ανέλυσα το πώς λειτουργούν τα κόμματα και οι εκλογές γενικότερα, λέγοντας πώς όλο το πολιτικό σύστημα είναι ένα στημένο θέατρο και απλά ζητούν τη συμμετοχή μας σε αυτό, ώστε να μαγειρέψουν αφενός τις ψήφους μας και αφετέρου να μας κρατούν διχασμένους και απασχολημένους με το ποιον να ψηφίσουμε σαν εναλλακτική, με το σκεπτικό του λιγότερο κακού, αντί να κάνουμε κάτι δραστικότερο που θα τους έπαυε όλους.

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Οι ξένοι έκαναν το ένα μέρος της δουλειάς ψηφίζοντας απευθείας τη ΝΔ και η σίνγκιουλαρ μαζί με τις βρωμιές που από τις πρώτες ώρες άρχισαν να γίνονται, έφεραν το αποτέλεσμα που ήθελαν οι απέξω. Αλήθεια πιστέψατε ότι θα έβγαινε κάτι διαφορετικό;

Ακόμα και η δήθεν απαξίωση του Σύριζα στημένη ήταν ώστε να δικαιολογηθούν τα ποσοστά της ΝΔ και να προωθηθεί είτε άμεση συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από τώρα είτε στο διάστημα ακυβερνησίας, μόλις ολοκληρωθούν οι εξίσου στημένες εκλογές των γειτόνων, να προκύψει ένα έκτακτο γεγονός (πχ χτύπημα σε νησιά/σεισμός) που να απαιτεί το γρήγορο σχηματισμό κυβέρνησης χωρίς επαναληπτικές εκλογές.

Έτσι για άλλη μια φορά ο λαός έχασε το χρόνο του και προχωρούν αυτοί τα σχέδιά τους.

Τι περιμένουμε από δω και πέρα.

Συγκυβέρνηση λοιπόν, με μηδενική αντιπολίτευση αφού είναι όλοι το ίδιο.

Φέρνουν κραχ παγκόσμιο ώστε να δικαιολογήσουν την καθιέρωση του ήδη έτοιμου ψηφιακού νομίσματος που θα καταργήσει πλήρως τα μετρητά. Πείτε αντίο στο κομπόδεμά σας και τις καταθέσεις σας.

Για να αποκτήσει κάποιος ψηφιακό νόμισμα θα πρέπει να αποκτήσει ψηφιακά έγγραφα-ταυτότητα για να αναγνωρίζεται από την ψηφιακή διακυβέρνηση.

Θα πρέπει να προσαρμόζεται σε κάθε διαταγή του κράτους για να διατηρεί τα “δικαιώματα” που θα έχει ως πολίτης δηλ. θα πρέπει για παράδειγμα να είναι εμβολιαστικά “ενήμερος” για τη νέα πανδημία που θα φέρουν, να μη στρέφεται κατά των προσταγμάτων που θα έρχονται από ΠΟΥ και π. οικονομικό φόρουμ και να είναι ήσυχο και υπάκουο προβατάκι.

Έτσι θα παίρνει το βασικό επίδομα διαβίωσης, ένα εξισωμένο ποσό σε μισθό/σύνταξη που θα αρκεί με τα βίας για τα απαραίτητα και μόνο.

Το σύστημα “δαίδαλος” που έχει ήδη εγκατασταθεί θα παρακολουθεί κάθε συναλλαγή, δε θα μπορεί να κρυφτεί κανείς ούτε να φοροδιαφύγει.

Ξεχάστε διακοπές, άσκοπα σουλάτσα και μετακινήσεις εκτός πόλης, αφού έρχονται οι πόλεις των 15 λεπτών στα πλαίσια της κλιματικής αλλαγής και νέας καραντίνας που θα επιβληθεί.

Και δώσ΄του δυσβάσταχτους φόρους, κατασχέσεις σπιτιών για ελάχιστα χρέη και δάνεια, τρελούς λογαριασμούς ρεύματος και νερού, πανάκριβα προϊόντα στα σούπερ μάρκετ που θα είναι και εργαστηριακά γεμάτα χημείες-πλαστικό-έντομα.

Αλλά μην απελπίζεστε. Όσοι έχετε πίστη στο Θεό και διαβάζετε τα λόγια των αγίων μας, θα ξέρετε ότι δεν είναι το τέλος αυτό. Δεν ξέρουμε πόσα από αυτά τα σχέδια θα προλάβουν να υλοποιήσουν, οι προφητείες λένε ότι θα τα περάσουν αλλά δε θα προλάβουν…

Θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας να μην υποκύψουμε σε όσα φέρνουν, να μην προδώσουμε την πίστη μας, να μην πάρουμε την ψηφιακή ταυτότητα, να έχουμε από τώρα λίγα τρόφιμα στην άκρη, αγιασμό, αντίδωρο και όποιος μπορεί ένα χωραφάκι να καλλιεργούμε μια πατάτα και μερικές κοτούλες για να μη χρειαζόμαστε τις κρατικές παροχές, κι ας στερούμαστε, κι ας πεινάσουμε και λίγο και ας κλάψουμε και λίγο για τις ως τώρα αμαρτίες μας και την απραγία μας στην κατάντια του τόπου.

Κλείναμε στόμα και μάτια σε εκτρώσεις, βλασφημίες, ανηθικότητες, οικουμενισμούς, σατανισμούς, ρουσφέτια, κακοποιήσεις, θανατηφόρες ενέσεις, φίμωση και καταπάτηση δικαιωμάτων και ελευθεριών, δεν αντιδράσαμε δυναμικά όταν έπρεπε και το Θεό τον ξεχάσαμε.

Τώρα μέσα από την κακοπάθεια θα Τον θυμηθούμε αναγκαστικά.

Έστω κι έτσι ο Θεός θα μας συγχωρήσει αν μετανιώσουμε και θα μας βοηθήσει αν τον επικαλεστούμε με πίστη και διάθεση αλλαγής.

Δυστυχώς πρέπει να τα υποστούμε όλα αυτά για να δούμε τις συνέπειες την συμπόρευσης με το διάβολο που κάναμε ως τώρα.

Και επειδή όλο το σύστημα έχει ρίζες εκτός Ελλάδας, πρέπει να γίνουν και τα προφητευμένα παγκόσμια γεγονότα των καταστροφών και του πολέμου για να διαλυθούν οι ενώσεις, να πέσουν οι “μεγάλες δυνάμεις”, ώστε να τραβήξουμε νέα πορεία ανεξάρτητη.

Όλα αυτά τα δεινά θα κρατήσουν λίγο καιρό αλλά θα είναι τόσο σφοδρά και μαζεμένα που οι άπιστοι δε θα τα βγάλουν πέρα και οι πιστοί και μετανοημένοι θα ψηθούν και θα ξεχωρίσουν ώστε να αποτελέσουν τις βάσεις για την αναλαμπή της Ορθοδοξίας και την ανάταση της χώρας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »