«Αυτό θα κάνει ο Πούτιν»…

«Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι η Ρωσία σαμποτάρει τους αγωγούς Nord Stream και οι μόνοι που εκπέμπουν επιθυμία για πόλεμο είναι η κυβέρνηση Μπάιντεν και οι διεθνιστές στην Ουάσιγκτον», σύμφωνα με τον Αμερικανό απόστρατο συνταγματάρχη του στρατού, Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ.

«Η καταστροφή του αγωγού [Nord Stream] σαφώς δεν εκτελέστηκε από την Ρωσία. Κανείς δεν το πιστεύει αυτό», είπε ο MacGregor στο Fοxnews και συμπλήρωσε:

«Στην πραγματικότητα, ο πληθυσμός της Γερμανίας στην συντριπτική του πλειοψηφία, όπως δείχνει δημοσκόπηση, αντιτίθεται στην ιδέα οποιουδήποτε πολέμου με την Ρωσία και απορρίπτει ακαταμάχητα την ιδέα ότι οι Ρώσοι είναι υπεύθυνοι για τον αγωγό».

Ο ΜακΓκρέγκορ είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να «κλιμακώσει» την στρατιωτική του επιχείρηση στην Ουκρανία για να διευθετήσει την σύγκρουση με όρους «μπορεί να μην μας αρέσουν», επειδή γνωρίζει ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν θα διαπραγματευτεί μαζί του.

«Ο Πούτιν αποφάσισε ότι κανείς στην Ουάσιγκτον δεν θα διαπραγματευτεί μαζί του, καθώς γνωρίζει ότι η Ουάσιγκτον έχει τελικά τον έλεγχο», είπε.

«Πιστεύω ότι θα διευθετηθεί αυτή η διαφορά στην Ουκρανία με όρους αποδεκτούς από την Ρωσία που μπορεί να μην μας αρέσουν. Όμως, εκτός από την Πολωνία, κανείς δεν ενδιαφέρεται να πολεμήσει με την Ρωσία. Εάν επιμείνουμε σε αυτή την γραμμή, θα δούμε το ΝΑΤΟ να διαλύεται και να κατακερματίζεται», κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »