«Πλησιάζει η ώρα που ο κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του», ανέφερε ο Γεωργιάδης
Σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τους Νίκο Παππά και Δημήτρη Τζανακόπουλου προκάλεσε η δημοσιοποίηση του ηχητικού ντοκουμέντου της συνομιλίας Παππά – Μιωνή.

«Πλησιάζει η ώρα που ο κάθε κατεργάρης θα πάει στο πάγκο του», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πιθανό ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να συμπεριληφθεί στη λίστα των υπόπτων της Προανακριτικής Επιτροπής.

«Το Ειδικό Δικαστήριο είναι κοντά και θα δούμε για ποιους», είπε επί λέξει ο κ. Γεωργιάδης και έκανε λόγο για «θλιβερό παρακράτος», «σήψη» και «διαφθορά» επί ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

“Σείεται” ο πολιτικός κόσμος από τις αποκαλύψεις Μιωνή: Τι ανέφερε ο Πέτσας
«Σήμερα η κοινωνία είναι σοκαρισμένη από την εικόνα ενός θλιβερού παρακράτους, ο ελληνικός λαός ακούει τώρα τη φωνή του Ν. Παππά να μιλάει με τον κ. Μιωνή με μια οικειότητα, που είναι δείγμα εγγύτητας, ψυχολογικής και συναισθηματικής εγγύτητας», συνέχισε και κάλεσε τον Νίκο Παππά να απαντήσει στο «τι είδους μαγαζί ήταν η κυβέρνηση Τσίπρα, ποια ήταν η ατζέντα του και τι δουλίτσες έκανε και μεσολαβήσεις με επιχειρηματίες».

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ακόμη, ότι τα όσα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Παππάς για τα 2,6 εκ. ευρώ του Σταύρου Παπασταύρου, ειναι μια υπόθεση που αρχειοθετήθηκε από την ίδια κ. Τουλουπάκη.

Για «δήθεν αποκαλύψεις» με «πετσοκομμένα ηχητικά», κατηγόρησε τη ΝΔ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός καταλογίζοντας «πολιτική δειλία» στον Αντώνη Σαμαρά.

«Ο κ. Γεωργιάδης είναι ελεγχόμενος για την υπόθεση Novartis και ο ισχυρισμός της ΝΔ ότι υπάρχει σκευωρία έχει καταρρεύσει. Τώρα λένε εμάς “παρακράτος”, όταν ο Μιωνής κατέγραφε εμένα και όχι το αντίθετο», είπε, ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη ως τον «απόλυτο βραχίονα της ακροδεξιάς στη ΝΔ, που έχει το θράσος να μιλά για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »