Οι πρόσφατες δραματικές εξελίξεις στο Κόσοβο και τα τύμπανα πολέμου που ηχούν δυνατά δίπλα μας έφεραν ξανά και πάλι στην επικαιρότητα την μεγαλύτερη ανοιχτή πληγή των Βαλκανίων. Οι σιωνιστές Εβραίοι έχουν κατασκευάσει και έχουν τοποθετήσει κάτω από το βαλκανικό χαλί έναν εθνικιστικό αλβανόφωνο «πυροκροτητή» που, την «κατάλληλη ώρα», θα πυροδοτηθεί από τους ίδιους και η νοτιανατολική Ευρώπη θα εκραγεί σαν γεωπολεμικό ηφαίστειο.

Το επίσημο Νατοϊκό προτεκτοράτο που ονομάζεται «Κόσοβο» με τους περίπου 1,8 εκατ. κατοίκους, είναι ένα θεόρατο καζάνι που κοχλάζει. Αποτελεί μια τιτάνια χύτρα ταχύτητος που η γεωστρατιωτική βαλβίδα της θα πεταχτεί ξαφνικά προς τα πάνω. Είναι μια γιγάντια «πυριτιδαποθήκη» στα νοτιοανατολικά της Γηραιάς Ηπείρου που, όταν εκραγεί, θα δημιουργήσει ασύλληπτες αλυσιδωτές αντιδράσεις, καταστροφές, γεγονότα και καταστάσεις.

Το Κοσσυφοπέδιο κατασκευάστηκε τεχνητά από τους σιωνιστές απογόνους του Ιούδα για να  λειτουργήσει ως ένας γιγαντιαίος «πυροκροτητής» στην καρδιά των Βαλκανίων, που θα προκαλέσει ένα δυσθεώρητο περιφερικό τσουνάμι από γεωστρατηγικές και γεωπολιτικές συνέπειες, επιπτώσεις, γεγονότα και συν-επακόλουθα. Μην ξεχνάμε ότι το Κόσοβο είναι μια αμφισβητούμενη γεωγραφική περιοχή, ένα μερικώς αναγνωρισμένο κράτος, δυτικό προτεκτοράτο και γεωστρατηγικό «εργαλείο» του ΝΑΤΟ/ΗΠΑ. Μην λησμονούμε ότι η εν λόγω περιοχή είδε τα νέα της σύνορα και χάρτες κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Όπως έχω αναλύσει σε άλλα άρθρα μου, οι κοσμοκράτορες Εβραίοι Ρότσιλντ έχουν επιλέξει, έχουν προετοιμάσει και κρατούν μια σειρά από πολεμικές δάδες σταθερά αναμμένες πάνω από την αλβανόφωνη «πυριτιδαποθήκη» της Ευρώπης, που πάνω της αναγράφει την λέξη «Κόσοβο». Αυτό το αλβανόφωνο «Βαλκανιζατέρ» παίρνει τεχνητώς βαλμένες φωτιές που, την κάθε φορά, όλο και πιο πολύ αυξάνουν την γεωπολεμική της ένταση, συχνότητα και έκταση. Να μην μας διαφεύγει ότι είμαστε μέσα στον σε εξέλιξη Γ΄ ΠΠ.

Ας ρίξουμε μια ερευνητική ματιά στα πρωτοσέλιδα, τους τίτλους και τους υπότιτλους που είδαν το φως της δημοσιότητας κατά τις τελευταίες 2 εβδομάδες σχετικά με το Κόσοβο. Διαβάστε: «Καταιγιστικές εξελίξεις! 300 Αλβανοί κομάντος στην Μιτρόβιτσα κατά των Σέρβων.. Πυροβολισμοί και εκρήξεις στην Μιτρόβιτσα.. Σέρβα πρωθυπουργός: Θα στείλουμε 1000 στρατιώτες στο Κόσοβο.. Πρόεδρος Σερβίας Α. Βούτσιτς: Φαινομενικά όλα φαίνονται φυσιολογικά, αλλά η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη».

«Οι Αλβανοί ακύρωσαν τις Συνθήκες με Σερβία: Εισβολή αλβανικών ειδικών δυνάμεων στη εθνοτικά διαιρεμένη και σερβόφωνη Μιτρόβιτσα.. Ξεκινά πογκρόμ διώξεων.. Σοβαρά επεισόδια.. Βελιγράδι: Φύγετε αλλιώς θα στείλουμε Στρατό.. Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι Σέρβοι.. Σερβικά άρματα μάχης και βαρύ πυροβολικό στα σύνορα με Κόσοβο. Μαχητικά και ελικόπτερα πετούν στα σύνορα με Κοσσυφοπέδιο».

«Επίκειται αλβανική επιχείρηση κατά των οδοφραγμάτων των Σέρβων στο Κόσοβο.. Οι αλβανόφωνοι μπήκαν στις σερβόφωνες περιοχές!. Η Μόσχα επίσημα στο πλευρό των Σέρβων. Μέλη της ρωσικής WAGNER βρίσκονται ήδη εκεί». «Επιχείρηση “Pristina Dawn”: Στα σύνορα με Κόσοβο οι πρώτοι 5.000 Σέρβοι στρατιώτες: Για 13η ημέρα οι Σέρβοι της Μιτρόβιτσα στα οδοφράγματα. Το βόρειο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου και των Μετοχίων εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένο από τους πολίτες και την αστυνομία».

Πρόεδρος Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς (12-12-2022): «Σήμερα είναι η πιο δύσκολη ημέρα από τότε που έγινα πρόεδρος της Σερβίας.. Δεν θα εγκαταλείψουμε ποτέ τους αδελφούς μας.. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την ζωή μας για την πατρίδα μας». Επίσης, ο Σέρβος πρόεδρος Βούτσιτς  απέστειλε αίτημα στον Κ. Μητσοτάκη για την συνδρομή της Ελλάδας υπέρ της Σερβίας στο ζήτημα του Κοσσυφοπεδίου.

Πέραν αυτών, εκατοντάδες Σέρβοι μπροστά στον ναό του Αγίου Σάββα στο Βελιγράδι φώναζαν υπέρ της σερβικής επέμβασης στο Κόσοβο. Οι Σέρβοι τονίζουν προς κάθε γωνιά και κατεύθυνση ότι το καθεστώς του Κοσόβου αφορά τον ΟΗΕ και όχι ΝΑΤΟ-ΕΕ. Από την άλλη πλευρά, ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Άλμπιν Κούρτι ζητεί την παρέμβαση του ΝΑΤΟ και ΝΑΤΟϊκοί ήδη μετακινήθηκαν κοντά στα σερβικά οδοφράγματα.

Με τον Ρώσο πρεσβευτή στη Σερβία Αλεξάντερ Μποτσάν-Καρτσένκο να δηλώνει (22-12-2022): «Η Σερβία μπορεί να βασιστεί στη Ρωσία σχετικά με την κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο», προκαλώντας νέα οργή στη Συλλογική Δύση και τους απανταχού Αλβανούς. Και τον ρώσο Στρατηγό ε.α. Λεονίντ Ιβασόφ να δηλώνει την ίδια μέρα: «Να στείλουμε άμεσα μια εξοπλισμένη αερομεταφερόμενη Μεραρχία σύνορα με το Κόσοβο».

Και ενώ στην περιοχή της πρώην Γιουγκοσλαβίας μπήκαν και νέες πολεμικές φωτιές, η ηγεσία του Κοσόβου υπέγραψε επίσημο αίτημα για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις 12 Δεκεμβρίου 2022. Το έγγραφο υπέγραψαν, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Πρίστινα, η πρόεδρος του Κοσόβου Βιόσα Οσμάνι, ο πρωθυπουργός Άλμπιν Κούρτι και ο πρόεδρος της Βουλής. Η πολιτική κίνηση του Κοσοβάρου πρωθυπουργού Ά. Κούρτι να καταθέσει επίσημη αίτηση ένταξης στην Ε.Ε. θεωρείται ως μια προσπάθεια πολιτικής εξίσωσης με τη Σερβία, η οποία έχει ήδη πάρει καθεστώς υποψήφιου μέλους από το 2009.

Εισέτι, ο πρωθυπουργός του ψευδοκράτους του Κοσσυφοπεδίου Ά. Κούρτι, μαζί με την πρόεδρο Β. Οσμάνι, παρουσίασαν χάρτη πρόκληση κατά της Ελλάδας που δείχνει την Κέρκυρα και μέρος της Ηπείρου ως Αλβανικά εδάφη! Ναι: Αυτά έχουν στο νου, αυτά τους λένε να κάνουν οι αθέατοι και γνωστοί υποβολείς, αυτά συζητούν, αυτά ζωγραφίζουν, αυτά προωθούν και αυτά διαφημίζουν οι δυο μεγάλοι αλαζόνες αστέρες του σιωνοκίνητου προτεκτοράτου Κοσόβου.

Υπομειδιώντας πονηρά, οι δυο κοσοβάροι αλαζόνες αστέρες πόζαραν με έναν χάρτη της τάχα «Μεγάλης Αλβανίας», προωθώντας προκλητικότατα το εθνικιστικό σχέδιο και λογικές των δυο επαρμένων, ανόητων, σιωνιστικών πιονιών και αλβανόφωνων ηγετών. Πρόκειται για μια τεράστια δημόσια πρόκληση που υποχρεώνει την χώρα μας να προβάλλει κάθε δυνατή αντίσταση και εμπόδιο στην υποτιθέμενη ευρωπαϊκή πορεία του αλβανόφωνου ψευδοκράτους και σιωνιστικής μαριονέτας.

Το θέμα αυτό με την δήθεν ή τάχατες «Μεγάλη Αλβανία» το ανέδειξε ο πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα με προσωπικό μήνυμά του στο Twitter (14/12/2022): «Οι καιροσκόποι και εθνικολαϊκιστές, ο «πρωθυπουργός» και η «πρόεδρος» του Κοσσυφοπεδίου, Άλμπιν Κούρτι και Βιόσα Οσμάνι, προωθούν το μεγαλοεθνικιστκό σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας προσαρτίζοντας τμήματα της Σερβίας και της Ελλάδας. Ο λύκος κι αν εγέρασε δεν άλλαξ´ η προβιά του».

Σας θυμίζω ότι το Κόσοβο συνεχίζει να αποτελεί μια αμφισβητούμενη γεωγραφική περιοχή και ένα μερικώς αναγνωρισμένο κράτος. Είναι μια γεωπολιτική κατασκευή και γεωγραφική οντότητα-εργαλείο των σκοτεινών ταλμουδιστών και των λοιπών υπόγειων αφώτιστων στοών. Σύγχρονο σημείο κομβικής γεωστρατηγικής καμπής και κύρια γεωπολιτική καθέδρα των σερβο-αλβανικών διενέξεων και συγκρούσεων αποτελεί η μονομερής ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου από τη Σερβία, με το όνομα «Δημοκρατία του Κοσόβου», στις 17 Φεβρουαρίου 2008.

Η Σερβία ποτέ δεν αποδέχθηκε την απόσχισή του και συνεχίζει να θεωρεί το Κοσσυφοπέδιο αυτόνομη επαρχία της Σερβίας. Επί του παρόντος, 94 κράτη δεν αναγνωρίζουν το Κόσοβο και 5 κράτη δεν έχουν λάβει σαφή θέση. Από το 1999 και μετά την «ίδρυσή του» από τους σιωνιστές Εβραίους, το ΝΑΤΟϊκό προτεκτοράτο που λέγεται «Κόσοβο», δεν αναγνωρίζεται ως ανεξάρτητο κράτος από την Ελλάδα, τη Σερβία, την Κίνα και τη Ρωσία. Φυσικότατα, αναγνωρίζεται από την καρδιά της «πεφωτισμένης Συλλογικής Δύσης»: ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία,

Η άνοδος του σημερινού αλβανόφωνου «πρωθυπουργού» του Κοσόβου Άλμπιν Κούρτι, τον Μάρτιο του 2021, και η πολιτική του θέση υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας» ή της ενοποίησης της Αλβανίας, του Κοσόβου, κλπ, έχει διττά διαμορφώσει μια πολύ πιο σκληρή γραμμή στις διαπραγματεύσεις και τις σχέσεις με τη Σερβία. Πολύ απλά, όπως παίζει η Εβραιο-σιωνιστική μπάντα το είδος της δικής της μουσικής επιλογής, έτσι ακλουθούν και οι αντίστοιχοι χοροί και οι φιγούρες των απανταχού χορευτών και ηγετών-πιονιών, όπως εδώ και του Ά. Κούρτι.

Τέλος του Ιούλη 2022, η σιωνιστική μπάντα άλλαξε το είδος της μουσικής της επιλογής προς το «σκληρό ροκ» και η «κυβέρνηση-χορευτικό» του Άλπμιν Κούρτι έδωσε διορία 1 μήνα στους ιδιοκτήτες οχημάτων στο σερβόφωνο βόρειο Κόσοβο, που φέρουν πινακίδες τις οποίες εξέδωσαν οι σερβικές αρχές, να τις αντικαταστήσουν με πινακίδες του Κοσόβου. Ακόμη, αποφάσισε να μην γίνονται αποδεκτές οι σερβικές αστυνομικές ταυτότητες για την είσοδο στο Κόσοβο και οι κάτοχοί τους θα προμηθεύονται στα σύνορα προσωρινό έγγραφο που θα τους εξασφαλίζει διάρκεια παραμονής 90 ημερών.

Οι εξελίξεις αυτές αποτέλεσαν τότε την πρώτη ισχυρότατη προπολεμική θρυαλλίδα και κατέβασαν στους δρόμους τους Σέρβους του Κοσόβου, που έστησαν οδοφράγματα σε δύο οδικές αρτηρίες που οδηγούν προς τα διοικητικά σύνορα με την Σερβία, τοποθετώντας βαριά φορτηγά και πολυμορφικά οχήματα, ενώ μέχρι και αυτές ακόμα οι σειρήνες ήχησαν σε όλες τις πόλεις του βορείου Κοσόβου όπου οι Σέρβοι αποτελούν πλειοψηφία.

Γεωπολεμική μετάφραση: Στα τέλη Ιουλίου 2022, οι διεθνείς σιωνιστές έβαλαν αοράτως και στην «ώρα της» την πρώτη μεγάλη και τροχιοδεικτική φωτιά στο δικό τους «παραμάγαζο-εργαλείο» που ονομάζεται Κόσοβο. Στις 27 Αυγούστου 2022, Σερβία και Κόσοβο ειπώθηκε ότι τάχα τα ..«βρήκαν». Μάλιστα δε, ο Ζ. Μπορέλ της ΕΕ έγραψε τότε: «Έχουμε συμφωνία». Έκτοτε, αυτή η τάχα ή δήθεν «συμφωνία» μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου παραμένει σε ελεγχόμενη και κυλιόμενη και επαναλαμβανόμενη «α-συμφωνία», μέχρι να έρθει η «Μεγάλη Ώρα» και πάρει και ο υπόλοιπος κόσμος σιωνιστική φωτιά.

Η αλήθεια: Οι διεθνείς σιωνιστές κατασκεύασαν ένα ελεγχόμενο μικρό τέρας πριν από 23 χρόνια, ολοκλήρωσαν μερικώς την γεωστρατηγική «δουλειά τους» το 2008 με την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου από τη Σερβία τον Φεβρουάριο του 2008 και έκτοτε το Κόσοβο είναι ή αποτελεί την αντίστοιχη «μικρή Ουκρανία» της ηπειρωτικής Ευρώπης. Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν, κρατούν και συντηρούν το Κόσοβο τόσο ως «κόρη οφθαλμού» όσο επίσης και ελεγχόμενο ωρολογιακό «πυροκροτητή» μέσα στην καρδιά των Βαλκανίων.

Όταν οι σιωνιστές της Νέας καμπαλιστικής Εποχής χρειασθούν το πρώτο και μεγάλο περιφερειακό πολεμικό «μπαμ» μέσα στην Γηραιά Ήπειρο, αυτό είναι ήδη και στην «τρίχα» προετοιμασμένο όσο και πανεύκολο για να λάβει χώρα πλέον: Φτάνει μόνον να πεταχτεί ένα βρεγμένο σιωνιστικό «στουπί-δάδα» με απλή βενζίνη μέσα στην μεγαλύτερη σήμερα τεχνητή πυριτιδαποθήκη της ηπειρωτικής Ευρώπης που ονομάζεται Κόσοβο.

Όλα τα νεοταξικά πιόνια, η προπολεμική «θεατρική» παραγωγή, το συγκρουσιακό υλικό και οι διεθνικές παγίδες είναι πλέον στημένα στη σειρά και σε πλήρη προπολεμική διάταξη. Όλα τα «αναγκαία» έχουν πάρει την τελική τους μορφή, εικόνα, θέση και γεωστρατηγικό σκηνικό. Η περιφερειακή πολεμική σκακιέρα των τυφλοπόντικων της Νέας Εποχής στη νοτιοανατολική Ευρώπη είναι πλέον σε τάξη, ισχύ, ενεργή και πανέτοιμη.

Πριν από περίπου δέκα μέρες, ο «πρωθυπουργός» του Κοσόβου Albin Kurti κάλεσε ευθέως τα «ειρηνευτικά» στρατεύματα του ΝΑΤΟ, πιο γνωστά ως ΚFOR/ΝΑΤΟ, και την αστυνομική δύναμη EULEX, που εδρεύουν στην πρώην βόρεια σερβική επαρχία, να επέμβουν και να διαλύσουν άμεσα και βίαια τις σερβικές «εγκληματικές συμμορίες», που χωρίς αιτία, λόγο και λογική «παρεμποδίζουν την ελεύθερη κυκλοφορία».

Ο πρόεδρος της Σερβίας Α. Βούτσιτς δήλωσε αποφασιστικά (16-12-2022): «Θα στείλουμε στρατό στο Κόσοβο βάσει της διακήρυξης της Θεσσαλονίκης». Ο Σέρβος πρόεδρος είναι σφόδρα οργισμένος με την διεθνή κοινότητα που δεν τηρεί καμία συμφωνία στα περί του Κοσόβου, ενώ η κατάσταση συνεχίζει να μυρίζει «μπαρούτι». Ήδη Ρώσοι παραστρατιωτικοί της οργάνωσης «Λύκοι της Νύχτας» βρίσκονται στο Κόσοβο, γεγονός που έχει προκαλέσει συναγερμό σε Αλβανούς, KFOR/ΝΑΤΟ και EULEX.

Στον ίδιο πολιτικό προβληματισμό, βηματισμό και φρασεολογία και η πρωθυπουργός της Σερβίας, Άνα Μπρνάμπιτς, που είπε ότι η κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο: «Έχει φτάσει στο κατώφλι της ένοπλης σύγκρουσης.. δυστυχώς δεν βλέπω καμία σταθερότητα για τους Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο.. τα θεσμικά όργανα της ΕΕ αρκούνται στο να βλέπουν σιωπηλά». Η ίδια κατηγόρησε την ΕΕ και τις ΗΠΑ ότι αγνοούν τις επανειλημμένες και συστηματικές παραβιάσεις των δικαιωμάτων της σερβικής μειονότητας στο Κόσοβο.

Στο θέμα του Κοσόβου παρενέβη πρόσφατα και πάλι και ο ενάρετος και ο «πανταχού παρών» Ερντογάν, ο οποίος: Ήδη έστειλε 11 νταλίκες με βαρύ οπλισμό στο στρατό του Κοσόβου, απείλησε πριν λίγες μέρες τηλεφωνικά τον Σέρβο πρόεδρο Βούτσιτς και ετοιμάζεται με τον επιχειρηματία γαμπρό του να προμηθεύσει το Κοσσυφοπέδιο με οπλισμένα επιθετικά ντρόουνς Bayraktar TB2. Γεγονός που ανάγκασε το Α. Βούτσιτς να δηλώσει (21/12/2022): «Η πώληση Bayraktar στο Κόσοβο θα θέσει σε δοκιμασία τις σχέσεις Σερβίας-Τουρκίας.. Η Τουρκία σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο δεν έχει δικαίωμα να εξοπλίζει κάποιον που δεν δικαιούται να έχει Στρατό».

Εν κατακλείδι και συμπερασματικά, το θέμα των πινακίδων των αυτοκινήτων είναι ένα αστείο όσο ομοίως και υπαρκτό και διεθνικό «πρόβλημα» για να προχωρούν τα παγκόσμια σχέδια των σκοτεινών στοών της Νέας Εποχής σε περιφερειακό επίπεδο. Είναι ένα ακόμη επιπρόσθετο σιωνιστικό προσωπείο-ταμπέλα, συγκρουσιακή επιγραφή και γεωπολιτικό σήμα για να λάβουν χώρα όλα όσα ασύλληπτα έχουν σχεδιάσει οι σιωνιστές Εβραίοι σε παγκόσμιο επίπεδο.

Φαίνεται ότι πλησίασε ο καιρός που ο πλανήτης θα περάσει σε αυτές τις ασύλληπτες πραγματικότητες, όπου ο σημερινός πόλεμος στην Ουκρανία θα είναι ή θα μοιάζει με ένα μικρό και ασήμαντο επαρχιακό κουκλοθέατρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »