Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής
Ένα χυδαίο περιστατικό σημειώθηκε της τελευταίες ημέρες στην Αθήνα με ομάδα μπάχαλων να επιτίθεται σε έναν ηλικιωμένο άνδρα με σκοπό απλώς να του σπάσουν την εικόνα της Παναγίας και να τη σκίσουν.

 

Η εν λόγω ομάδα, φώναζε παράλληλα συνθήματα όπως «Στο δι@λο η οικογένεια στο δι@λο και η Πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει να ζήσουμε εμείς»

Ανάμεσα στα μπάχαλα όμως, κι αυτό είναι το πιο τρομακτικό από όλα, φέρεται να βρίσκεται μία εκ των διδασκόντων του τμήματος κοινωνιολογίας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρει το lawandorder.gr.

Για το θέμα που είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας, δρυμεία κριτική άσκησε και ο Άδωνις Γεωργιάδης στο τουίτερ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος απάντησε στους βέβηλους με συγχώρεση.

«Συγχώρεσε, Κύριε, το σφάλμα και δείξε τους τι σημαίνει συγχώρεση και ευσπλαχνία, Εσύ που είσαι η ταπεινή αγάπη. Εσύ που συγχώρεσες πάνω στον Σταυρό τον ληστή. Μόνον Εσύ μπορείς να νοηματοδοτήσεις τη ζωή τους! Κύριε, δείξε τον δρόμο της Αλήθειας! Μόνο η ταπεινή αγάπη μπορεί να απαντήσει σε όλα τα προβλήματα του ανθρώπου. Άλλωστε, Εκείνος είναι που αγάπησε αληθινά τα παιδιά!» ακούγεται να λέει ο μητροπολίτης στο βίντεο που ανέβασε η μητρόπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »