Εφαρμόζεται κατά γράμμα το «Τhe Great Reset» του Κλάους Σβαμπ

Ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο εξήγγειλε την ουσιαστική αναβίωση της… Σοβιετικής Ένωσης στην Ελλάδα, η οποία αναβίωση έχει βάλει τις βάσεις της στον καιρό της πανδημίας όταν και οι Έλληνες κλείστηκαν στα σπίτια τους και έπαιρναν 500ευρα για να… κάθονται.

Μήπως ο (νεο)κομμουνισμός που προάγεται από τους δήθεν νεοφιλελεύθερους είναι η νέα ιδεολογία της Παγκόσμιας Ελίτ;

Η επιδοματική πολιτική θα είναι ο νέος τρόπος ζωής που θα επιβληθεί σε δισεκατομμύρια ανθρώπων;

Άλλωστε τελικά συμφέρει να δίνονται 500 ευρώ στους… ιθαγενείς γιατί κοστίζει λιγότερο από το να πραγματοποιούνται αέναες επενδύσεις για να διατηρηθούν… σε κατάσταση σχετικής «ευτυχίας».

Δηλαδή προτιμούν να πληρώνονται και να κάθονται από το να δημιουργούνται συνεχώς νέες εργασιακές δομές για αυτούς γιατί «φανταστικά» λεφτά άνευ πραγματικού αντικρίσματος δημιουργούνται εύκολα, αλλά πραγματικές οικονομίες απαιτούν πραγματικούς πόρους και πραγματικές δουλειές, όχι… υπηρεσίες.

Το 2020, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab πραγματοποίησε μια προσομοίωση με την ονομασία “Cyber ​​Polygon 2020”, η οποία προέβλεπε μια επερχόμενη παγκόσμια καταστροφή που θα άλλαζε τα πάντα στις εργασιακές και οικονομικές σχέσεις,

Ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του great reset, εκτός από τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει το βιβλίο προβεβλημένο στο γραφείο του, είναι ο globalist ιδρυτής του WEF Klaus Schwab, ο οποίος φαίνεται να… λαχταρά την εξόντωση δισεκατομμυρίων ανθρώπων για να διευκολυνθεί η είσοδος στην επόμενη «χρυσή εποχή», επίσης γνωστή ως η Μεγάλη Θλίψη.

«Εάν το άτομο δεν συμμορφώνεται με ορισμένους νόμους, εντολές και κανονισμούς, τότε θα παύει η χορήγηση επιδόματος»!

Το καταλυτικό συμβάν που θα επιφέρει τη μεγάλη επανεκκίνηση θα μπορούσε να απέχει λίγες μέρες.

«Όλο αυτό συνδέεται απευθείας με το Universal Basic Income (UBI – Βασικό Ανευ όρων Εισόδημα)», προειδοποιεί ο Robert Wheeler από το blog The Organic Prepper.

«Το πολύ δημοφιλές UBI, που εισήχθη ακόμα πιο έντονα μετά την πανδημία Cοvid-19, προπαγανδίζει τις συνεχείς “πληρωμές τόνωσης” ως τρόπο επιβίωσης από την κρίση. Η ιδέα του UBI μεταφέρεται εδώ και καιρό ως λύση στη φτώχεια».

Παρεμπιπτόντως, τα δομικά στοιχεία αυτού του πλέγματος τεχνολογικού ελέγχου είναι ήδη διαθέσιμα.

Και που στην σημερινή εποχή εκφράζονται από το κινεζικό κομμουνιστικό οικονομικό μοντέλο.

Για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, το υπάρχον σύστημα πρέπει να κατακαεί, ώστε να μπορεί να αναζωογονηθεί σε αυτό το νέο παγκοσμιοποιημένο σύστημα.

Με αυτήν την αλλαγή θα έρθει η εξάλειψη δισεκατομμυρίων ανθρώπων, η κατάργηση κάθε ελεύθερης ιδιοκτησίας επιχειρήσεων και προσωπικής ιδιοκτησίας και η απόλυτη μετάβαση στον παγκόσμιο δεσποτισμό.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »