Θα παρουσιασθούν εδώ κάποιες βασικές τεχνολογικές μέθοδοι σύμφωνα με τις οποίες οι πραγματικοί ηγέτες του πλανήτη τροποποιούν το κλίμα και το διαμορφώνουν όπως θέλουν, στην ένταση που το θέλουν και σε όποιο σημείο του πλανήτη θέλουν. Στον αντίποδα, κάποιοι αφελείς μεν, ψηφοφόροι δε, έχουν τόσο κενό πληροφόρησης που αδυνατούν να σκεφθούν ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό στην πραγματικότητα, πόσο μάλλον να το αποδεχθούν. Είναι εκτός των διανοητικών τους ικανοτήτων αυτό το οποίο ξεκίνησε στην πράξη πριν από το 1970, και ως ιδέα πριν από το 1900. Οι χειραγωγοί του καιρού κρύβουν τις ενέργειές τους στην ανικανότητα του πλήθους ν’ αντιληφθεί αυτά που ζει, οπότε ενεργούν ελεύθερα. Οι ενέργειές τους είναι τόσο συντονισμένες και μεθοδικές ώστε βασίζονται σε χρονοδιάγραμμα ενεργειών.

Το χρονοδιάγραμμά τους, έτσι όπως έχει διαρρεύσει και δημοσιεύεται εδώ, προβλέπει ότι ο απόλυτος έλεγχος του καιρού, τροποποίησή του, θα επιτευχθεί τεχνολογικά μέχρι το 2025, καίτοι το χρονοδιάγραμμα έχει εκπονηθεί το 2000. Είμαστε δηλαδή λίγο πριν τον απόλυτο έλεγχο του καιρού, αν δεν έχει επιτευχθεί ήδη.

«Τροποποίηση καιρού», για να γνωρίζουμε τι εννοούν, είναι η αλλοίωση των καιρικών φαινομένων σε μια ορισμένη περιοχή για ορισμένο χρονικό διάστημα και μπορεί να χωριστεί σε δύο μεγάλες κατηγορίες: την καταστολή και την εντατικοποίηση των καιρικών φαινομένων. Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις, μπορεί να περιλαμβάνει και τη δημιουργία εντελώς νέου καιρού καθώς και να γίνει εξασθένιση ή έλεγχος ισχυρών καταιγίδων ή ακόμη και αλλαγή του παγκόσμιου κλίματος! Το να προκαλέσουν ή να καταστείλουν μια βροχόπτωση, ή να δημιουργήσουν σύννεφα ή ομίχλη, αυτά πλέον είναι οικολογικά πταίσματα καθημερινότητος.

Από διαρρεύσαν κυβερνητικό έγγραφο του 2008 των ΗΠΑ (fax), προκύπτει ότι πολλά στελέχη των ανωτάτων κυβερνητικών, στρατιωτικών και εμπορικών τομέων των ΗΠΑ γνώριζαν πολύ καλά ότι υπήρχε η τεχνολογία και τα μέσα με τα οποία όχι μόνον τροποποιούσαν τον καιρό, αλλά δημιουργούσαν και σεισμούς.

Εξ άλλου υπάρχουν δημοσιεύματα για πιθανές δοκιμές σεισμικών όπλων στην βάση της Σούδας από την δεκαετία του 1980, τότε που τρεμόπαιζαν τα φώτα της πόλεως των Χανίων όταν λειτουργούσαν τα όπλα αυτά, σε πειραματικό στάδιο.

Οι τεχνολογίες που ανεπτύχθησαν για να ελεγχθεί ο καιρός έγινε κυρίως από τις ΗΠΑ και Ρωσία, και είναι παράνομες βάσει της Συνθήκης της Γενεύης του ΟΗΕ το 1977 η οποία απαγόρευε οποιαδήποτε έρευνα σε μεθόδους τροποποιήσεως του καιρού. Αλλά ο ΟΗΕ υπάρχει για να επαναφέρει στην ορισθείσα τάξη του τις μικρές χώρες και όχι τις αχάριστες μεγάλες οι οποίες την μόνη ισχύ που αναγνωρίζουν είναι η στρατιωτική και αυτή την στηρίζουν σε ψέματα και δολιότητες.

Υπήρξαν άνθρωποι που προσπάθησαν ν’ αντισταθούν σ’ αυτό αλλά τα πλήθη δεν τους πρόσεξαν γιατί «έβλεπαν μπάλα». Το 1998, τον Φεβρουάριο, η Σουηδή ευρωβουλευτής Maj Britt Theorin στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, Ασφάλειας και Αμυντικής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πραγματοποίησε δημόσιες συζητήσεις στις Βρυξέλλες σχετικά με το πρόγραμμα HAARP, καθόσον το ΗΑΑRP αποτελεί βασικό εργαλείο τροποποιήσεως του καιρού και δημιουργίας σεισμών, επειδή η εγκατάσταση αυτή είναι άκρως επικίνδυνη οικολογικά για τον πλανήτη. Ενώ ζητήθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δώσουν στοιχεία οι ΗΠΑ για το HAARP, οι αμερικανοί «έκαναν τους κινέζους». Αγνόησαν τελείως την Ευρώπη και δεν έστειλαν τίποτα.

Το αίτημα της επιτροπής να συντάξει μια «Πράσινη Βίβλο» για τις «περιβαλλοντικές επιπτώσεις των στρατιωτικών δραστηριοτήτων», απορρίφθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση επιπόλαια με το σκεπτικό ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν έχει την απαιτούμενη δικαιοδοσία για να εμβαθύνει στους «δεσμούς μεταξύ περιβάλλοντος και άμυνας». Προφανώς η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να εμβαθύνει μέχρι του σημείου ν’ απαγορεύει τα πλαστικά καλαμάκια. Όλ’ αυτά αναφέρονται διότι αυτό που ζούμε, και το κακό που μας ετοιμάζουν, έχουν ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν.

Ο καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Οτάβα, Michel Chossudovsky, θεωρεί ότι αυτά τα οποία πυροδοτούν την κλιματική αλλαγή είναι τα νέα όπλα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Ομιλεί για όπλα διότι ο έλεγχος του καιρού θα χρησιμοποιηθεί ως όπλο, ως πολλαπλασιαστής στρατιωτικής ισχύος. Ομιλεί για όπλα και συνήθως τα όπλα στρέφονται εναντίον των λαών. Το HAARP είναι όπλο και με την ικανότητά του να προκαλεί πλημμύρες, ξηρασίες, τυφώνες και σεισμούς, σκοτώνει ανθρώπους . Το HAARP είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής. Δυνητικά, αποτελεί ένα κατακτητικό όργανο ικανό να αποσταθεροποιήσει επιλεκτικά τα γεωργικά και οικολογικά συστήματα ολόκληρων περιοχών. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την επιλεκτική τροποποίηση του κλίματος σε διάφορα μέρη του κόσμου με αποτέλεσμα την αποσταθεροποίηση των γεωργικών και οικολογικών συστημάτων. Έμμεσα θα επιδείνωνε αναποφεύκτως τις εθνικές οικονομίες, καταστρέφοντας τις υποδομές και θα πυροδοτούσε την χρεοκοπία των αγροτών σε τεράστιες περιοχές, με αποτέλεσμα την κατάσχεση των περιουσιών τους από πολυεθνικές. Μια χαρά τα έχουν σχεδιάσει όλα.

Η παγκοσμίου φήμης επιστήμονας Dr. Rosalie Bertell επιβεβαιώνει ότι «οι στρατιωτικοί επιστήμονες των ΗΠΑ εργάζονται σε συστήματα καιρού ως πιθανό όπλο εδώ και χρόνια. Οι μέθοδοι περιλαμβάνουν την ενίσχυση των καταιγίδων και την εκτροπή των ρευμάτων ατμών στην ατμόσφαιρα της Γης για να προκαλέσουν στοχευόμενες ξηρασίες ή πλημμύρες». Από την δεκαετία του 1970, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Zbigniew Brzezinski είχε προβλέψει στο βιβλίο του “Between Two Ages” ότι: «Η τεχνολογία θα καταστήσει διαθέσιμες, στους ηγέτες των μεγάλων εθνών, τεχνικές διεξαγωγής μυστικού πολέμου, από τις οποίες μόνο το ελάχιστο των δυνάμεων ασφαλείας χρειάζεται να εκτιμηθεί… Τεχνικές τροποποίησης του καιρού θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή παρατεταμένων περιόδων ξηρασίας ή καταιγίδες». Ο μπαγάσας πως ήξερε ότι έρχεται κλιματική αλλαγή;

Και ο Μαρκ Φίλτερμαν, πρώην Γάλλος στρατιωτικός, περιγράφει διάφορα είδη «μη συμβατικών όπλων» που χρησιμοποιούν ραδιοσυχνότητες. Αναφέρεται στον «καιρικό πόλεμο», υποδεικνύοντας ότι οι ΗΠΑ και η Σοβιετική Ένωση είχαν ήδη «κατακτήσει την τεχνογνωσία που απαιτείται για την απελευθέρωση ξαφνικών κλιματικών αλλαγών (τυφώνες, ξηρασία) στις αρχές της δεκαετίας του 1980». Μια επιπλέον πληροφορία. Επειδή χρειαζόντουσαν τις συχνότητες HF και VHF μας επέβαλαν την καλωδιακή τηλεόραση.

Στο παρακάτω γράφημα φαίνεται η διαδικασία τροποποιήσεως του καιρού. Από το Παγκόσμιο Δίκτυο Καιρού (GWN) πηγαίνουν οι πληροφορίες σε ειδικό Κέντρο Διαχείρισης Δεδομένων (WFSE) το οποίο ευρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τον υπεύθυνο (CINC), που είναι κάποιος τετράστερος στρατηγός των ΗΠΑ. Κατόπιν μεταβιβάζονται οι εντολές του σε επίγειους σταθμούς ραντάρ και αεροπορικές βάσεις. Διότι με αεροσκάφη γίνεται κυρίως η έκχυση αναλόγων σωματιδίων, νανοσωματιδίων ( να ‘τοι οι αεροψεκασμοί), και δημιουργούν τα καιρικά φαινόμενα που επιθυμούν.

Έχουμε δηλαδή καιρό κατά παραγγελία. Το κόστος του δεν είναι υψηλό. Σύμφωνα με ειδικό νανοσωματιδίων, ένα κιλό νανοσωματίδια στοιχίζει όσο ένα κιλό πατάτες. Επιπλέον, οι μέθοδοι και οι τρόποι είναι τόσοι πολλοί που ο μόνος περιορισμός τους είναι η φαντασία τους!

Ας δούμε πως δημιουργούν την βροχή. Αεροπλάνα ψεκάζουν με σωματίδια άνθρακος μια υδάτινη επιφάνεια όπως π.χ. θάλασσα, λίμνη. Ο άνθραξ απορροφά εύκολα την ηλιακή ακτινοβολία και επομένως θερμαίνεται. Ο θερμός άνθραξ θερμαίνει και τον περιβάλλοντα αέρα με αποτέλεσμα να θερμαίνεται η επιφάνεια του νερού από κάτω με αποτέλεσμα την εξάτμισή του. Τα θερμά ρεύματα του αέρος ανερχόμενα συμπαρασύρουν και τους υδρατμούς που συμπυκνώνονται ψηλά και σχηματίζουν νέφη. Με τον χρόνο αυξάνονται τα νέφη και θα φέρουν βροχή. Περιττό να πω ότι τα νέφη τα οδηγούν όπου θέλουν είτε με μικροκύματα είτε με δημιουργία ανέμων. Μπορούν ακόμη να μεταφέρουν την βροχή κόντρα στον άνεμο ανάλογα με την δυναμική στον χώρο. Αλλά και την δυναμική την διαμορφώνουν με το HAARP. Εδώ γίνεται απλοϊκή παράθεση παραδειγμάτων.

Η διασπορά άνθρακα, ως καλύτερη μέθοδος, θεωρείται αυτή που γίνεται με αεριωθούμενα αεροσκάφη με μετάκαυση ώστε να δημιουργούνται σωματίδια άνθρακα με βάση την έγχυση υγρού καυσίμου υδρογονάνθρακα στα αέρια καύσης του μετακαυστήρα.

Η σημασία δημιουργίας ή μη βροχής στις καλλιέργειες είναι μεγάλη, στον δε πόλεμο είναι τεράστια. Άλλο είναι να κινείται ο εχθρός σε λασπωμένο έδαφος και άλλο σε ξηρό. Καταλαβαίνετε. Ενώ εάν κάποιο κράτος δεν πειθαρχεί θα έχει ξηρασία και θα πεινάσει. Τις επεμβάσεις τους στον καιρό, τις ονόμασαν «κλιματική αλλαγή».

Ας δούμε τώρα πως δημιουργούν την ομίχλη, αν και εδώ έχουμε δύο βασικούς τύπους ομιχλών. Την ομίχλης πάνω από 0οC και την ψυχρή ομίχλη κάτω από 0οC. Για την ψυχρή ομίχλη απαιτείται το ψέκασμα του αέρα με στοιχεία που βοηθούν στην δημιουργία κρυστάλλων πάγου. Η πιο αποτελεσματική μέθοδος λέγεται υγροσκοπικό ψέκασμα. Κατά το ψέκασμα αυτό χρησιμοποιούνται στοιχεία τα οποία απορροφούν τους υδρατμούς που μπορεί να βοηθηθούν και από τον αέρα. Δεκαετίες έρευνας δείχνουν ότι η διάχυση ομίχλης είναι πολύ αποτελεσματική στην τροποποίηση του καιρού. Τελευταία χρησιμοποιούνται μικροκύματα (να το πάλι το ΗΑΑRΡ αλλά και το ECHELON) και λέιζερ, και έπεται η χρήσις «έξυπνων» υλικών που θα κάνουν ολ’ αυτά ευκολότερα. Τα νέα υλικά θα επικοινωνούν μεταξύ τους, κάτι θυμίζει από γραφένιο, και θα καθοδηγούνται καθοδηγώντας έτσι και την ομίχλη και θα την διαμορφώνουν ανάλογα με τοις εντολές του χειριστή των μικροκυμάτων. Θα έχουμε και «έξυπνες» ομίχλες σε λίγο.

Η διασπορά των έξυπνων υλικών στον αέρα γίνεται με αεροπλάνα. Να΄τοι πάλι οι αεροψεκασμοί. Μέχρι σήμερα κατόρθωσαν να δημιουργήσουν και μικρή ομίχλη 100 μέτρων μπλοκάροντας το UV/IR/ορατού φάσματος. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει σε μια μικρή στρατιωτική μονάδα ν’ αποφύγει τον εντοπισμό της στο φάσμα υπερύθρων ακτινών.

Ας δούμε τώρα τι κάνουν με τις καταιγίδες. Έχουν τεχνικές που αυξάνουν την απελευθέρωση της λανθάνουσας θερμότητος στην ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα επιπλέον υδρατμούς και αναπτύσσονται έτσι πιο συμπαγή, αν είναι δόκιμος ο όρος, σύννεφα, και χαμηλότερη ατμοσφαιρική θέρμανση με αποτέλεσμα την ατμοσφαιρική αστάθεια, κάτι που είναι το ευκταίο γι’ αυτούς, οι οποίοι μας διδάσκουν οικολογική συνείδηση από τις τηλεοράσεις. Μπορούν να προσθέσουν και άλλες συνθήκες με μικροκύματα, κλπ, και να φτιάξουν τέτοια καταιγίδα που να μην μπορεί να ελεγχθεί πλέον από κανέναν. Σημασία έχει ότι μπορούν να την εκμεταλλευτούν.

Τώρα, ενέταξαν στα σχέδιά τους και την ιονόσφαιρα. Την οποία μπορούν πλέον να την τροποποιήσουν! Είναι γνωστή η συνέντευξη του Ιάπωνα Υπουργού των Οικονομικών που όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος γιατί πουλήσατε κάποιες εταιρείες στους αμερικανούς χωρίς εμφανή λόγο, αυτός απάντησε ότι το κάναμε επειδή μας απείλησαν με τσουνάμι. Ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πως γίνεται αυτό; Ο Υπουργός απάντησε ότι θερμαίνουν ένα τμήμα της ιονόσφαιρας με το HAARP, κατόπιν σταματάνε αμέσως την θέρμανση, η ιονόσφαιρα ψύχεται πολύ γρήγορα και επανέρχεται στην θέση της βιαίως ωθώντας τις από κάτω της αέριες μάζες που με την σειρά τους ωθούν τα ύδατα του ωκεανού και δημιουργούν το τσουνάμι. Δεν είναι γνωστό αν ο μαρτυριάρης υπουργός ζει ακόμη.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι τροποποίησης της ιονόσφαιρας. Με, έγχυση χημικών ατμών, θέρμανση, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, δέσμες σωματιδίων όπως ιόντα, ουδέτερα σωματίδια, και πολλά άλλα και όλα τους τα πειράματα ήταν επιτυχή. Μέχρι και η Βραζιλία πειραματίστηκε την τροποποίηση της ιονόσφαιρας με έγχυση σωματιδίων.

Επειδή η επιφάνεια της ιονόσφαιρας μεταβάλλεται και ανεβοκατεβαίνει, και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα τόσο στις επικοινωνίες όσο και στα μικροκύματα με τα οποία τροποποιούν τον καιρό, όπως προαναφέρθηκε, κατόρθωσαν να φτιάξουν ένα «ιονικό κάτοπτρο» στην ατμόσφαιρα με διασταυρούμενες ακτινοβολίες σε χαμηλό ύψος συγκεκριμένων συχνοτήτων που εκπέμπονται από επίγειους σταθμούς το οποίο μπορεί να υπάρχει όσο χρονικό διάστημα απαιτεί ο χειριστής και για τον λόγο που θα το χρησιμοποιήσει. Ένας λόγος είναι και η τροποποίηση του καιρού.

Τέλος, υπάρχει και ένας άλλος καιρός. Ο τεχνητός. Νανοσωματίδια θα «συναρμολογούνται» ηλεκτρονικά και θα φαίνονται σαν σύννεφα, θα κινούνται με τηλεχειρισμό και να επικοινωνούν μεταξύ και θα μπορούν να δημιουργούν π.χ. μια διαφορά ηλεκτρικού δυναμικού στην ατμόσφαιρα, η οποία δεν θα υπήρχε, και έτσι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στοχευομένους και χρονομετρημένους κεραυνούς. Και να’ ταν μόνο αυτό, θα μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογική κατάσταση αυτών που στοχοποιούν. Αλλά εδώ αναλύουμε μόνο την τροποποίηση που κάνουν στον καιρό.

Μ’ όλ’ αυτά που κάνουν στον καιρό… τον κακό τους τον καιρό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »