Μετά το Γουχάν στην Κίνα, τις ενέσεις του Μπιλ Γκέιτς, το ξεκίνημα του πολέμου στην Ουκρανία, τα σεισμικά «χαιρετίσματα» από την Τουρκία, τα ιπτάμενα κινέζικα μπαλόνια, τις επιθέσεις των «εξωγήινων» εικονικών ολογραμμάτων στις ΗΠΑ, κλπ, φτάσαμε αισίως στο επόμενο στάδιο και προσχεδιασμένη φάση του σε εξέλιξη Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου, που είναι οι περιφερειακές καταρρεύσεις τραπεζών.

Η Πενταρχία του σκότους, έχοντας ως έναν ακόμη κεντρικό της στόχο το παγκόσμιο οικονομικό κραχ και την πείνα, έδρασε για μια ακόμη φορά στην ώρα της μέσα από τις απανταχού άφωτες στοές της. Οι «πεφωτισμένοι» σιωνιστές έχουν τοποθετήσει σε όλες τις καίριες θέσεις και από έναν δικό τους Ά. Φάουτσι ή και από έναν Σ. Τσιόδρα και «εργαλείο» τους. Παντού υπάρχουν τα δικά τους «φυτεμένα» πιόνια, όπως αντιστοίχως ισχύει και παραλλήλως και στις τράπεζες που, όλες οι μεγάλες και συστημικές ανήκουν είτε άμεσα είτε έμμεσα στην οικογένεια των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ.

Για συνέχεια, οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν ετοιμάσει την Ελληνοτουρκική σύρραξη, τον βομβαρδισμό του Ιράν από το Ισραήλ/ΗΠΑ, τη νέα Ατλαντίδα στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Καλιφόρνια, το «μπαμ» στο Κόσοβο, την «επίσκεψη» της Κίνας στην Ταϊβάν, την μετεξέλιξη του περιφερειακών πολέμων σε παγκόσμιο πυρηνικό ολοκαύτωμα, κλπ. Και όλα αυτά, για να μειώσουν ραγδαία τον πληθυσμό της γης και να φέρουν την παγκόσμια Εβραϊκή κυβέρνηση-δικτατορία (περισσότερα στο βιβλίο μου: Σιωνισμός και ο προ των πυλών Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, εκδόσεις Αγαθός Λόγος, 2019).

Σε ότι αφορά το τραπεζικό σύστημα, ας πάμε να δούμε κάποιους επιλεγμένους τίτλους, υπότιτλους και σχόλια σχετικά με τις πρόσφατες καταρρεύσεις τραπεζών στις ΗΠΑ: «Η Silicon Valley Bank κατέρρευσε.. Το 16ο μεγαλύτερο τραπεζικό ίδρυμα των ΗΠΑ.. Η βασική τράπεζα χρηματοδότησης νεοσύστατων επιχειρήσεων start-up.. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κατάρρευση τράπεζας στην πρόσφατη ιστορία».

«H αμερικανική τράπεζα Silicon Valley Bank έκλεισε με εντολή της κυβέρνησης, η οποία ουσιαστικά ανέλαβε και διαχειριστής, προκειμένου να διασφαλιστούν οι καταθέσεις των πελατών της τράπεζας.. Η διαχείριση της τράπεζας ανατέθηκε στον Ομοσπονδιακό Οργανισμό Ασφάλισης Καταθέσεων (FDIC)». «Τραγική ειρωνεία: Στέλεχος της Silicon Valley Bank ήταν οικονομικός διευθυντής της Lehman Brothers. Ο Jospeph Gentile έφυγε από τη Lehman το 2007, μόλις ένα χρόνο πριν από την πτώχευσή της το 2008».

«Κατέρρευσε και η αμερικανική Signature Bank: Ξεκίνησε «ντόμινο» πτωχεύσεων; Παρά τις διαβεβαιώσεις του αμερικανικού ΥΠΟΙΚ κάτι πολύ άσχημο αναπτύσσεται στην αμερικανική τραπεζική αγορά». «Σημάδια πανικού: Η βρετανική HSBC ανακοίνωσε την εξαγορά της SVB UK για μία… στερλίνα! Η κυβέρνηση Σουνάκ φοβήθηκε για τις καταθέσεις των Βρετανών». «Ισραηλινοί τραπεζίτες απέσυραν 1 δισ. δολάρια από την Silicon Valley Bank λίγο πριν την κατάρρευσή της».

«Robert Kiyosaki, ο αναλυτής και επενδυτής της Wall Street που είχε προβλέψει την κατάρρευση της Lehman Brothers το 2008: Άρχισε η κρίση.. Η επόμενη που θα καταρρεύσει θα είναι η Credit Suisse, τα ομόλογα θα επιταχύνουν το κραχ.. καταρρέει η παγκόσμια οικονομία». «Στροφή για τη FΕD μετά την πτώχευση της Silicon Valley Bank;». «Le Monde: Η Σίλικον Βάλεϊ και οι υπερβολές του καπιταλισμού».

«Εξαπλώνεται ο “ιός” της πτώχευσης τραπεζών από τις ΗΠΑ: Κατέρρευσε η μετοχή της Credit Suisse: Οι μετοχές έφθασαν να πέφτουν 29%! Αναστέλλεται η διαπραγμάτευσή της.. Στο βαθύ κόκκινο οι ευρωαγορές.. Αρμαγεδδώνας στις τράπεζες». «Η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας σώζει (προς το παρόν) την Credit Suisse με “σωσίβιο” 50 δισ. ευρώ: Είναι πολύ μεγάλη για να την αφήσουμε να πτωχεύσει». «ΗΠΑ: Αγώνας για να διασωθεί η τράπεζα First Republic: Της χορηγούν 30 δισ. δολ. για να μην καταρρεύσουν και οι “γίγαντες»!

«Τζόζεφ Στίγκλιτζ: Επικίνδυνος ο πρόεδρος της FED Τζερόμ Πάουελ.. Σχεδίαζαν να διαπράξουν μία οικονομική “δολοφονία”.. Του χρεώνει δόλο καθώς τον κατηγορεί ότι η Federal Reserve ήθελε να αρπάξει τις ανασφάλιστες καταθέσεις της SVB!». «Αποκαλυπτική πρόβλεψη στο Bloomberg: Ο “Dr.Doom” Ν.Ρουμπινί προειδοποιεί: Έρχεται “ώρα Lehman” για την Ευρώπη»!

«Κίνα και Ρωσία “βομβαρδίζουν” την οικονομία των ΗΠΑ: Αγοράζουν χρυσό, πουλάνε ομόλογα και προκαλούν κατάρρευση τραπεζών! Ξεπέρασε και τα 1.900 δολάρια ο χρυσός ανά ουγγιά». «Η κατάρρευση τριών αμερικανικών τραπεζών, της Silicon Valley Bank, της First Republic Bank και της Signature Bank, προκάλεσαν ράλι στις τιμές των ομολόγων παγκοσμίως καθώς οι επενδυτές αναζητούν μαζικά “ασφαλή καταφύγια».

«Κατάρρευση τραπεζών: 465 δισ. δολ. “εξαερώθηκαν” σε λίγες ώρες από τις τραπεζικές μετοχές στις ΗΠΑ: Έντονες ανησυχίες ότι η  “φούσκα” της αμερικανικής οικονομίας θα “σκάσει” και θα συμπαρασύρει μαζί της ολόκληρο τον πλανήτη.. Όλα εξαρτώνται από τους “μαθητευόμενους μάγους” της FED.. Θα αυξήσουν κι άλλο τα επιτόκια; Πώς η κατάρρευση της SVB βάζει “φρένα” στα επιτόκια των ΕΚΤ και Fed». Κλπ.

Ιστορικά, έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ 6 «διάσημες» ή χειρότερες πτωχεύσεις. Κύρια αιτία κατάρρευσης ή πτώχευσης ήταν κυρίως η απάτη των δικών της στελεχών. Οι 6 μεγαλύτερες πτωχεύσεις στις ΗΠΑ ήταν των: Enron (2001), Worldcom (2002), Lehman Brothers (2008), Washington Mutual (2008), Madoff (2008) και General Motors (2009). Από αυτές τις 6 περιπτώσεις πτώχευσης ή κατάρρευσης εταιρειών μόνον οι 2 αφορούν τον τραπεζικό κλάδο: Lehman Brothers και Washington Mutual.

Ας φορέσουμε τώρα τα απαραίτητα «διορθωτικά» γυαλιά για να μπορέσουμε να δούμε τα τεκταινόμενα στην πραγματική τους διάσταση, έκταση, μέγεθος και μελλοντική προοπτική. Ας βγάλουμε τους ψεύτικους μεγεθυντικούς ή μικροσκοπικούς ή στρεβλωμένους φακούς, που μας «φορούν» κατά περίπτωση και με μεγάλη τέχνη οι υπηρέτες της Νέας Τάξης.

Ας δούμε εκ νέου τα δεδομένα, τις καταστάσεις και τις εξελίξεις, αφαιρώντας αυτή τη φορά την σιωνιστική «γλίτσα», το δόλο και τα λοιπά εξωτερικά και εικονικά επιφαινόμενα που εφαρμόζουν και μας εμφανίζουν ως τάχατες αλήθειες οι πρωτεργάτες και κήρυκες της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Δυστυχώς, το εγχείρημα της «διόρθωσης» των εικονικών και επιφαινόμενων διεθνικών δεδομένων και καταστάσεων που μας παρουσιάζον οι διεθνείς σιωνιστές είναι μια εξόχως δύσκολη διαδικασία όσο και εξ ορισμού και μια αμφιλεγόμενη προσπάθεια και με αμφίβολα αποτελέσματα. Για παράδειγμα, τα σιωνιστικά τέκνα κατάρας κατάφεραν και έκαναν τον κόσμο να πιστέψει ότι οι Δίδυμοι Πύργοι στη Νέα Υόρκη έπεσαν μετά από γιγάντια πρόσκρουση αεροπλάνων πάνω σε αυτούς. Και πως άραγε μπορείς να αλλάξεις το μυαλό του κόσμου και να τους διορθώσεις αυτή τη γίγα πλάνη; Πως;! Η απάτη ή το ψέμα με τους Δίδυμους Πύργους είναι βλέπετε τόσο πολύ μεγάλο που κρύβεται από ..μόνο του.

Και είναι και πάλι τα ίδια συστημικά ΜΜΕξαπάτησης και οι ίδιοι επίσης δημοσιοκάφροι που έγραφαν για τα τάχα αεροπλάνα (βλέπε εικονικά ολογράμματα) που δήθεν «έπεσαν» πάνω στους Δίδυμους Πύργους: Και ας μη βρέθηκε ούτε ένα ελάχιστο ίχνος πραγματικών υπολειμμάτων από αυτά τα τεράστια αεροπορικά «κήτη», μετά τις «γίγα-συγκρούσεις» που συντάραξαν τον κόσμο! Ναι: Ούτε καν ένα κομμάτι τζάμι, ούτε καν ένα μικρό τμήμα από αλουμίνιο των τεράστιων κητών δεν βρέθηκαν! Τα τεράστια «αεροπλάνα» εξατμίσθηκαν πλήρως!

Φαίνεται ότι θα περνούσαν από τα σημεία πρόσκρουσης είτε ο διάσημος Εβραίος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είτε ίσως ο επίσης Εβραίος και πασίγνωστος ταχυδακτυλουργός Γιούρι Γκέλλερ: Και εν ριπή οφθαλμού οι δυο μάγοι ..εξαφάνισαν κάθε ίχνος, υπόλειμμα ή ακόμα και αυτή την χονδρή σκόνη από τα τεράστια επιβατικά «αεροσκάφη»! Κάντε τώρα τους αναγκαίους συνειρμούς, τους παραλληλισμούς και τις προβολικές αναγωγές αναφορικά και με τις αμερικανικές τράπεζες που κατά «τύχη» και συγκυριακά καταρρέουν, κλπ. Συνεχίζω.

Στην πιο σημαντική ερώτηση του «ποια είναι τα γενικότερα αίτια της κατάρρευσης της Silicon Valley Bank;», τα συστημικά ΜΜΕ ανά τον κόσμο απαντούν ή γράφουν τα εξής: «Η πραγματική αιτία είναι διαφορετική και οφείλεται τόσο στο επιχειρηματικό μοντέλο της τράπεζας, όσο και στη νομισματική πολιτική των ΗΠΑ». «Τα αίτια της κατάρρευσης των δύο τραπεζών είναι η αύξηση των επιτοκίων και ο τεχνολογικός τομέας». «Η αιτία είναι η αύξηση των επιτοκίων και οι επενδύσεις οι οποίες είχανε κάνει».

«Το βασικό πρόβλημα κατά τους Financial Times ήταν στην διάρθρωση των καταθετών της τράπεζας, οι οποίοι είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα επιχειρήσεις και όχι φυσικά πρόσωπα». «Σύμφωνα με τους New York Times, θα μπορούσαν να ερευνηθούν οι πωλήσεις μετοχών της εταιρείας από στελέχη της τράπεζας, λίγες εβδομάδες πριν από την κατάρρευση».

«Wall Street Journal: Σκάνδαλο με τον CEO της Silicon Valley Bank, Γκρεγκ Μπέκερ, πούλησε $3,6 εκατ. σε μετοχές λίγο πριν την κατάρρευση.. Στο σκαμνί για απάτη τα στελέχη της Silicon Valley Bank». «Η αιτία ήταν ότι είχε πολλές αναλήψεις και εκροές καταθέσεων, λόγω της ευρύτερης ύφεσης στον κλάδο των start-up. Επιπλέον, προβλεπόταν και μεγάλη πτώση στα καθαρά της έσοδα από τόκους». Κλπ.

Και ενώ οι απανταχού «πεφωτισμένοι» της Νέας Εποχής παίζουν για μια ακόμη φορά τις προσχεδιασμένες περιφερειακές τους «κάρτες» και προωθούν τα ανθρωποκτόνα σχέδιά τους, οι ίδιοι κατά συρροή ανθρωπο-φονιάδες «ρίχνουν» ξανά την μπάλα και πάλι εκτός γηπέδου: Κάνοντας από την μια πλευρά τους ανήξερους «κινέζους» και σπέρνοντας από την άλλη πλευρά ένα ακόμη σπόρο παγκόσμιου φόβου, τρόμου, πανικού και μελλοντικών απειλητικών και τροχιοδεικτικών εξελίξεων.

Με άλλα λόγια, τα σιωνιστικά τέκνα κατάρας επιμελώς κρύβουν τους εαυτούς τους, που είναι οι ίδιοι αυτοί οι σχεδιαστές και οι ηθικοί αυτουργοί των τραπεζικών καταρρεύσεων, και αφήνουν στη συνέχεια τις «δίποδες» μάζες, την παγκόσμια επενδυτική «πλέμπα», τις «αυστηρές» διοικητικές αρχές και τους «άτεγκτους» δικαστές να κυνηγάνε τα φαντάσματα εκτελεστικά όργανα των εταιρειών και τους τάχα βρώμικους και δήθεν γίγα φταίχτες και απατεώνες διευθύνοντες. Αυτοί φταίνε! Τέλος. Σκίστε τους. Βάλτε τους φυλακή. Και όλα εν τάξει..

Με τη σιωνιστική λογική «η μπάλα στην εξέδρα», τα όργανα των διεθνών ΜΜΕξαγρίωσης και αγελοποίησης ξεκίνησαν για μια ακόμη φορά το «φιλάνθρωπο λειτούργημά» τους. Διαβάστε: «Στο σκαμνί για απάτη τα στελέχη της Silicon Valley Bank: Άρχισαν οι πρώτες αγωγές». «Ομαδική αγωγή κατά κορυφαίων στελεχών της SVB από τους μετόχους». «Ομαδική αγωγή κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια: Οι μέτοχοι κατηγορούν δύο κορυφαία στελέχη της SVB ότι απέκρυψαν πώς η αύξηση των επιτοκίων θα άφηνε εκτός τη Silicon Valley Bank». Κλπ.

Λόγω χωρικών περιορισμών, εν κατακλείδι και συμπερασματικά, σε ότι αφορά την μια πλευρά και την Silicon Valley Bank, για παράδειγμα, την εικονική, την εξωτερική, την παρελκυστική, την αχρείαστη και την επιφανειακή συνέχεια θα τη δει και θα την ζήση ο κόσμος μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων, στα πολυτελή σαλόνια των διοικητικών αρχών και ελέγχου των ΗΠΑ και της Ευρώπης, στις τηλεοπτικές συλλήψεις και χειροπέδες, στα απανωτά και παγκόσμια πρωτοσέλιδα τρόμου, φόβου και στοχευόμενου πανικού των διεθνών ΜΜΕξευτελισμού, κλπ.

Σε ότι αφορά την άλλη πλευρά, που είναι η ουσία και έχει σχέση με αυτή καθαυτή την ίδια την επιβίωση των ανθρώπων ανά την υφήλιο, τα πράγματα ήδη πήραν και αυτά τον ανέκκλητο δρόμο τους, με τη συνέχιση του σε εξέλιξη Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου για τον ραγδαίο αποπληθυσμό της γης. Αλλά, όμως, αφήστε αυτή τη συζήτηση ή αυτό το θέμα κατά μέρος! Αυτό το θέμα αφορά μόνον με πλανεμένους, ψεκασμένους και ανόητους! Έτσι ακριβώς είχε γίνει και τότε με τον κατακλυσμό στα χρόνια του «πλανεμένου» και πολύ  «ανόητου» Νώε: Και μετά άρχισε να ..βρέχει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »