Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) ξεκινά σήμερα το παγκόσμιο συνέδριό του, αλλά ο ιδρυτής του WEF Κλάους Σβαμπ και τώρα ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος μόλις υποκλίθηκαν- δεν θα παρευρεθούν!

Επικαλούμενος δήθεν “προβλήματα υγείας” ο Klaus Schwab μόλις έκανε γνωστό ότι δεν θα παραστεί στο συνέδριο του WEF στο Νταβός.

Τώρα, ο Τζορτζ Σόρος δηλώνει δημοσίως ότι και αυτός δεν θα παραστεί. Και αυτό παρά το γεγονός ότι η ημερομηνία του συνεδρίου έχει οριστεί μήνες πριν και ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση που διοργανώνει το WEF κάθε χρόνο.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η χώρα της Ελβετίας αναπτύσσει πέντε χιλιάδες στρατιώτες και εξουσιοδοτεί τους στρατιώτες αυτούς να “χρησιμοποιούν αστυνομική δύναμη καταναγκασμού” για να διατηρούν την τάξη.

Οι φήμες οργιάζουν και ισχυρίζονται (αβάσιμα) ότι τόσο ο Schwab όσο και ο Soros πιστεύουν ότι τους κυνηγούν για αυτά που κάνουν και προσπαθούν να κάνουν στον κόσμο.  Οι ΦΗΜΕΣ (ανυπόστατες) ισχυρίζονται ότι και οι δύο άνδρες φοβούνται πλέον για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Περισσότερα αν το καταλάβω…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »