και την κυριαρχία του Λιβυκού εδάφους, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών, Walid Al-Muallem, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Επικοινωνία των ΥΠΕΞ ΗΠΑ και Αιγύπτου με βασικό θέμα τη Λιβύη
Ο Muallem πρόσθεσε ότι η Συρία συνεχίζει να στέκεται με τον παλαιστινιακό λαό. Απέρριψε τα σχέδια του Ισραήλ να καταλάβει τη Δυτική Όχθη και τόνισε ότι πρέπει να αποσυρθεί από όλα τα κατεχόμενα αραβικά εδάφη.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης επισήμανε ότι οι παρατηρήσεις του υπουργού Εξωτερικών Mike Pompeo σχετικά με τον νόμο του Καίσαρα επιβεβαιώνουν ότι δεν διατηρούν τα συμφέροντα του συριακού λαού. Σύμφωνα με τον ίδιο, πραγματικός στόχος του νόμου ήταν να ανοίξει το δρόμο για την επιστροφή της τρομοκρατίας. Ο Υπουργός πρόσθεσε ότι η Συρία είχε συνηθίσει να αντιμετωπίζει κυρώσεις.

Τόνισε ότι αυτό πρέπει να μετατραπεί σε ευκαιρία ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας, επίτευξης αυτάρκειας και εμβάθυνσης της συνεργασίας με τους συμμάχους σε διάφορους τομείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »