Ας είμαστε ξεκάθαροι για ένα πράγμα: Η ώθηση προς τις αμιγώς ηλεκτρικές μεταφορές  δεν έχει να κάνει με τη «σωτηρία του πλανήτη» από την κόλαση των εκπομπών και  οτιδήποτε έχει να κάνει με τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο ταξιδεύουμε.
Τα ηλεκτρικά οχήματα δεν είναι η πανάκεια για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος, όπως ισχυρίζεται η τυραννική αριστερή ελίτ, επειδή απαιτούν κυριολεκτικά βιασμό της γης για να αποκτήσουν τα συστατικά (λίθιο, κυρίως) για τις μπαταρίες – για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι το λίθιο εξορύσσεται από φτωχά έγχρωμα παιδιά που δουλεύουν σαν σκλάβοι για δεκάρες την ημέρα.
Στην πραγματικότητα, ολόκληρη η «πράσινη» ατζέντα αφορά τον έλεγχο, όχι τη σωτηρία της μητέρας Γης, γιατί απαιτεί από εμάς να καταναλώνουμε λιγότερα και να βασιζόμαστε πολύ περισσότερο στην ομαδοποίηση σε μεγαλουπόλεις όπου η ελίτ της εξουσίας μπορεί να επιβάλει τη θέλησή της πάνω μας. Ο ατομικισμός είναι εχθρός τους, η αυτοδυναμία τους είναι ανεπιθύμητη.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) με επικεφαλής τις εταιρείες ανακοίνωσε ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες θα συγκληθούν αργότερα αυτό το έτος για να «επιταχύνουν την εφαρμογή της Ατζέντας 2030», ένα σχέδιο που στερείται λογοδοσίας, ανέφερε το The National Pulse.
Τόσο τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) όσο και το WEF φαίνεται να απογοητεύονται από την έλλειψη προόδου προς την ιδεολογία τους «Great Reset» και το σχέδιο Ατζέντα 2030, το οποίο είναι σοσιαλιστικός διάδοχος των αποτυχημένων «Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας», ανέφερε το δημοσίευμα.
Το WEF, με επικεφαλής τον Γερμανό μηχανικό Klaus Schwab (ο πατέρας του οποίου ήταν κάποτε αναμεμειγμένος με Ναζιστικό Κόμμα), έχει αναγνωρίσει ότι οι προηγούμενες προσπάθειες υλοποίησης των σχεδίων τους παρεμποδίστηκαν από «απρόβλεπτες οπισθοδρομήσεις».
Οι παγκόσμιοι ηγέτες και οι εκπρόσωποί τους έχουν κληθεί να «στρατηγήσουν» και να επιταχύνουν την πρόοδο αυτού που το WEF αποκαλεί «αναμφισβήτητα τη μεγαλύτερη ανθρώπινη προσπάθεια που έχει γίνει ποτέ για τη δημιουργία ειρηνικών, δίκαιων, ισότιμων και βιώσιμων κοινωνιών».
Αλλά και πάλι, μην αφήσετε την ανθισμένη γλώσσα να σας ξεγελάσει: Επιδιώκουν να φέρουν τον κόσμο υπό τον έλεγχό τους, ώστε να ζήσουμε τα οράματά τους για μια «ειρηνική, δίκαιη κοινωνία», που θα σημαίνει εγκατάλειψη των δημοκρατικών μας συστημάτων και παραίτηση κάθε εξουσίας γι΄ αυτούς, τη μικροσκοπική μειοψηφία των μεγα-πλούσιων ελιτιστών που φαντάζονται ότι είναι θεοί-βασιλείς.
Το Τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΟΗΕ έχει υποστηρίξει ότι «πρακτικές λύσεις που μπορούν να επιταχύνουν την πρόοδο στους [Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs)] θα χρειαστούν επειγόντως».
Το outlet σημειώνει περαιτέρω:
Οι δεκαεπτά ΣΒΑ που περιλαμβάνουν την Ατζέντα 2030 καταρτίστηκαν για πρώτη φορά το 2015 και συμφωνήθηκαν από 191 κυβερνήσεις κρατών μελών του ΟΗΕ, αν και όχι απαραίτητα από το κοινό τους με δικαίωμα ψήφου. Αυτοί οι «στόχοι» περιλαμβάνουν αξιέπαινες φιλοδοξίες όπως ο «τερματισμός της φτώχειας» και η εξάλειψη της παγκόσμιας πείνας, μεταξύ των πιο άθλιων παγκοσμιοποιητικών στόχων σε τομείς της ιδεολογίας του φύλου και της σκληρής αριστεράς σοσιαλιστικής οικονομίας.
Από το 2ο21 του Νταβός, το WEF έχει συζητήσει δημόσια πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτοί οι στόχοι για την επίτευξη της «Μεγάλης επαναφοράς», που θα έβλεπε τους απλούς ανθρώπους να μην έχουν τίποτα προσωπικά. Το WEF ισχυρίζεται ότι αυτό θα αυξήσει την ευτυχία στον κόσμο.
Το WEF δίνει προτεραιότητα στη «συμμετοχή των πολιτών» ως μέσο για την προώθηση των σχεδίων του. Ορίζουν αυτή την προσέγγιση ως αντιμετώπιση ζητημάτων όπως «οικονομική ανισότητα, ανισότητες μεταξύ των φύλων, διαφθορά και υποβάθμιση του περιβάλλοντος». Και πώς σχεδιάζουν οι ελίτ να «αντιμετωπίσουν» αυτά τα ζητήματα; Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάρεις από ανθρώπους που έχουν συσσωρεύσει κάποιο βαθμό πλούτου και να τον αναδιανείμεις σε άλλους που δεν έκαναν τίποτα για να τον κερδίσουν τον κλασικό σοσιαλισμό. Προσθέστε την τυραννική πτυχή και θα έχετε κάποια υβριδική μορφή κομμουνισμού και σοσιαλισμού.
«Στην προσπάθεια να οικοδομήσουμε καλύτερα», λέει το WEF, «η κοινωνία των πολιτών προτείνει νέους τρόπους για την επίτευξη των ΣΒΑ και τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου μετά την πανδημία».
Στόχοι υψηλοί, αλλά οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να αποφασίζουν μόνοι τους για αυτά τα πράγματα, όχι να «σχεδιάζουν» το μέλλον τους από μια χούφτα παγκοσμιοποιών πολυάσχολων που πιστεύουν ότι είναι κύριοι του σύμπαντος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »