… μας παραδίνετε τα εδάφη που ελέγχουμε ή θ΄ αποφασίσει ο στρατός για τη μοίρα σας!

Λαβρόφ: η Ουάσιγκτον απειλεί να σκοτώσει τον Πούτιν!!!! Είπε ότι η Ουάσιγκτον απειλεί να εξoντώσει σωματικά τον Πρόεδρο της Ρωσίας

Οι δηλώσεις «μη κατονομαζόμενων αξιωματούχων» από τον αμερικανικό στρατό περί πρόκλησης «πλήγματος αποκεφαλισμού στο Κρεμλίνο» μιλούν ουσιαστικά για απειλή φυσικής εξολόθρευσης του αρχηγού του ρωσικού κράτους. Αυτό δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε συνέντευξή του στο TASS.

Ο Λαβρόφ κάνει λόγο για άρθρο που δημοσιεύτηκε στο αμερικανικό περιοδικό Newsweek στις αρχές Οκτωβρίου. Ο συντάκτης του άρθρου, επικαλούμενος ανώνυμες πηγές του Πενταγώνου, ισχυρίζεται ότι ο αμερικανικός στρατός συζητά την ιδέα της εκτέλεσης «αποκεφαλισμού (ηγεσίας) για να σκοτωθεί ο Πούτιν στην καρδιά του Κρεμλίνου».

«Πήγαν πιο μακριά στην Ουάσιγκτον: εκεί κάποιοι «άγνωστοι αξιωματούχοι» από το Πεντάγωνο στην πραγματικότητα απείλησαν να προκαλέσουν «χτύπημα αποκεφαλισμού» στο Κρεμλίνο, στην πραγματικότητα, μιλάμε για την απειλή της φυσικής εξόντωσης του αρχηγού του ρωσικού κράτους. », είπε ο Λαβρόφ. Τόνισε ότι αν πράγματι εκκολαφθούν τέτοιες ιδέες, τότε ο δράστης του θα πρέπει να «σκεφτεί πολύ καλά» τις πιθανές συνέπειες.

Ο υπουργός υπενθύμισε επίσης ότι η πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας Λιζ Τρους είπε στο εκλογικό ντιμπέιτ ότι ήταν έτοιμη να διατάξει πυρηνικό χτύπημα. «Για να μην αναφέρουμε τις εκτός κλίμακας προκλήσεις του καθεστώτος του Κιέβου. Ο Volodymyr Zelensky κατέληξε σε συμφωνία για να απαιτήσει προληπτικά πυρηνικά πλήγματα από τις χώρες του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας», είπε ο Λαβρόφ. Πρόσθεσε ότι τέτοιες δηλώσεις ξεπερνούν «τα όρια του αποδεκτού».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ έδωσε στην Ουκρανία ένα τελεσίγραφο: Να εκπληρώσει τις απαιτήσεις της Μόσχας – συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης του ουκρανικού εδάφους που ελέγχει τώρα η Ρωσία – διαφορετικά ο ρωσικός στρατός θα αποφασίσει για τη μοίρα της Ουκρανίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »