Τα τακτικά πυρηνικά διαφέρουν από τα στρατηγικά πυρηνικά όπλα, υπό την έννοια ότι έχουν μικρότερη ισχύ και μικρότερο βεληνεκές. Με άλλα λόγια, δεν μπορούν να εξαφανίσουν ολόκληρες πόλεις, αλλά μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες καταστροφές. 

Ποιος σπρώχνει την Ρωσία να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά στην Ουκρανία και τι επιδιώκει ;  

Η κυβέρνηση Μπάιντεν άφησε να εννοηθεί ότι οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιούσαν τακτικά πυρηνικά όπλα κατά των ρωσικών δυνάμεων, εάν οι Ρώσοι χρησιμοποιήσουν τακτικά πυρηνικά εναντίον της Ουκρανίας. Από την στιγμή που τα πυρηνικά αρχίζουν να πετούν, δεν υπάρχει γυρισμός.  

Η Washington Post είχε αναφέρει προηγουμένως ότι Ουκρανοί αξιωματούχοι είχαν συζητήσει να επιτεθούν στη Μόσχα …  Δεν πρέπει επίσης να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κάποιο τρίτο μέρος να προσπαθεί να προκαλέσει τη Ρωσία να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά εναντίον της Ουκρανίας, επειδή γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ πιθανότατα θα απαντούσαν χρησιμοποιώντας τακτικά πυρηνικά κατά των ρωσικών δυνάμεων  

Ο Γέροντας μου μας είπε το 2014 : …..….’’ Όταν ο Ρώσος θα κτυπήσει την Ουκρανία, και όταν θα ανάψει για τα καλά η σύγκρουση, η Ρωσία όπως μια πληγωμένη αρκούδα θα κατέβει προς τα κάτω (νότια) για να εκδικηθεί …..’’  

Οι στρατιωτικοί διοικητές του ΝΑΤΟ ανησυχούν  για το γεγονός ότι αυτός που θα ήταν ο δεύτερος πιο ισχυρός στρατός ( ουκρανικος) στο ΝΑΤΟ (αν ήταν μέλος) κυριολεκτικά εξαφανίζεται  

Την 1η Μαΐου ο ρωσικός στρατός χρησιμοποίησε όπλα μεγάλης εμβέλειας για να καταστρέψει τουλάχιστον δύο τμήματα αεράμυνας που αποτελούνταν από συστήματα S-300 SAM (πύραυλοι επιφανείας-αέρος) σε μια επίθεση σε αποθήκες στο Pavlograd, στις αποθήκες στεγάζονταν οι τακτικοί βαλλιστικοί πύραυλοι «Grom-2»  οι οποίοι  καταστράφηκαν σε ένα από τα επόμενα πλήγματα. 

Ο ανώτατος διοικητής του ΝΑΤΟ, στρατηγός του αμερικανικού στρατού  Cavoli δήλωσε ότι ο ρωσικός στρατός που επιχειρεί στην Ουκρανία έχει στρατηγικό βάθος σε ανθρώπινο δυναμικό και έχει χάσει μόνο ένα πολεμικό πλοίο και περίπου 80 μαχητικά και τακτικά βομβαρδιστικά σε έναν αεροπορικό στόλο που αριθμεί περίπου 1.000 μέχρι στιγμής.  Ο στρατηγός αντέκρουσε τον Υπουργό Άμυνας Lloyd Austin και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Mark Milley που προπαγάνδιζαν ότι η Ρωσία βρίσκεται στα πρόθυρα της ήττας.  

Μιλώντας στο πάνελ της Βουλής την Τετάρτη, ο στρατηγός Καβόλι είπε: ‘’Αυτός ο πόλεμος απέχει πολύ από το να τελειώσει,  νομίζω ότι [οι Ρώσοι] μπορούν να πολεμήσουν άλλο ένα χρόνο, οι ρωσικές αεροπορικές, θαλάσσιες, διαστημικές, και στρατηγικές δυνάμεις δεν έχουν υποστεί σημαντική υποβάθμιση στον τρέχοντα πόλεμο. Επιπλέον, η Ρωσία πιθανότατα θα ξαναχτίσει τον μελλοντικό στρατό της σε μια μεγάλη και πιο ικανή χερσαία δύναμη… Η Ρωσία διατηρεί ένα τεράστιο απόθεμα ανεπτυγμένων και μη αναπτυγμένων πυρηνικών όπλων, τα οποία αποτελούν υπαρξιακή απειλή για τις ΗΠΑ’’. 

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν οδηγεί το ΝΑΤΟ σε μια ταπεινωτική ήττα στην Ουκρανία που μπορεί να  αποδυναμώσει την αξιοπιστία των ΗΠΑ ως παγκόσμια δύναμη.  Ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern είπε ‘’ Ίσως, πρέπει να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Ίσως, πρέπει να εκθέσουμε ανθρώπους όπως ο Επικεφαλής του Επιτελείου Στρατού Milley και ο Γραμματέας Austin για τα ψέματα που έχουν πει σχετικά με την πρόοδο της Ουκρανίας’’ Την ίδια άποψη συμμερίζεται και ο πρώην αναλυτής της CIA Λ. Τζόνσον. Έγραψε : ‘’ η Ουκρανία θα συντριβεί και θα καεί ’’  

Οι πιθανότητες η Ουκρανία να κάνει κάποιου είδους «διάσπαση» στη ρωσική πρώτη γραμμή μήκους 950 χιλιομέτρων δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει μια αντεπίθεση από μια εξαγριωμένη αρκούδα που στο πέρασμα της θα αφήνει καμένη Γη. Η επίθεση στο Κρεμλίνο δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά μέρος ενός μεγαλύτερου κύματος ουκρανικών αεροπορικών επιδρομών στον κυρίαρχο χώρο της Ρωσίας. Τις τελευταίες ημέρες, το καθεστώς της Ουκρανίας  επιτέθηκε, εκτός από τη ρωσική πρωτεύουσα, στις περιοχές του Μπριάνσκ και του Κρασνοντάρ, έχοντας πλήξει εγκαταστάσεις πετρελαίου στην τελευταία, ως γνωστόν, εδώ και μήνες το Κίεβο εξαπολύει διαδοχικές εισβολές κατά της Ρωσίας σε μια απέλπιδα προσπάθεια πρόκλησης βίαιων ρωσικών απαντήσεων.

Το κύριο πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι η ρωσική υπομονή μπορεί να εξαντληθεί. Μετά την επίθεση στη Μόσχα, υπάρχει ισχυρή πίεση για να δοθούν εντολές στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις να καταστρέψουν ολόκληρη την εχθρική δύναμη πυρός το συντομότερο δυνατό. Η ουκρανική πλευρά πιστεύει ότι με τις έντονες ρωσικές επιθέσεις θα έχει μεγαλύτερα επιχειρήματα να ζητήσει βοήθεια από τη Δύση για νέα στρατιωτικά πακέτα, η Ρωσία ομως χρησιμοποιεί μόνο ένα μικρό μέρος της στρατιωτικής της δύναμης στην ειδική επιχείρηση, ενώ η Ουκρανία μάχεται με ό,τι έχει. Ακόμα κι αν πάρει  πιο εξελιγμένα όπλα από τη Δύση, το Κίεβο σίγουρα δεν θα έχει καμία πιθανότητα.   

 Ελπίζω όλοι όπου κι αν βρίσκεστε, σε όποιο μέρος του κόσμο, να είστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε, ανά πάσα στιγμή. Γιατί τα πράγματα θα εκραγούν ξαφνικά !!! Προετοιμαστείτε για ένα πολύ ‘’ΖΕΣΤΟ’’ αιματηρό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο, η κατάσταση θα ξεφύγει από τον έλεγχο τους πολύ σύντομα

Αγία Αλυπία του Κιέβου (Avdeyeva,1910– 1988) η δια Χριστόν σαλή   

Της αποκαλύφθηκε ότι στις 26 Απριλίου 1986 θα γίνει ατύχημα στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνομπίλ. Και η μητέρα Αλυπία προειδοποίησε τους ανθρώπους πολύ πριν από την τραγωδία ότι η γη θα καεί, ότι θα «δηλητηριαστούν» η γη και το νερό. “Κάτω από το έδαφος καίγεται η γη, Σβήστε τη φωτιά!” Προέβλεψε όλα τα επόμενα δεινά και αισθάνθηκε την τρομερή ανάσα του  επερχόμενου Τρίτου παγκοσμίου πολέμου. «Αυτός δεν θα είναι πόλεμος, αλλά  εκτέλεση λαών για τη σάπια κατάστασή τους. Τα νεκρά σώματα θα είναι σαν βουνά, και κανείς δεν θα τα παίρνει για να τα θάψει.  Τα βουνά και οι λόφοι θα διαλυθούν, θα ισοπεδωθούν. Οι άνθρωποι θα τρέχουν από τόπο σε τόπο. Ο πόλεμος θα ξεκινήσει από του Πέτρου και Παύλου – στις 12 Ιουλίου, την ημέρα των πρωτοκορυφαίων Μεγάλων Αποστόλων. Αυτό θα συμβεί όταν θα βγάλουν έξω το πτώμα …. ».   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »