ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΥΣΗ… ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Όσοι δεν τολμούν να πουν την αλήθεια κατάματα, και πολύ περισσότερο δεν αντέχουν να ομολογήσουν εκείνο που την στοιχειώνει, προσποιούνται ότι «προστατεύουν» την Νέα Τάξη που εδώ και μερικές δεκαετίες ξεκίνησαν να οικοδομούν ή ότι υπερασπίζονται την … πρόοδο ενάντια στον πρωτογονισμό των φανερών και … αθέατων αντιπάλων τους!!! Επιχειρούν να ξανά νοηματοδοτήσουν τις έννοιες υπό τις οποίες βιώθηκε και γράφτηκε η ιστορία του κόσμου, ώστε να «κουμπώσει» κάπως «ομαλά» όλη η ανωμαλία που ετοιμάζονται να εξαπολύσουν, με σκοπό να περιοριστούν στο ελάχιστο οι αντιδράσεις , τις οποίες πάντως, αναμένουν. Όλα βέβαια μας διαβεβαιώνουν , ότι γίνονται για το καλό μας, που το θέλουν όσο τίποτε άλλο. Γιατί άραγε;

Πιο απλά! Έχει γραφτεί ιστορία χιλιετιών, με συγκεκριμένες εμπειρίες, σχέσεις και αποτελέσματα που συχνά συνέβαιναν επαναλαμβανόμενα. Γεγονότα τόσο σημαντικά που έφερναν ανατροπές και νέα ξεκινήματα πάντα όμως στα όρια της ανθρώπινης φύσης ,όπως είχε βιωθεί για χιλιετίες. Δηλαδή του αυτοπροσδιορισμού στη βίωση της ζωής από την στιγμή που γεννήθηκες και ενηλικιώθηκες, έστω και υπό τη γονική κηδεμονία αρχικά. Την ζωή σου στα χρό-νια μέχρι το 2022 μ.Χ, προσπαθούσες να την «αντιμετωπίσεις» με ένα αξιακό εξοπλισμό που ίσχυε αιώνες ,ΑΠΑΡΑΛΑΧΤΑ στα βασικά του σημεία! Τώρα πιά…

Τώρα πιά, τις αλλαγές που πρόκειται να ζήσουμε δεν θα τις κατανοήσουμε βιωματικά, αλλά προειδοποιούμαστε να περιμένουμε να τις υποστούμε και να τις ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!! Ποιος θα μας το επιβάλει αυτό; Μα ασφαλώς η κλίκα του Σβαμπ, του Χαράρι και βέβαια των αφεντικών τους ,που δεν είναι άλλοι από τους βιαστές της ιστορίας και της ανθρωπότητας. Οι ασπάλακες των θησαυροφυλακίων που αιματοκύλησαν και αιματοκυλούν τον κόσμο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ, χρησιμοποιώντας τους πολέμους, και κάθε μορφή εξέγερσης, ώστε να εμπορεύονται όπλα και να θησαυρίζουν, παραμένοντας οι ίδιοι πίσω από το παραβάν και χωρίς να εκτίθενται σε κινδύνους όπως οι λοιποί! Θέλετε και ονόματα;

Τα ονόματά τους έχουν ακουστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια. Παλαιότερα όμως ήταν σχεδόν ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ και ψιθυρίζονταν μόνο σαν να ήθελαν να μένουν ,συνωμοτικά κρυφά. Τώρα ίσως επειδή πιστεύουν ότι έφθασε η ώρα που με αδημονία περίμεναν επί αιώνες, αδιαφορούν για απόκρυψη ενώ αντίθετα επιδιώκουν την προβολή τους, σαν να επιθυμούν να ανακηρυχτούν τα νέα μας αφεντικά.

Ακούστε λοιπόν μερικά ονόματα: Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σίφ, Ντέξτερ, Βάρμπουργκ και κάμποσοι άλλοι, όχι πολλοί και όλοι με εβραιο-χαζαρική «φλέβα». Θα μου πείτε τι είναι αυτά που λές… Μακάρι να ήταν δικές μου … εμμονές. Δυστυχώς είναι εμπεριστατωμένες αναλύσεις και δοκίμια , έγκριτων συγγραφέων και δημοσιογράφων , που επιτελούν ακτιβιστικά το έργο τους κόντρα στην οργανωμένη μαφία των ΜΜΕ και προπαγάνδας, που έχουν εγκαταστήσει εδώ και 80 περίπου χρόνια ,στις Η.Π.Α οι μαφιόζοι των … Στοών και των ιδρυμάτων.

Φαίνεται ότι το παιχνίδι είναι χαμένο για τις κοινωνίες, αφού οι ηγέτες τους, πολιτικοί και θρησκευτικοί έχουν ταχθεί ανοιχτά και λαμβάνοντας πλούσια δώρα, με την Νέα Τάξη που έχει «ανάψει μηχανές» για την διακήρυξη της Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας! Η υποταγή των προλεχθεισών «κλικών» , σέρνει τους λαούς και τις κοινωνίες. Οι κλίκες αυτές είναι οι δεσμοφύλακες των ελεύθερων πολιτών!!! Η μόνη διέξοδος σε κάθε τυραννία, είναι το σπάσιμο των δεσμών, με όσο αίμα και αν χρειαστεί. Τουλάχιστον όσοι θα ζήσουν θα ζήσουν ελεύθεροι και όσοι δεν θα τα καταφέρουν , θα έχουν συντελέσει στην μεγάλη φθορά των νέοεποχιτών και ίσως στην οριστική καταστροφή τους. Έτσι ώστε ο πλανήτης να συνεχίσει να κατοικείται από ανθρώπους και όχι από τσιπαρισμένους και χακαρισμένους… μετανθρώπους. Χωρίς αυτεξούσιο, χωρίς συναισθήματα, χωρίς αίσθηση συντροφικότητας που την έχουν ακόμα και τα άλογα ζώα. Χωρίς αυτά δηλαδή που …«οραματίζεται» η Νέα Τάξη του Σβαμπ, του Χαράρι και των αφεντικών τους….

Ίσως σε ξενίζει η κάπως αφηρημένη εισαγωγή στο θέμα. Όμως πιστεύω ότι χρειάζεται μία πρώτη προειδοποίηση για τα ανεπιθύμητα που θα παρακολουθήσεις. Και τα ονομάζω ανεπιθύμητα, διότι το σύστημα που μεταδίδει τα πάντα είτε ως πληροφορίες είτε ως διασκέδαση είτε ως ενημέρωση είτε ακόμα και ως … alert είναι …«προκατ» και κακόπιστο. Ωστόσο ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ διαθέτουμε ,τουλάχιστον προς το παρόν. Αλλά ας μπούμε πλέον στο θέμα μας!

Τι είναι λοιπόν η Δύση που ακούμε συνέχεια το τελευταίο διάστημα ότι κοντράρει την Ρωσία τώρα, και παλαιότερα την Σοβιετική Ένωση;

Τι μας χειραγώγησαν να καταλαβαίνουμε ως Δύση και τι ως Ανατολή; Ας ξεκινήσουμε με το τι μας «έμαθαν» ότι είναι η Δύση! Μας έμαθαν λοιπόν ότι η Δύση είναι το «σπίτι» μας από παλαιά και οι αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε!!! Ναι ,διότι όσοι είμαστε πάνω από 50 χρόνων τουλάχιστον,μεγαλώσαμε σε έναν κόσμο με αξίες που μάλλον χάσαμε από κορεσμό και κραιπάλη. Όμως σε αυτόν τον κόσμο υπήρχαν ιεραρχήσεις και όρια. Τώρα τα ισχύοντα παύουν να ισχύουν. Μεταλλάσσονται και «εκσυγχρονίζονται» για τις «επιταγές» της Νέας Επο-χής που θα φέρει τον …μετάνθρωπο!!! Τέλος πάντων, προς το παρόν.

Η Δύση λοιπόν ήταν όλες οι χώρες που διαφεντεύονταν από βασίλεια και μοναρχίες και βέβαια βασικά υπό τον Πάπα στον οποίο δήλωναν υποταγή όλοι οι παραπάνω ,μέχρι τον 15ο αιώνα! Όλοι; Όλοι οι μη υπόδουλοι. Από τα μισά του 15ου αιώνα το σύνολο σχεδόν της ανατολικής ευρωπαϊκής ηπείρου, βρίσκονταν ήδη υπό Τουρκική κατοχή. Ήταν δηλαδή υπόδουλα έθνη. Μέσα στα έθνη αυτά και η Ελλάδα που μέχρι τότε ήταν μέρος της Ρωμανικής Αυτοκρατωρίας! Συνεπώς εκείνο που ονομάστηκε στα χρόνια της …Αναγέννησης και κατόπιν της Γαλλικής «Επανάστασης», των εγκυκλοπαιδιστών ,της αποικιοκρατίας και του Ναπολέοντα ,ως Δύση ήταν ένας αχταρμάς των παπιστών, των υπό εξέγερση και σχηματισμό διαμαρτυρομένων και των νεοεμφανιζόμενων … άθεων , μισόχριστων και θαμό-νων των «Στοών» ,που αρχικά προωθούσαν τον Ροβεσπιέρο ως … αρχιεπαναστάτη..

Στα χρόνια των μέσων του 1700,άρχισαν διάφορα γεγονότα αντιπαραθέσεων των βασιλικών οίκων,π.χ της Αγγλί-ας και της Γαλλίας που κατέληξαν σε διάφορου βαθμού αυτονομήσεις από την επίδραση του Ρωμαίου «ποντίφηκα». Αυτό συνεχίστηκε μέχρι την τελική επικράτηση των Γάλλων Ιακωβίνων στη Γαλλία και στην διά γκιλοτίνας εκτέλεση των βασιλέων. Τύχη την οποία ακολούθησαν και πολλοί από τους πρωτεργάτες της … «Επανάστασης» ακόμα και ο αρχηγός της ο Ροβεσπιέρος. Εκείνα τα εξαιρετικά ταραγμένα χρόνια του «δημοκρατικού» αιματοκυλίσματος της Ευρώπης ,με «υπόδειγμα» τη Γαλλία , σπάρθηκαν στην υπό εξέγερση χώρα μηνύματα από τα τελετουργικά των στοών, που είχαν ενσωματωμένα πλήθος από παγανιστικές επιρροές , της μέχρι πρότινος φράγκικης επίδρασης των επιγόνων του Καρλομάγνου που «έμαθε» στρεβλά , ακόμα και τον αιρετικό χριστιανισμό!

Τα δόγματα της «Επανάστασης» τα προώθησαν μια σειρά «πνευματικών ανθρώπων»,όπως ο Βολταίρος, ο Ρουσσώ ο Ντιντερό κ.α ,τώρα για την «πνευματικότητα» των ανωτέρω επιφυλάσσομαι σε άλλη ευκαιρία. Το ενδιαφέρον εδώ εί-ναι ότι πολλοί από τους «πνευματικούς» ανθρώπους της γκιλοτίνας και των στοών, υπήρξαν εμπνευστές και συγγραφείς της νεότερης Ευρωπαϊκής ιστορίας αλλά και της ιστορίας του σύγχρονου κόσμου. Έτσι προέκυψε το φαλκιδευμένο πρόσωπο μιάς ιστορίας, που οι καθοδηγητές του εγχειρήματος μας την παρέδωσαν ως «παγκόσμια ιστορία».

Δηλαδή, το λέγω απερίφραστα, η γνωστή σήμερα ως παγκόσμια ιστορία, είναι το αφήγημα των στοών για την ιστορία. Φαίνεται υπερβολικό να είναι όλη η ιστορία φαλκιδευμένη από μια φράξια ανθρώπων-συνωμοτικά δρώντων και μοιάζει στα όρια του απίθανου.

Όμως η μελέτη των στοιχείων που αποκαλύπτονται αλλά και πολύ περισσότερο όσα επιβαβαιόνονται για τη δράση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας. Πάντως δεν μπορεί να διαψευστεί ούτε η λειτουργία των στοών, ούτε ο χαρακτήρας τους, ούτε η άλωση των συντεχνιακών στοών από την οργανωμένη μασονία, ούτε η ένταξη στη μασονία των πρωτεργατών της Γαλλικής «Επανάστασης» αλλά ούτε των «συμβόλων» της κομουνιστικής επιδρομής με τις γνωστές μορφές (Λένιν, Τρότσκι, Στάλιν κ.α)! Δηλαδή τεκμηριώνεται η εξέλιξη της ψευδο-επανάστασης ως πραξικόπημα μιάς μυστικής σέχτας αντιθρησκευτικών στοιχείων με μίσος κατά κάθε έννοιας υπερβατου πλην ίσως του υπερτάτου όντος που προσκυνούσε ο Ροβεσπιέρος και που ίσως του στοίχησε το κεφάλι του.

Με λίγα λόγια οι λεγόμενοι «Ευρωπαίοι» της ΕΟΚ αρχικά και των διάδοχων σχημάτων στη συνέχεια, «έραψαν» βολικά κουστούμια για να ντύσουν την αρχαία ρηχότητα και την δολοφονική πατροκτονία που διενήργησαν οι πρόγονοι των σημερινών Δυτικών και μη Φράγκων «προγόνων», (δηλαδή των Ρωμαίων και Ρωμιών), που στοιχειώνουν τους πατροκτόνους των Καρλομάγνειων στιφών που άλωσαν ως άλλοι Τούρκοι την φωτισμένη Δύση της Ρωμαϊκής κουλτούρας , βυθίζοντας όλη την Ευρώπη στο σκοταδισμό της παγανιστικής παράδοσής που έφεραν από την «παγωμένη» Βόρεια Ευρώπη. Και αφού παράλλαξαν σε συνεργασία με τον συμβιβασμένο και εμπορικά αξιοποιήσιμο Πάπα, αλλά και παράλληλα διέστρεψαν τη διδασκαλία του Ευαγγελίου, επιχειρούν ψευδεπίγραφα να εμφανιστούν ως συνέχεια της Δυτικής Χριστιανικής παράδοσης. Όμως η πραγματική Δυτική Χριστιανοσύνη είναι αυτή που υπήρχε μέχρι την εμφάνιση του Καρλομάγνου και ήταν ομόδοξη και ομότροπη της Ανατολικής Χριστιανοσύνης και ασφαλώς υπήρχε λειτουργική κοινωνία.

Από την εμφάνιση του Καρλομάγνου, με κοινές κατασκευές Φράγκοι του Καρλομάγνου και «νεοχειροτονημένοι» ή καλύτερα «διορισμένοι» επίσκοποι που προήλθαν όχι από τον χριστιανικό κλήρο αλλά από τους Φράγκους «ευγενείς» και ιπ-πότες επέβαλαν δόγματα «καινά όσο και κενά» ,που προήλθαν από την στόχευση του Καρλομάγνου να διασπάσει τον μέχρι τότε ενιαίο χριστιανισμό και να ηγηθεί ο ίδιος αρχικά του Δυτικού Χριστιανισμού και στη συνέχεια και δι’ εφόδου και του Ανατολικού, δηλαδή της Κωνσταντινούπολης, μόλις το επέτρεπαν οι συνθήκες. Ωστόσο αυτό δεν μπόρεσε να γίνει εύκολα κατορθωτό και περιμένοντας αναγκαστικά επιδόθηκαν στην προσπάθεια αλλοίωσης της Χριστιανικής Πίστης ώστε να αποκτήσει έρεισμα η διαφοροποίηση Δύσης και Ανατολής, με απώτερο στόχο να μπορεί να δικαιολογηθεί η δημιουργία νέου τάχα ορθοφρονούντος χριστιανικού κράτους, με τον πάπα εκκλησιαστικό ηγέτη (αντί του Πατριάρχη) και τον Καρλομάγνο αυτοκράτορα αντί του αυτοκράτορα της Κωνσταντινούπολης…

Παρέμεινε ωστόσο η στόχευση της υποδούλωσης της Ανατολής και αν δεν ήταν δυνατή η υποδούλωση στον παπισμό ας γίνονταν όπου ήταν δυνατόν!!! Την απάντηση έδωσε η ανάδειξη της οθωμανικής λαίλαπας που υποδαυλίστηκε βέβαια και ενισχύθηκε και από τους δολιοφθορείς του παπισμού με κορυφαία και προκλητική απροθυμία που επέδειξαν στην πολι-ορκία της Πόλης που δεν ενίσχυσαν την άμυνά της, αντίθετα λίγα χρόνια πριν εκβίαζαν τους «βυζαντινούς» να βάλουν «νερό» στο κρασί τους για «ενωθούν» χριστιανική Ανατολή και Δύση!!!

Αφού συντελέστηκε το ανόμημα της άλωσης της «Πόλης», ο «χριστιανός» πάπας έδειξε την αλήθεια του. Εξαπέλυσε τους Ουνίτες του να αλώσουν την Ορθοδοξία στην «αιχμάλωτη» Ελλάδα, με εξαγορές, απειλές, παροχή προστασίας από τους Τούρκους και άλλα παρόμοια.

Περισσότερο υπέφεραν τα νησιά του Αιγαίου, χωρίς να αποφεύγουν αυτή την τραγωδία οι Ορθόδοξοι πληθυσμοί σε όλη την Ευρώπη. Ο Πάπας των σταυροφοριών είχε κλειστά τα αυτιά στις εκκλήσεις των υπόδουλων Ελλήνων. Ο λόγος ήταν ένας και μοναδικός, δεν του παραδόθηκε η Ορθοδοξία έτσι ώστε να αναδειχθεί σε οιωνεί ένας και μοναδικός Χριστιανός ηγέτης για όλο τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »