οι πλέον κρίσιμες στιγμές για την ανθρωπότητα

ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ που δεν ακούστηκαν ποτέ…

”  Ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Άμυνας της Δούμας, Αλεξέι Ζουραβλιοφ, και στενός σύμμαχος του Πούτιν απείλησε ανοιχτά με εκτόξευση πυρηνικών όπλων τόσο τη Βρετανία όσο και την Φινλανδία.

“Η Φινλανδία , που ετοιμάζεται να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ , μπορεί να εξαφανιστεί σε δέκα δευτερόλεπτα.

Εάν η Φινλανδία θέλει να ενταχθεί σε αυτό το μπλοκ, τότε ο στόχος μας είναι απολύτως νόμιμος – να αμφισβητήσουμε την ύπαρξη αυτού του κράτους. Αυτό είναι λογικό.

Αν οι Ηνωμένες Πολιτείες απειλούν το κράτος μας, ωραία: εδώ είναι ο πύραυλος Sarmat [Satan-2] για εσάς και θα γίνετε πυρηνική στάχτη εάν πιστεύετε ότι η Ρωσία δεν πρέπει να υπάρχει.

Και η Φινλανδία λέει ότι είναι ένα με τις ΗΠΑ. Λοιπόν, μπείτε στη σειρά.

«Οι Φινλανδοί γενικά θα πρέπει να είναι ευγνώμονες στη Ρωσία για την ύπαρξη του κράτους τους, για το γεγονός ότι η Φινλανδία υπάρχει ως χώρα».

«Μπορούμε να χτυπήσουμε με ένα Sarmat από τη Σιβηρία, ακόμα και να φτάσουμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Και αν χτυπήσουμε από το Καλίνινγκραντ… ο χρόνος επίτευξης του υπερηχητικού είναι 200 ​​δευτερόλεπτα – οπότε προχωρήστε, παιδιά…

Στα σύνορα της Φινλανδίας δεν θα έχουμε στρατηγικά όπλα, αλλά πυραύλους Kinzhal, που μπορούν να φτάσουν στη Φινλανδία σε 20 δευτερόλεπτα ή ακόμα και σε 10 δευτερόλεπτα».

 

” οι πλέον κρίσιμες στιγμές για την ανθρωπότητα – θα προσπαθήσουν να ανοίξουν  όλα τα  πολεμικά μέτωπα του πλανήτη προκειμένου να καθυστερήσουν πυρηνικό πλήγμα στην Φινλανδία” 

Δεν το λέμε εμείς , το λένε άνθρωποι του ΘΕΟΥ που δεν σηκώνονται από την Προσευχή και την Δέηση υπέρ του σύμπαντός κόσμου.

ΚΑΙ όταν ρωτήσαμε τι μπορεί να γίνει μας είπαν:  

– ψάχνουν αφορμές να ανοίξουν συγκρούσεις άσχημες στην Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια , στο ΑΙΓΑΙΟ ,στην Γεωργία , στον Περσικό Κόλπο, ακόμα και στον Ειρηνικό. 

Άλλοι Πατέρες ειδοποίησαν σήμερα και άλλοι προειδοποίησαν πριν χρόνια 

 

 

Πολλοί αναλυτές μιλάνε τις τελευταίες ώρες για την τέλεια καταιγίδα των πολεμικών συγκρούσεων , της επισιτιστικής κρίσης και της κρίσης χρέους που θα βιώσουν τα Έθνη.

Ουδείς μιλάει για την καταιγίδα ΦΩΤΙΑΣ που θα τα κάψει όλα, μόνο οι άγιοι πατέρες  κτυπούν δεκαετίες  την καμπάνα ” να είστε έτοιμοι σε όλα τα πνευματικά θέματα που σας αφορούν…”  

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »