Προτού ξεκινήσουμε την ανάλυση του σημερινού θέματος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας στην εβδομαδιαία αρθρογραφία μου τους τελευταίους τρεις μήνες. Αυτό το οποίο ζούμε είναι μια μάχη για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου και για αυτό είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικό όταν βλέπω τόσο κόσμο να κάνει like στα άρθρα μου και να δείχνει με αυτό τον τρόπο την αντίσταση του σε αυτή τη πολεμική που δεχόμαστε. Θυμίζω πως όσοι έχετε απορίες, σχόλια ή προτάσεις για άρθρα μπορείτε να εγγραφείτε στη σελίδα μου στο Facebook (λινκ εδώ https://www.facebook.com/profile.php?id=100088787553150 ) όπου θα χαρώ να ακούσω και τις δικές σας απόψεις.

Ας επικεντρωθούμε τώρα στο θέμα μας. Επειδή ξέρω πως τον τελευταίο μήνα σας έχω σφυροκοπήσει με κάτι άρθρα των δύο και τριών χιλιάδων λέξεων αποφάσισα αυτή τη φορά να μην εμβαθύνω τόσο και να είμαι πιο λακωνικός.

Όπως μπορεί να θυμάστε από το πρώτο άρθρο μου πάνω στην Ατζέντα 2030 (λινκ εδώ https://focusfm.gr/atzenta-2030-mia-pragmatikotita-poy-einai-idi-edo/ ) είναι ζωτικής φύσεως για το τεχνοκρατικό κράτος να ασκεί πλήρη έλεγχο στις κινήσεις των πολιτών. Αυτό, όπως έγραψα, το είδαμε να λαμβάνει σάρκα και οστά με τα μέτρα καραντίνας όπου το κράτος απέκτησε την υπερεξουσία να ορίζει το αν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας, πόσο

μπορούμε να απομακρυνθούμε από αυτά και ποιούς μπορούμε να δεχτούμε εντός αυτών. Κάτι που επίσης είδαμε να γεννάται από το αφήγημα της καραντίνας ήταν και ένα αφήγημα σχετικά με το πώς τα μέτρα αυτά και ο περιορισμός της ανθρώπινης κίνησης και ελευθερίας είχαν υποτίθεται θετικό αποτέλεσμα για το περιβάλλον. Αυτό το είδαμε με τη μορφή διάφορων βίντεο και άρθρων που ισχυρίζονταν πως η καραντίνα μείωσε τη ρύπανση στις πόλεις, επέστρεψε τα πουλιά στα πάρκα και ού το καθεξής.

Πόσο λέτε να πήρε στις παγκόσμιες ελίτ να συνδυάσουν αυτά τα δύο αφηγήματα σε ένα; Ναι, καλά καταλάβατε, πλέον κάνουν λόγο για κλιματικά lockdown. Βλέπετε, οι διεθνείς ελίτ και τα τσιράκια τους εντός των κυβερνήσεων μας γλυκάθηκαν από όλη τη δύναμη που τους έδωσε η “κατάσταση εκτάκτου ανάγκης” λόγω COVID και ψάχνουν τρόπους να διατηρήσουν αυτές τις αυθαίρετες και αντιδημοκρατικές υπερεξουσίες επ’ αόριστον. Ας δούμε τι ακριβώς σχεδιάζουν.

Το “Σοβιέτ” της Οξφόρδης 

Στην όχι και τόσο μακρινή μας Αγγλία οι κρατικές αρχές ετοιμάζουν ήδη ένα νέο σύστημα για τον περιορισμό και τον έλεγχο των πολιτών. Η πόλη της Οξφόρδης λίαν συντόμως σκοπεύει να θέσει σε εφαρμογή ένα πλάνο για τον “περιορισμό της κυκλοφοριακής συμφόρησης” και την “προστασία του περιβάλλοντος” βάση του οποίου η πόλη θα χωριστεί σε 6 ζώνες. Οι πολίτες θα χρειάζονται ειδικά πάσα για να μετακινηθούν από ζώνη σε ζώνη (και για να βγουν από την πόλη κατ’ επέκταση) με το κάθε πάσο να επιτρέπει 100 τέτοιες ημερήσιες μετακινήσεις τον χρόνο (ή περίπου δύο μετακινήσεις την εβδομάδα) με σκοπό να αποφεύγονται οι “περιττές” μετακινήσεις. Όσοι έχουν εξαντλήσει αυτές τις 100 ημερήσιες άδειες μετακίνησης εκτός της ζώνης τους θα πρέπει να περιοριστούν σε αυτή για το υπόλοιπο του έτους ή να μετακινούνται εκτός αυτής μόνο με χρήση εναλλακτικών του αυτοκινήτου μέσων (πχ. λεωφορείο, ταξί, μηχανή χαμηλού κυβισμού, κτλ.).

Προκειμένου να αιτηθεί ένας πολίτης μια τέτοια άδεια μετακίνησης 100 ημερών θα πρέπει να δηλώσει τα στοιχεία του οχήματος (ή των οχημάτων του αν έχει πάνω από ένα) στο δημοτικό συμβούλιο το οποίο και θα είναι αυτό που θα κρίνει αν πράγματι αξίζει να του δοθεί άδεια μετακίνησης. Για την εξασφάλιση της τήρησης αυτών των μέτρων θα υπάρχει μόνιμος έλεγχος των δρόμων από δίκτυο έξυπνων καμερών αναγνώρισης οχημάτων οι οποίες θα εντοπίζουν τυχόν “παραβάτες” οι οποίοι κινούνται με αυτοκίνητο έχοντας εξαντλήσει τις ημερήσιες άδειες μετακίνησής τους.

Το πλάνο αυτό δεν είναι πατέντα των Βρετανών αλλά στηρίζεται στην διεθνιστική ιδέα της δημιουργίας της πόλης των “15 λεπτών” κατά την οποία ό,τι ανάγκη έχεις (σούπερ μάρκετ, σχολεία, δημόσιες υπηρεσίες, κτλ.) θα μπορεί να βρεθεί και να ικανοποιηθεί εντός μιας ακτίνας 15 λεπτών με τα πόδια από το σπίτι σου, κάτι που καθιστά “περιττό” το να μετακινείσαι εκτός αυτής ή να κάνεις χρήση αυτοκινήτου. Το σχέδιο αυτό είναι προγραμματισμένο να εφαρμοστεί στη πόλη της Οξφόρδης το 2024 αν και η πιλοτική εξάμηνη εφαρμογή του θα ξεκινήσει εντός του 2023. Οι αρχές της πόλης έχουν δηλώσει πως το μέτρο θα εφαρμοστεί ασχέτως του αν συγκεντρώσει λαϊκή στήριξη ή όχι.

Στο δια ταύτα

Όπως είδαμε και στη συζήτηση που είχαμε με τον Στέφανο Δαμιανίδη σχετικά με την Πράσινη Προπαγάνδα και την Πράσινη Ατζέντα (λινκ εδώ https://youtu.be/EO1k5B6CcC8?t=6732) αυτές δεν είναι τίποτα παραπάνω από εναλλακτικές ονομασίες και κερκόπορτες για τον τεχνοκρατικό έλεγχο που θέλει να επιβάλει η Ατζέντα 2030. Στόχος των τεχνοκρατών όπως είδαμε και στα άρθρα για τις ευθανασίες (https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0bdfJH3oh57cueo5JKL3etfccpLd XGkrTbv2YRJ2L8dbG5AFu9ckTZ499e61Tghqyl&id=100088787553150 ) είναι ο απόλυτος έλεγχος της ζωής της “ανθρώπινης μηχανής” και τμήμα αυτού είναι και ο έλεγχος του πού πάμε, πού περνάμε τον χρόνο μας και με ποιούς συγχρωτιζόμαστε. Προκειμένου να το πετύχει αυτό η ατζέντα επιτάσει πολλά μέσα και αφηγήματα όπως είναι αυτό της “προστασίας του περιβάλλοντος” και της “διευκόλυνσης της ζωής μας” όχι μόνο για να κρύψει τους αληθινούς στόχους της αλλά και για να συγκεντρώσει λαϊκή στήριξη από τα στρώματα των λιγότερο ενημερωμένων πολιτών. Όπως όμως και να προσπαθούν να μας πλασάρουν αυτό το αφήγημα, ο κοινός παρονομαστής είναι ένας: ελευθερία με το σταγονόμετρο.

Αν οι διεθνιστές καταφέρουν να εφαρμόσουν μέτρα σαν αυτό που περιγράψαμε, τότε βασικά ανθρώπινα δικαιώματα και βασικές ελευθερίες θα μετατραπούν σε προνόμια και σπάνια “δώρα” από το κράτος προς του πιο “υπάκουους” πολίτες. Οι αντιφρονούντες θα μετατραπούν σε κατ’ οίκον δεσμώτες (όπως όταν ήμασταν σε καραντίνα) και θα καταστούν ανίκανοι να μετέχουν της οικονομίας και της κοινωνίας όπως παραλίγο να γίνει με τα υποχρεωτικά πιστοποιητικά εμβολιασμού/κοινωνικών φρονημάτων. Οι δε μετέχοντες στην κοινωνία και στην οικονομία δε θα έχουν καλύτερη τύχη καθώς θα κληθούν να ζήσουν σε ένα καθεστώς τύπου Σοβιετικής Ένωσης όπου θα πρέπει να συμβαδίζουν δουλοπρεπώς με κάθε εντολή των διεθνών ελίτ υπό την απειλή του εξοστρακισμού τους από την κοινωνία και την οικονομία.

Όσοι νομίζουν πως όλα αυτά είναι μακρινά και αφηρημένα συμβάντα που δε τους αφορούν καλά θα κάνουν να κρατήσουν στο νου τους πως σχέδια σαν αυτό που ετοιμάζουν να εφαρμόσουν στην Οξφόρδη θα εφαρμοστούν σε όλους μας. Όπως η “έξυπνη πόλη” που είδαμε στη Χεβρόνα (λινκ εδώ https://focusfm.gr/israil-to-protopalikaro-tis-atzentas-2030/ ) γίνεται τώρα “εξαγωγή” στην Οξφόρδη, έτσι θα γίνει σε λίγο “εξαγωγή” και σε κάθε άλλη δυτική πόλη. Οι παγκόσμιες ελίτ ποντάρουν στην άγνοια και στην απάθεια των πληθυσμών για να επιτύχουν τα αρρωστημένα σχέδιά τους. Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε αυτή τη κατάσταση και να τους δείξουμε πως δεν είναι ούτε τόσο έξυπνοι όσο νομίζουν, ούτε και τόσο πονηροί ώστε να περάσουν τέτοια πλάνα κάτω από τη μύτη μας και να μας πείσουν να τα καταπιούμε αμάσητα.

Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το άρθρο και θα χαρώ να ακούσω και τα δικά σας σχόλια πάνω στο θέμα στη σελίδα μου στο Facebook ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100088787553150 ). Καλή Χρονιά και εις το επανιδείν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »