Οι Κούρδοι μιλούν για τραγική κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας
Την πάσα αλήθεια για το εσωτερικό της Τουρκίας, που “σιγοψιθυρίζουν” πολλοί, αποκαλύπτει Κούρδος πολέμαρχος, ο οποίος συνδέει την κατάσταση αυτή με τις “εκστρατείες” του Ερντογάν από το Ναγκόρνο στην Α.Μεσόγειο και ποιος ξέρει που αλλού ”αύριο”.

“Δεδομένου ότι το τουρκικό κράτος διέρχεται μια πάρα πολύ σοβαρή και βαθιά εσωτερική κρίση, οι Τούρκοι αξιωματούχοι θέλουν να βρουν μια διέξοδο, για αυτό και επιτίθενται στις αντάρτικες περιοχές αλλά και αλλού, αλλά αυτά τα σχέδια δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα”, δηλώνει Κούρδος πολέμαρχος.

Ο Deniz Ararat, σημειώνει αρχικά ότι ο τουρκικός στρατός ελπίζει ότι οι Κούρδοι αντάρτες δεν θα μπορέσουν να αναλάβουν δράση εναντίον των τουρκικών drones, τα οποία δρουν ανεξέλεγκτα μέχρι τώρα όμως, αφού υπάρχουν μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για παροχή αμερικανικών ηλεκτρονικών συστημάτων εναντίον τους μαζί με ειδικά φορητά όπλα.

Ο Αραράτ συνέχισε λέγοντας: “οι ανταρτικές δυνάμεις βρίσκονται σε κίνηση από την αρχή των τουρκικών επιθέσεων κατοχής. Ο τουρκικός στρατός βιώνει επί του παρόντος πολλά σύνδρομα.

Το τουρκικό κράτος πραγματοποιεί μια μεγάλη προπαγάνδα κάθε μέρα, λέγοντας: «Τους καταστρέψαμε, τελείωσε, υλοποιήσαμε πλήγμα κά».

Αλλά κανένα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Λένε ότι θα καταστρέψουν το PKK κάθε χρόνο. Αλλά το PKK γίνεται όλο και πιο ισχυρό κάθε χρόνο, κάνει νέες παραλαβές όπλων και υλοποιεί μεγάλα χτυπήματα στον εχθρό.

Οι Κούρδοι αντάρτες επίσης έχουν γίνει ισχυρότεροι με νέες μεθόδους και πολεμικές τακτικές σε αυτή τη διαδικασία”.

Με τεράστια προβλήματα στο εσωτερικό, ο Τούρκος πρόεδρος δεν “στέκεται” ούτε λεπτό, έτσι μετά τους παλικαρισμούς και τα σχέδια για επέκταση της περιοχής έρευνας και διάσωσης Νότια του Καστελόριζου και την παύση των εχθροπραξιών στο Ναγκόρνο, νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για νέα επίθεση στο Ιντλίμπ της Συρίας.
Σε δεινή πραγματικά θέση ευρίσκεται όμως η τουρκική κοινωνία που αντιμετωπίζει ένα θανατηφόρο μίγμα προβλημάτων, του κορονοϊού, της πείνας, της έλλειψης νερού και τροφίμων καθώς και της ανεργίας, το οποίο είναι άγνωστο το που μπορεί να την οδηγήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 9,7 εκατομμύρια Τούρκοι έμειναν είτε προσωρινά είτε μόνιμα άνεργοι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού (COVID-19).

Περίπου 500.690 θέσεις εργασίας εξαλείφθηκαν ως μέρος των μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας, οδηγώντας σε μια σημαντική αύξηση του αριθμού των ανέργων, ανακοίνωσαν οι Κεμαλιστές.

Η ανεργία αποτελεί ένα τρομερά σημαντικό πρόβλημα στην Τουρκία, αφού ο αριθμός των ανέργων ανέρχονταν επίσημα σε 4.394.000 πριν από την πανδημία και αν προσθέσουμε τους τωρινούς τότε φτάνουν και ξεπερνούν τα 10 εκατ.

Το κόμμα των Κεμαλιστών (CHP), ανακοίνωσε ότι οι αριθμοί είναι πολύ υψηλότεροι από ό, τι έχει ανακοινωθεί επίσημα σύμφωνα και με την σημερινή εφημερίδα Cumhuriyet.

Η αντιπολίτευση επικρίνει την κυβέρνηση Ερντογάν για την απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας λόγω των αυστηρών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Τι θα κάνει λοιπόν ο Τούρκος πρόεδρος για να μην χάσει την εξουσία μετά τα τόσα προβλήματα στην χώρα;
Η Άγκυρα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για προκαλέσει την Ελλάδα και την Κύπρο με γεωτρήσεις εντός ελληνικής ΑΟΖ, ενώ θα θέσει πιθανόν σε εφαρμογή όλα τα “βρώμικα” σχέδια της για να σωθεί το ισλαμικό καθεστώς.

Τα θεμέλια του καθεστώτος Ερντογάν, βιώνει πρωτόγνωρες αναταράξεις και θα επιλέξει την ένταση και ακόμη και την ρήξη των όποιων σχέσεων με τον ελληνισμό, διότι θεωρεί ότι μπορεί να κερδίσει άνετα.

Η χώρα μας προετοιμάζεται προσεκτικά και θα δώσει ηχηρή απάντηση στα όποια σχέδια της Τουρκίας στην Α.Μεσόγειο ή το Αιγαίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »