ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΙΩΤΗΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ ιδου ποιοι παρέστησαν στην πολιτικη κηδεία του Φονεως. Οι Μητσοτακοπαπανδεηδες πρωτοι κ καλυτεροι. Την Ελληνική σημαία στο φέρετρο αυτου που κατέσφαξε αδέρφια Έλληνες. Δημόσια δαπάνη παρακαλω.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, η πρόεδρος της Βουλής Αν. Ψαρούδα – Μπενάκη….

ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Χρ. Σαρτζετάκης, οι πρώην πρωθυπουργοί Τζ. Τζαννετάκης και Κ. Μητσοτάκης, ο Μίκης Θεοδωράκης.

Επίσης οι υπουργοί Εσωτερικών και Δημόσιας Διοίκησης Πρ. Παυλόπουλος, Τύπου και Επικρατείας Θ. Ρουσόπουλος, ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς, Εργασίας Π. Παναγιωτόπουλος, Ανάπτυξης Δ. Σιούφας, Πολιτισμού Φ. Πάλλη – Πετραλιά, Τουρισμού Δ. Αβραμόπουλος, Γεωργίας Α. Μπασιάκος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δ. Ρέππας, Β. Παπανδρέου, Χρ. Παπουτσής, Ακ. Τσοχατζόπουλος, Χ. Καστανίδης, Φ. Πετσάλνικος, Στ. Τζουμάκας, οι πρώην υπουργοί Δ. Κρεμαστινός, Αν. Πεπονής, Κ. Λαλιώτης. Ο γραμματέας της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης, αντιπροσωπεία του ΣΥΝ με επικεφαλής τον πρόεδρό του Αλ. Αλαβάνο, αντιπροσωπεία του ΔΗΚΚΙ αποτελούμενη από τους Π. Μαντά, Π. Τσίρκα, Χρ. Σκεπετάρη, ο πρόεδρος της ΑΚΟΑ Γ. Μπανιάς, ο Μ. Γλέζος, ο Μ. Δρεττάκης κ.ά.

Η υπερνομάρχης Αθήνας – Πειραιά Φ. Γεννηματά, ο νομάρχης Αθήνας Γ. Σγουρός, ο νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας, η δήμαρχος Αθήνας Ντ. Μπακογιάννη, οι αντιδήμαρχοι Ν. Λουλέ και Κ. Μπουρδάρα, αρκετοί νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.ά.
Επίσης από τον καλλιτεχνικό χώρο μπορέσαμε να διακρίνουμε: Τον Γ. Νταλάρα, τον Δ. Μητροπάνο, τον Μ. Μητσιά, τον Λ. Χαλκιά, την Γ. Βέη, την Μπ. Βαλάση, τον Αγ. Αντωνόπουλο, τον Β. Κολοβό, την Ελ. Γερασιμίδου, τον Β. Ξένο, την Αν. Φόνσου, τον Φ. Ταξιάρχη, την Ν. Μπαλτσαβιά, την Μ. Τζομπανάκη, την Λ. Καφαντάρη, τον Π. Ορκόπουλο, τον Κ. Κωνσταντόπουλο και πολλούς άλλους ακόμα.
Μ@μω την Δημοκρατίας σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »