Τα ροζ βίντεο και η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ.
Συγκλονίζει η υπόθεση κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών μέσα σε ένα ξενοδοχείο στις Μουριές Κιλκίς τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δράστης φέρεται να είναι ένας 70χρονος Αφγανός, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικους που δεν συμπλήρωσαν τα δώδεκα έτη.

Ο κατηγορούμενους φαίνεται πως ήθελε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες σκέψεις του παρασύροντας δύο ανήλικες μέσα στο δωμάτιό του, όπου αφού τις έβαλε να παρακολουθήσουν ροζ βίντεο από το κινητό του τηλέφωνο στη συνέχεια άρχισε να τις παρενοχλεί.

Σύμφωνα με το ένταλμα προσωρινής κράτησης του δράστη, το οποίο δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr, όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν στις 3 Σεπτεμβρίου του 2020. Ο 70χρονος φαίνεται πως κατάφερε να παρασύρισει στο δωμάτιο 208 ξενοδοχείου τις δύο ανήλικες ηλικίας 10 και 8 ετών, με την πρόφαση ότι θα τις προσφέρει γλυκίσματα. «Αφού τις οδήγησε στο δωμάτιο του, όπου διαμένει, κλείδωσε την πόρτα, έδειξε σε αυτές βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο στο κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια έβγαλε όλα του τα ρούχα και έμεινε γυμνός», επισημαίνεται στο ένταλμα προσωρινής κράτησης του Αφγανού.

«Είπε στις ανήλικες να βγάλουν και αυτές τα ρούχα τους και αφού αυτές έβγαλαν το παντελόνι τους, αυτός τις άγγιξε και τις φίλησε στα μάγουλα, στα χέρια, στα πόδια τους, επιδεικνύοντας σε αυτές το μόριό του και τις θώπευσε στα γεννητικά τους όργανα πάνω από το εσώρουχό τους», τονίζεται στο ίδιο έγγραφο.

Οι ανήλικες φαίνεται πως μετά τις συγκεκριμένες πράξεις ανέφεραν σε συγγενικά τους πρόσωπα τι ακριβώς συνέβη και εκείνα κατήγγειλαν τον δράστη στην αστυνομία. Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της απολογίας του και της κατάθεσής του στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς τόνισε πως «μπορεί να γνωρίζω το πρόσωπό τους αλλά δεν ξέρω τα ονόματά τους. Δεν μπορώ να ταυτίσω το όνομα με τα πρόσωπα.

Αυτό που αναφέρουν τα κορίτσια ότι στις 3/9/2020 ήταν στο δωμάτιό μου και τους έδωσα σοκολάτα, επαναλαμβάνω ότι στο ξενοδοχείο είμαστε τέσσερις οικογένειες στον όροφο και κάθε πρωί οι γονείς του ορόφου μου και του άλλου ορόφου αφήνουν τα παιδιά στο σαλόνι του ξενοδοχείου για να μπορέσουν να ξεκουραστούν». Αρνούμενος τα πάντα υποστήριξε ακόμη πως «κάποιες φορές παιδιά μέχρι και 12 παίζουν στον χώρο αυτό.

Εγώ ήμουν έξω από το δωμάτιο, μετά κατάλαβα ότι κάποια παιδιά είχαν ανοίξει την πόρτα και ήταν μέσα στο δωμάτιό μου, είχαν πάρει όλα τα γλυκά μου, ήταν περίπου 12 παιδιά τα οποία έβγαλα όλα έξω. Κάποια πήγαν στο σαλόνι, κάποια έφυγαν εντελώς από το σαλόνι. Δύο μέρες πριν με συλλάβουν ήμουν στη Θεσσαλονίκη και πήγα με το τρένο στο καμπ, με σταμάτησαν δύο αδέλφια τα οποία είναι συγγενείς με αυτά τα κορίτσια και μου είπαν αν τους δώσω 2000 ευρώ θα λύσουμε τις φήμες που ακούγονται για μένα.»

Σε άλλο μέρος της ανατριχιαστικής απολογίας του που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr είπε ενώπιον του ανακριτή πως «εκείνη την μέρα ξέχασα να κλειδώσω την πόρτα και έτσι τα παιδιά που έπαιζαν στο σαλόνι έσπρωξαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο δωμάτιο. Όταν άνοιξαν την πόρτα είδαν κάτι χειροποίητα γλυκίσματα επάνω στο τραπέζι και τα πήραν. Δεν μπορούσα να προσκαλέσω τόσα παιδιά μέσα στο δωμάτιό μου. Δεν ξέρω γιατί τα δύο κορίτσια αναφέρουν αυτά τα πράγματα για μένα. Αυτός που με απείλησε δασκάλεψε τα κορίτσια τι να πούνε, είναι παιδιά ότι τους πεις αυτό θα πούνε.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »